Franiu Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Frakcja do której należysz :SAFD Nick :Franiu Powód :Ban za akf na duty Typ kary ( zawieszenia etc.) : Zawieszenie.- moze zostac. Coś od siebie :No to ogólnie byłem na duty i mi cos wyskoczylo i wracam do MTA i często ma takie cos ze mi znika myszka i wszystko biały ekran i nic wiecej. i mam takiego laga z 7min i dostałem bana. a chce se pograć bo wróciłem. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Zawieszenie dostałeś jak jest w regulaminie, jeśli trzymasz karę taką jak ban na 7 dni . To już nie nasza wina że miałeś laga . Napisz apelację odczekaj 3 dni i znowu wejdź na służbę zdarza się Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Ależedragas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Ależedragas? napisał: Zawieszenie dostałeś jak jest w regulaminie, jeśli trzymasz karę taką jak ban na 7 dni . To już nie nasza wina że miałeś laga . Napisz apelację odczekaj 3 dni i znowu wejdź na służbę zdarza się dostałem już unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 To odczekaj 3 dni i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi