Skocz do zawartości

Skarga na SARA

Szupryt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Szupryt

Nick pracownika, na którego jest skarga: enski

Powód skargi: Została mi dzisiaj już drugi raz brama organizacji odholowana, a raczej brama to nie jest pojazd porzucony tak jak twierdzi SARA. Nie będę codziennie po 10kk wydawać tylko dlatego że odholowali bramę organizacji moją. Pierwszej osobie odpuściłem bo do niej napisałem i nie robił problemów i oddał 10kk za wyjęcie. Ale sytuacja się powtórzyła kolejny raz do tego gracz jest offline więc nie będę tego więcej tolerował.
Edit. To że wy jako SARA z młodzików odholowaliście dzisiaj już drugi raz bramę mojej organizacji. Może następnym razem wywieźcie auta z bazy jeszcze? A o żelaznej jak ci tak bardzo nie pasuje to wykasowałem.
Edit2. Żółty moonbeam z spoilerem niedaleko tańszego salonu sf we wjeździe do bazy a wy go odholowaliście dwa razy już.

Data i godzina zdarzenia: 14:57 został pojazd odholowany

Dowody: Nie wiem jaki powinienem dowód dać. Mam nagranie 24/7 podczas gry nagrywam. Chociaż co mam pokazać, była brama i znikła? Fragment z 5 godzin nagrywki może umieścić?

Jakie ja ci dowody mam dostarczyć xD, wstawić ci mam 5 godzin nagrywki od momentu postawienia go przy organizacji do odholowania?
https://imgur.com/a/zTTpOCH we wjeździe stał wcześniej wspomniany moonbeam na ręcznym jako brama.

Edytowane przez Szupryt
  • Haha 1

Nie rozumiem kompletnie co ty napisałeś w tej skardze, niby na mnie a poruszasz temat zelaznej.  Do tego nawet nie pokusiles sie napisac jakie auto odholowalem, myslisz ze sara holuje po 2 auta dziennie? XD

Edytowane przez enski
  • Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.