Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]apelka od bl gkf

kurw4leh
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należysz : teraz nie jestem w zadnej

Nick : Lechu_JB.PDW 

Powód : z jednym z graczy w frakcji nie mialem zbyt dobrej relacji i dlugi czas skakalismy sobie do gardel, po jakims czasie ten gracz pytal ludzi o moj adres na ts. Gdy sie o tym dowiedzialem sam znalazlem jego dane nr itd. ale nikomu tego nie podalem. Zadzownilem do niego zeby o tym pogadac na koniec rozmowy powiedzial mi ze takie dzwonienie podchodzi pod nekanie i ze zglosi to na psy (sam wczesniej chcail mi robic wjazd na chate wiec xD) po krotkim czasie od tej sytuacji dostalem permbana i zostalem wpisany na bl gkf i sapd. To nie jest jedyny powod, do tego dochodzi tez odwalanie na duty a takze ropoczynanie konfliktow (chodzi o tego samego czlonka frakcji co wyzej) 

Typ kary ( zawieszenia etc.) :  bl 

Coś od siebie : Mam naprawde dobre wspomnienia z tym serwerem i chcialbym wrocic do gry tutaj i dolaczyc do jakiejs frakcji. Troche sie zmienilem i nie jestem juz takim toxic graczem i nie jestem juz taki wybuchowy jak wczesniej. Mam wielka nadzieje ze blgkf  zostanie zdjeta i bede mial szance dolaczyc do jednej z dostepnych frakcji.

Edytowane przez kurw4leh
  • Like 11
  • Smutny 5

Parę powodów bma SAPD

1: Srogie odpierdalnsko po nocach np. Branie bez odpowiednik rangi Sułtana, jazda w 4 osoby i urządzanie sobie rajdu itd.

2: Powodowanie konfliktów wewnątrz sapd nie tylko z klapkiem Miszulisiem

3: Tworzenie konfliktów międzyfrakcyjnych, najwięcej z SARA

4: CBK, sam wiesz jakie piękne wiązanki ukladales

5: Zaostrzenie konfliktu z miszulisiem, gdy xmartix zaczęła peplac. Ogłoszenia z jego numerem telefonu na roksie itd. Całokształt za tą sprawę.

• Like 1
  • Dzięki 1
  • Haha 4
  • Smutny 1

18 minut temu, NinjSS napisał:

Parę powodów bma SAPD

1: Srogie odpierdalnsko po nocach np. Branie bez odpowiednik rangi Sułtana, jazda w 4 osoby i urządzanie sobie rajdu itd.

Zgadza sie odpierdalaem po nocach ale nie tylko ja i kazdy to wie ale to nie ozancza ze nie zasluguje na druga szanse.

2: Powodowanie konfliktów wewnątrz sapd nie tylko z klapkiem Miszulisiem

z "klapkiem" moze i przesadzilem ale nie moglem juz zniesc tego czlowieka. I nie przypominam sobie jakis wiekszych konflikow w ktore bylem zamieszany nie liczac akcji z suvim i lady4k

3: Tworzenie konfliktów międzyfrakcyjnych, najwięcej z SARA

jsara to byla tradycja, co prawda bylo to zniewaga frakcji ale zaden z czlonkow frakcji (nie liczac kilku "zjebow") nie mial  o to do mnnie zadnych problemow a nawet ze mna sie z tego smiali.

4: CBK, sam wiesz jakie piękne wiązanki ukladales

sam dobrze wiesz jakie piekne wiazanki ty potrafisz ulozyc 

5: Zaostrzenie konfliktu z miszulisiem, gdy xmartix zaczęła peplac. Ogłoszenia z jego numerem telefonu na roksie itd. Całokształt za tą sprawę.

nie chcialem mu odpuscic racja, i to byl blad ale no coz za bardzo zalazl mi za skore i kilku innym graczom z ktorymi mam dobre relacje. Musial bym miec niezle na bani najebane zeby placic 50 zl za wstawienie jego nr na rokse xD mam lepsze wydatki niz to. 

• Like 1

ja nigdzie jego nr nie udostepnilem ani na dobra sprawe nic mu nie zrobilem. Jedyne mi zagrozilem ze jak przyjedzie do mnie to juz stad nie wyjedzie. a gdy powiedzial ze szkoda mu paliwa na kogos takiego jak ja to stwierdzilem ze jak mu szkoda paliwa to ja chetnie sie do niego przejade. Potem to juz mi tylko jakas administracja mowila ze zglosi to na policje a on sam sie nie odzywal na kanale xD na tym sie sprawa skonczyla a ja dalej czekam na wezwanie na komende

• Like 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.