Szupryt Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick: Szupryt Nick pracownika, na którego jest skarga: enski Powód skargi: Odholowanie bramy organizacji + błędny powód odholowania. Na filmie widać jak pierwszy raz mi zabrano bramę ale PomocnikTaksowkarza był miły nie robił problemów i mu wybaczyłem. Ale nie będę tolerował tego jak kolejny raz mi zabrano. Do tego gdy poinformowałem enskiego o skardze na forum otrzymałem odpowiedź "Co mnie to obchodzi" też mogę poszukać w którymś z filmów. A co do filmu załączonego widać dokładnie gdzie parkuje przed wjazdem do bazy organizacji + na ręcznym więc nie ma szans żeby pojazd został odholowany z innego miejsca. I to raczej nie wygląda na pojazd porzucony, jak już się czepiać to pojazd źle zaparkowany. Co nie zmienia faktu że to jest brama organizacji a została odholowana 2 razy z czego dzisiaj jeszcze odholowano mi pojazd z wewnątrz bazy... Data i godzina zdarzenia: 29.04.2021 14:57 został pojazd odholowany Dowody: Maciuś👑https://mega.nz/file/DKZ1TQaC#KyMbX8RKUBrpm1O-EUn_ePhGsNt0pSLMFOI-CUz1YmY Będę łaskawy BillyKid i wrzucam ci tylko 15 minut nagrywki, jeżeli to uznasz za niewystarczający dowód to zaraz idę ci wrzucać 5 godzin 😉 A sprawdzenie dowodów w skardze to powinien być obowiązek osoby rozpatrzającej ją. Edit. Pefek na pustej drodze nie robiąc problemu nikomu. Jeżeli chcesz wrzucę ci na oko 40 godzin materiału i daj w takim razie prawko/bany/muty połowie serwera razem ze mną jeżeli chcesz się czepiać takich rzeczy. Edit. enskii myślisz że ja pamiętam słowo w słowo co ty napisałeś? I gdzie ty widziałeś porzucony pojazd jeżeli on był zaparkowany, co najwyżej w złym miejcu. I jak niby wkopuje, skarga to skarga, nie mam ochoty dziennie płacić 100kk jakbym miał większą bazę i byście mi cały mur odholowali. A szczególnie jak słyszałem że większość młodzików już ma po minusie chociaż. Więc dobrze wiadomo że nie są święci. Tym bardziej jak każdy wywozi jako "porzucony" zamiast "źle zaparkowany" żeby więcej zarobić. Patrząc również na wasz regulamin SARA nie możecie nawet odholować pojazdu który stoi na parkingu publicznym źle zaparkowany + bez zaciągniętego ręcznego. Lub który stoi ponad godzine na takim parkingu doszczętnie zniszczony. Jest wiele takich luk na całym serwerze i dobrze wiecie że gracze je wykorzystują. Regulamin serwera nawet nie zabrania taranowania bo nie jestem we frakcji na służbie. Poczytałem sobie także niektóre podania do SARA jak i posty i zachowanie tych graczy, i nie wiem jak wy te podania sprawdzacie ale niektóre osoby podają nawet 19 lat pomimo że u nich nawet ciężko z pisownią i mutacją. Edit. Czyli teraz mówisz że parkowanie na chodniku to nie parkowanie? Tym bardziej że na filmie wyraźnie widać że parkuje pojazd a nie sobie wysiadam i gdzieś lecę. A nie napisałem nic więcej do ciebie bo nie mam ochoty żebyście mi już oddawali pieniądze bo i tak zarobicie to w chwile a w ten dzień dwa razy mi odholowano brame i w nocy odholowano pojazd ze środka bazy pomimo że był na ręcznym a SARA upiera się że był na środku ulicy przy salonie bez ręcznego. Prowadziłem przez długi czas kilka serwerów jeden również w mta, jak i swoje działy na dużym forum i widzę że jest wszystko bardzo nie dopracowane. Już starczy spojrzeć na regulamin serwera który jest jakimś streszczeniem a nie regulaminem. A karać się powinno według regulaminu więc nie widzę żadnego podpunktu który zakazuje mi tam stawać lub umożliwia wam odholowanie bramy organizacji naprawionej, gdyż była na zaciągniętym ręcznym zaparkowana jako brama krócej niż 24h Edit. Co to prawko jakbym dostał zmieni? W takim przypadku się odwołam i równie dobrze mogę ci dać 40h materiału jak wcześniej wspomniałem i proszę, daj prawko/bana/mute połowie serwera. 0.5kk Ale nadal jest różnica. Dalej nie będę tego ciągnął i zostawiam decyzję wyżej + do indera notkę poniższą. @Maciuś👑 Sprawę chciałbym skierować do ciebie i byłbym skłonny nawet pomóc ci napisać regulamin na serwer. Oczywiście jeżeli dostanę zgodę i będę miał chwilkę napiszę go i podrzucę ci gdzieś do sprawdzenia czy się nadaje. Bo serwer sam w sobie nie jest zły ale ma strasznie dużo niedopracowań a wiem jak to jest prowadzić duży serwer+forum samemu. Nie chce robić jakichś problemów do połowy serwera, zwyczajnie mam już dość takich akcji jak młodziki SARA odholowują pojazdy żeby więcej zarobić. Wczoraj jeden podjechał na mechanika spytał czy to nasze znajomy powiedział że jego to tylko odpowiedział coś w stylu "To leci na pp pozdro". Niby rozumiem że dużo młodszych osób gra i ciężko znaleźć osoby ogarnięte do frakcji i szukacie wypełnienia ale to wychodzi gorzej niż gdyby brakowało jednak osób. 4. Każdy pracownik, ma prawo zabrać pojazd, który stoi 24h na parkingu publicznym, źle zaparkowany bez zaciągniętego ręcznego, na parking policyjny. 4.1. Dodatkowo pracownik, ma prawo zabrać pojazd, który stoi powyżej 1h na parkingu publicznym, jeżeli jest doszczętnie zniszczony. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Szupryt 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidDzasper Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 uhuhu jazda pod prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefek Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Uuu grubo pierwsze sekundy filmu a juz pod prąd jezdzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Czemu kłamiesz? Gdy napisałeś, że mam skarge napisałem ,,spoko ale nikt nie pytał". Sam siebie bardziej wkopujesz tymi skargami. I też rada wstawiaj nagrania na yt, nie chce mi sie pobierać 300mb żeby zobaczyć ze odholowuje porzucone auto. ,,Na filmie widać jak pierwszy raz mi zabrano bramę ale PomocnikTaksowkarza był miły nie robił problemów i mu wybaczyłem." od razu po wbiciu na serwer napisales do mnie, ze skarga na forum, co mialem zrobic? Oddac ci hajs w ciemno? XD ,,jak już się czepiać to pojazd źle zaparkowany" Pojazd może być źle zaparkowany jedynie na parkingu, więc to nie jest dobry powód. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez enski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Szupryt napisał: Edit. enskii myślisz że ja pamiętam słowo w słowo co ty napisałeś? Cytując coś wypada napisać słowo w słowo. 3 godziny temu, Szupryt napisał: I gdzie ty widziałeś porzucony pojazd jeżeli on był zaparkowany, co najwyżej w złym miejcu. Pozwól, że ja będe decydować gdzie jest auto porzucone, a gdzie źle zaparkowane, to ja jestem w sara, nie ty. 3 godziny temu, Szupryt napisał: I jak niby wkopuje Jazda pod prąd na początku filmiku, można za to dostać prawko. 3 godziny temu, Szupryt napisał: A szczególnie jak słyszałem że większość młodzików już ma po minusie chociaż. Więc dobrze wiadomo że nie są święci. Tym bardziej jak każdy wywozi jako "porzucony" zamiast "źle zaparkowany" żeby więcej zarobić. Różnica w tych powodach jest 0.5kk, więc nie wiem czy taki duży zarobek, do tego po co piszesz o młodziakach jak jestem pełnoprawny? 3 godziny temu, Szupryt napisał: Patrząc również na wasz regulamin SARA nie możecie nawet odholować pojazdu który stoi na parkingu publicznym źle zaparkowany + bez zaciągniętego ręcznego. Mamy prawo odholować auto, które jest źle zaparkowane, czyli takie, które wystaje np. poza linie. 3 godziny temu, Szupryt napisał: Lub który stoi ponad godzine na takim parkingu doszczętnie zniszczony. Mówisz, że nie możemy gdzie na dole wklejasz punkt regulaminu, który mówi o: 3 godziny temu, Szupryt napisał: .1. Dodatkowo pracownik, ma prawo zabrać pojazd, który stoi powyżej 1h na parkingu publicznym, jeżeli jest doszczętnie zniszczony. 3 godziny temu, Szupryt napisał: Jest wiele takich luk na całym serwerze i dobrze wiecie że gracze je wykorzystują. Tak jest wiele luk, tylko, że nie widziałem tam żadnego blipu, a auto było zaparkowane tak, że wyglądało na porzucone. 3 godziny temu, Szupryt napisał: Poczytałem sobie także niektóre podania do SARA jak i posty i zachowanie tych graczy, i nie wiem jak wy te podania sprawdzacie ale niektóre osoby podają nawet 19 lat pomimo że u nich nawet ciężko z pisownią i mutacją. Czemu się wtrącasz do spraw rekrutacyjnych? 3 godziny temu, Szupryt napisał: Edit. Czyli teraz mówisz że parkowanie na chodniku to nie parkowanie? Auto stojące na chodniku jest traktowane jako porzucone. 3 godziny temu, Szupryt napisał: A nie napisałem nic więcej do ciebie bo nie mam ochoty żebyście mi już oddawali pieniądze bo i tak zarobicie to w chwile a w ten dzień dwa razy mi odholowano brame i w nocy odholowano pojazd ze środka bazy pomimo że był na ręcznym a SARA upiera się że był na środku ulicy przy salonie bez ręcznego. Skoro nie chcesz abym oddawał hajs to czemu piszesz wyżej, że inny pracownik był miły i oddał kase? 3 godziny temu, Szupryt napisał: Prowadziłem przez długi czas kilka serwerów jeden również w mta, jak i swoje działy na dużym forum i widzę że jest wszystko bardzo nie dopracowane. Już starczy spojrzeć na regulamin serwera który jest jakimś streszczeniem a nie regulaminem. Dobra ale kto pytał? Wtrącasz się do działania frakcji, skoro tak ci przeszkadza to napisz skargę na liderstwo. I też jak ci nie pasuje wykonanie regulaminu, to po jaką cholere tu grasz? XD I jak zamierzasz coś odpowiedzieć to nie edytuj wiad tylko pisz w następnej wiadomości, nikomu sie nie chce patrzec od kad edytowałes i co dodales. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez enski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryt Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Co do edycji jestem przyzwyczajony z poprzedniego forum gdzie był zakaz nabijania postów w taki sposób i trzeba było edytować. Więcej nie będę sprawy komentował jak napisałem w poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryt Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Jak patrzyłem na rekrutacji to raczej nie starsza, poza tym po czym możesz wnioskować ile mam lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryt Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 A czy ja gdziekolwiek ci napisałem że cała? I powtarzam, skąd możesz wnioskować ile mam lat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefek Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Smieszna ta skarga. Sam siebie pograzasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 I to oznaczenie Maćka, aby napisać regulamin XD CO ma regulamin do skargi? Weźcie to odrzućcie, bo niestety ktoś tutaj się sam ośmiesza. Jak wejdziesz na serwer otrzymasz karę za jazdę pod prąd. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#WILKU Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi