SaddyP Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Siemka wszystkim i miłej giery! Postanowiłem odejść z serwera bo mi się poprostu znudził. Dzięki: PSP za giere, oraz szkolenie was, mam nadzieję że czegoś was tam nauczyłem @Francik za giere w PSP, i za przyjęcie mnie na szkoleniowca oraz egzaminatora @taxizlotowa za śmianko z innych na ts @Molak94 za śmianko i szantaż dziecka że zamówimy mu dziwki na chatę xD @Randy za przyjęcie mnie do fabryki oraz nadanie mi rangi młodszy menager @FuriaT za śmieszkowanie i pomoc @Izaa93 za śmiech i chumor @AnimaL za kradnięcie mi autka @0MATY za rozpoczęcie że mną gry na serwerze I wielu innym ale zapamiętać wszystkich, kurcze to jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 pa ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 BYE😭😢😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 siwmaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2506 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 3maj sie! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Oddaj mi autka ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaddyP Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 5 godzin temu, AnimaL napisał: Oddaj mi autka ❤️ Gdyby to była Asuna to bym oddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jak sobie ją wyobrazisz to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 bye, dalej szanuje za profilowe 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 papa wróć jutro do fabryki a nie prawie cię nie widziałem na dutach w fabryce ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaddyP Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dnia 17.08.2019 o 15:00, WertexGames napisał: XDDDD pamietam jak mnie straszyles banem XD Bo ty odwalacz napewno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaddyP Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dnia 17.08.2019 o 10:05, TurboWojtek napisał: papa wróć jutro do fabryki a nie prawie cię nie widziałem na dutach w fabryce ! Wrócę tesle kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaddyP Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dnia 16.08.2019 o 15:13, NinjSS napisał: bye, dalej szanuje za profilowe 🙂 Ja podobnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @SaddyP zawsze myslalem ze na profilowym jest krzysiek k. (rodo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi