Sztynksu Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 czemu te noby w lolu nie potrafią grać i intują mi każdy mecz gdy ja sie staram halo [error_gejm tez intuje] halo gdzie sprawiedliwosc, gdzie perma bany dla takich ***** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 TAK SZTYNKSU TWARDA BANIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Lamusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 8 godzin temu, DychaAkaZłomekSkySky napisał: kekw ty farmic nie umiesz fłajesze! ełoł umje a ty nje h*ja, eror_gej(m) ma 100 farmy w 20 minucie, ja juz do 180 dobijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 6 godzin temu, BillyKid napisał: Szytynku największy noob Xddddddddddddddd nie bo eror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 biblethump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h43l Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Error zawsze interem był, @Error_game zapłacisz za to kiedyś kukurydziana księżniczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi