TomsoX Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Frakcja do której należysz : nalezalem lol do samc Nick : Tomsox Powód : Bugowanie noszy choc tego nie robilem, przyznanie sie do nieswojego wyczynu Typ kary ( zawieszenia etc.) : BlackListe Coś od siebie : Sadge ze kizzy dostal lote, powodzenie Johny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 @JohnyTrappin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 4 minuty temu, JohnyTrappin napisał: Proszę o wypowiedz @XenonPL, nie było mnie wtedy we frakcji jak cos sowa mu to wpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Blacklista jest wpisana przez sowę, ale jako iż ja prowadziłem z nim tą sprawę to chętnie się wypowiem. 1. Sprawa ciągnięta była przez 8 godzin, Sowa wpisał Ci black-listę z nerwów, ja wtedy miałem gówno do gadania. 2. Swoje odczekałeś, wydaje mi się, że kara jest do zdjęcia. 3. Stwierdziłeś że nagrywałeś, bądź miałeś w tle obsa. Jeśli masz to nagrane podeślij mi to na discordzie; W1tch3L_#5403 4. Osobiście jestem za zdjęciem blacklisty, ostatnie słowo zostawiam liderowi. Pozdrawiam ~ Xenon 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi