Berett27 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nick : Berett27 SID : 83916 z jakiej frakcji chcesz odejść : Najlepszej, czyli SAPD. Ranga posiadane we frakcji: Detective I powód : Straszny zapierdziel w życiu prywatnym oraz całkowity brak chęci do gry... Na szybko do wszystkich członków frakcji oraz jej zarządu, Dzięki że byliście i ja mogłem być z wami wszyscy jesteście świetni nie zmieniajcie się 😄 (Będzie mi was brakowało) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nie! Usun to. Naura stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczakkk Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 trzymaj się mordo :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Kurde szkoda strasznie, trzymaj się Berecik (na kamerce jeszcze pogadamy nam nadzieję)♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi