Gość Kaksonn Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nick : Kaksonn<3 SID : 61731 z jakiego biznesu chcesz odejść : Fabryka Aut Ranga posiadane we frakcji: sam już nie wiem XD, na gkf vlider na dsc fabryki dyrektor a w panelu zastępca dyrektora. powód : Iza ma pierdolca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nie widziałem że nie byłem zalogowany 🤦♂️ 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 eo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @Izaa93 pożegnaj się z @Kaksonn a nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaksonn Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 No właśnie😔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Siemka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Elo 4 2 0 :< Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez siasio2137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Niee mam pierdolca tylko woja nieaktywność jest tak wysoka że ja nie mam zamiaru później za to odpowiadać, sam mi napisałeś że odchodzisz z serwera ale będziesz się ,,zajmował" fabryką pod względem spotkań... tylko jeśli masz to ograniczać do dawania minusów... wyrzucania graczy nieaktywnych, chociaż nie widzisz czy są aktywni czy nie bo przecież odszedłeś z serwera, oraz dwanaia im minusów... + jeszcze to że nie wybierasz wypłaty od kilku miesięcy... sorry ja nie mam zamiaru później za to odpowiadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi