MarekFabryka Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Nick :dami1234xx SID :nie chce mi sie wbijac nie pamietam xD z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Starszy Kierowca powód: Brak chęci gry na multirpg. 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekFabryka Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 11 godzin temu, <3__SpinkaMonster__<3 napisał: Jak masz połączone konto z forum zobacz na profilu Sid :D No i w tym jest problem juz chyba 2 miesiace temu napisalem na poczcie im zeby mi zmienili polaczone konto z dc bo do starego nie mam dostepu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volterro Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 44 minuty temu, grzibek napisał: no to jak ty odchodzisz bez podania sidu, i nie z frakcji tylko z biznesu Już? sprawiło ci to przyjemność kidzie, nwm orgazmu dostałeś jak to napisałeś. Idz szukaj atencji gdzie indziej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 44 minuty temu, grzibek napisał: no to jak ty odchodzisz bez podania sidu, i nie z frakcji tylko z biznesu ktoś prosił cie tu o wypowiedź? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 6 godzin temu, grzibek napisał: Poplacz sie ty robisz to caly czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 5 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volterro Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 14 godzin temu, grzibek napisał: no nie wiem o czym ty gadasz, pokaz mi gdzie sie splakalem tak jak ty Xd Hmmm, każda skarga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Dopóki nie otrzymam sidu - nie zostaniesz usuniety z frakcji. 4 minuty temu, grzibek napisał: co skarga ma być do spłakania? A Ty masz ostatnią szansę. Jeszcze raz będzisz mi się wypowiadał, gdzie nie masz to otrzymasz spamera. 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi