Borsuczek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 3 godziny temu, Upoś napisał: Nick: MichuTM SID: 45754 Przybliżona data odejścia: 2/3 miesiace temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo to najlepsza frakcja! ❤️ posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: zarzad pamieta Po rozmowie na ts paramedic 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Nick: Batonik_ SID: 76459 Przybliżona data odejścia: eee nie pamietam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zmiana liderki zdanle, i te sprawy posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Mysle ze zarząd mnie pamieta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Nick: N0duXx SID: 29072 Przybliżona data odejścia: 28 Października 2021r. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Mam dużo czasu dla frakcji i najlepiej się w niej czułem. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) 8 godzin temu, N0duXx napisał: Nick: N0duXx SID: 29072 Przybliżona data odejścia: 28 Października 2021r. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Mam dużo czasu dla frakcji i najlepiej się w niej czułem. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Zapraszam na ts porozmawiamy. Akceptuje Edytowane 18 Lutego 2022 przez Borsuczek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voseb Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Nick: Voseb SID: 107226 Przybliżona data odejścia: Miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ chcę grać jako samc posiadana ranga przed odejściem: Byłem jako academic Dowód na bycie we frakcji: Kurka nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 18 minut temu, Voseb napisał: Nick: Voseb SID: 107226 Przybliżona data odejścia: Miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ chcę grać jako samc posiadana ranga przed odejściem: Byłem jako academic Dowód na bycie we frakcji: Kurka nie mam Odrzucam Przypominam że dalej jesteś wpisany na bl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Nick: rocky_balboa SID: 68087. Przybliżona data odejścia: Nie pamiętam. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: - posiadana ranga przed odejściem: P2. Dowód na bycie we frakcji: Chyba pamiętają. Edytowane 27 Marca 2022 przez grandpa_spectra 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Nick: KsiondzBandziorek69 SID: 82799 Przybliżona data odejścia: Ponad miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chcę wrócić ponieważ brakuje mi SAMC. posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: Będziecie pamiętać raczej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 2 godziny temu, KsiondzBandziorek69 napisał: Nick: KsiondzBandziorek69 SID: 82799 Przybliżona data odejścia: Ponad miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chcę wrócić ponieważ brakuje mi SAMC. posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: Będziecie pamiętać raczej Odrzucam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsiondzBandziorek69 Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Nick: KsiondzBandziorek69 SID: 82799 Przybliżona data odejścia: Ponad miesiąc temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chcę wrócić ponieważ brakuje mi SAMC. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic I Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 23 Marca 2022 przez KsiondzBandziorek69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobeku Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) Nick: BoBeku SID: 73929 Przybliżona data odejścia: 18 Styczeń Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: najlepiej czuję się w tej frakcji oraz dalej chce odgrywać RP związane z ratownictwem medycznym posiadana ranga przed odejściem: Doctor Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 31 Marca 2022 przez bobeku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nick: MichuTM SID:45754 Przybliżona data odejścia: 18 marca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo mi się nudzi posiadana ranga przed odejściem: POM I Dowód na bycie we frakcji: myśle ze każdy dobrze wie ze byłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Nick: Ender_ SID: 76561 Przybliżona data odejścia: Końcówka lutego. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Trochę powodów jest, niektórzy mogą się domyślać dlaczego, również wydaje mi się że raczej SAMC to moja bajka, próbowałem w innych frakcjach ale jako ratownik medyczny czuję się najlepiej, także sporo osób z frakcji namawiało mnie do powrotu i wydaje mi się że to dobra decyzja. posiadana ranga przed odejściem: Emergency Medical Technican I / Hospital Deputy Director. Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać, jeśli nie to tutaj dowód - https://imgur.com/a/5Dqedty Edytowane 4 Maja 2022 przez Ender_ 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 16 godzin temu, Ender_ napisał: Nick: Ender_ SID: 76561 Przybliżona data odejścia: Końcówka lutego. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Trochę powodów jest, niektórzy mogą się domyślać dlaczego, również wydaje mi się że raczej SAMC to moja bajka, próbowałem w innych frakcjach ale jako ratownik medyczny czuję się najlepiej, także sporo osób z frakcji namawiało mnie do powrotu i wydaje mi się że to dobra decyzja. posiadana ranga przed odejściem: Emergency Medical Technican I / Hospital Deputy Director. Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać, jeśli nie to tutaj dowód - https://imgur.com/a/5Dqedty Akceptuję, pod pewnymi warunkami. Ranga Paramedic l. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś_ Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) W dniu 14.05.2021 o 02:51, Tak. napisał: Wzór powrotu w szeregi frakcyjne: Nick: KubusDebil SID:55420 Przybliżona data odejścia: Nie mam pojęcia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Przez brak czasu przez który musiałem wyjechać za granice nie wiele zdziałałem we frakcji i dlatego chciałbym wrócić do samc jak i do mta posiadana ranga przed odejściem: Wydaje mi się ze był to Młodszy ratownik Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/qAp41De Edytowane 6 Maja 2022 przez Kubuś_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 2 godziny temu, Kubuś_ napisał: Odrzucam, minęło zbyt dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 2 godziny temu, scandaf napisał: Nick: scandaf15 SID: 56523 Przybliżona data odejścia: Nie pamiętam dokładnie ale okolice wakacji Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Postanowiłem wrócić na serwer po banie i nie mam zbytnio co na nim robić więc chce dołączyć do frakcji. posiadana ranga przed odejściem: Młodszy Ratownik. Dowód na bycie we .frakcji: https://imgur.com/a/YXHPGYv Odrzucam, mineło zbyt dużo czasu. Aktualnie otwarta jest rekrutacja, życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Nick: Borsukorsuk SID: 32936 Przybliżona data odejścia: połowa marca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Mam teraz sporo czasu posiadana ranga przed odejściem: Hospital Manager (lider) Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 1 minutę temu, Borsuczek napisał: Nick: Borsukorsuk SID: 32936 Przybliżona data odejścia: połowa marca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Mam teraz sporo czasu posiadana ranga przed odejściem: Hospital Manager (lider) Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych Akceptuję. Więcej już w rozmowie prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voseb Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Nick: Voseb SID: 107226 Przybliżona data odejścia: luty Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ mam dużo czasu i chęć posiadana ranga przed odejściem: Akademia Dowód na bycie we frakcji: brak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 54 minuty temu, Voseb napisał: Nick: Voseb SID: 107226 Przybliżona data odejścia: luty Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ mam dużo czasu i chęć posiadana ranga przed odejściem: Akademia Dowód na bycie we frakcji: brak Jest to do odrzucenia możliwość powrotu przez rekrutacje. @miloo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 1 godzinę temu, Voseb napisał: Nick: Voseb SID: 107226 Przybliżona data odejścia: luty Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ mam dużo czasu i chęć posiadana ranga przed odejściem: Akademia Dowód na bycie we frakcji: brak Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 19 godzin temu, KeVeS napisał: Nick: KeVeS SID: 113148 Przybliżona data odejścia: koło 18 kwietnia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Najlepiej czuje się w tej frakcji i mi jej brakuje. posiadana ranga przed odejściem: EMT II Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 3 godziny temu, SzymeK_ napisał: Nick: SzymeK_ SID: 89943 Przybliżona data odejścia: 4 maja Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się co ukrywać mam... Chcę wrócić na stare śmieci. Posiadana ranga przed odejściem: Hospital Manager - Lider. Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych i chyba lider pamięta sam 🙂 Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Tak jak uzgodniliśmy na platformie Discord - wracasz na rangę Professor of Medicine III. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick: MichuTM SID:45754 Przybliżona data odejścia: w maju Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: powrot na serwis posiadana ranga przed odejściem: POM2 (JAK DOBRZE PAMIETAM TO TAK BYLO) Dowód na bycie we frakcji: No raczej kazdy o tym wie xD + lista zasluzonych Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez MichuTM 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi