kaczmarcr Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) Nick: kaczmarcr SID: 104891 Przybliżona data odejścia: tydzień temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: tęsknota za frakcja posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: lider pamięta mnie. Edytowane 19 Listopada 2022 przez kaczmarcr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 6 minut temu, Dwayne napisał: Nick: Dwayne SID: 66520 Przybliżona data odejścia: 3 tyg temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: nudzi mi się posiadana ranga przed odejściem: emt 1 Dowód na bycie we frakcji: klonek wie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Paramedic II, a więc zgłoś się na dc klonek12391#0747 2 minuty temu, kaczmarcr napisał: Nick: kaczmarcr SID: 104891 Przybliżona data odejścia: kilka tygodni temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: tęsknota za frakcja posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: lider pamięta mnie. Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Paramedic I, a więc zgłoś się na dc klonek12391#0747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom420 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Nick: Haksiek SID: 104051 Przybliżona data odejścia: tydzień temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo chce rp robić posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: klonek wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 4 minuty temu, Haksiek napisał: Nick: Haksiek SID: 104051 Przybliżona data odejścia: tydzień temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo chce rp robić posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: klonek wie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Wracasz na rangę Academic, a więc zostajesz dopisany do aktualnej akademii. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Nick: sam_sung SID:16689 Przybliżona data odejścia: Styczeń 2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: wracam do starych korzeni posiadana ranga przed odejściem: EMT1 Dowód na bycie we frakcji: zarząd pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 1 minutę temu, sam_sung napisał: Nick: sam_sung SID:16689 Przybliżona data odejścia: Styczeń 2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: wracam do starych korzeni posiadana ranga przed odejściem: EMT1 Dowód na bycie we frakcji: zarząd pamięta Mogę zaproponować dołączenie do aktualnej akademi. Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Przybliżona data odejścia: 8.09.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo mi się nudzi w życiu posiadana ranga przed odejściem: EMT III Dowód na bycie we frakcji: Zaszont mnie pamięta. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 11 minut temu, Edzi0.PDW napisał: Nick: Edzi0.PDW SID: 82704 Przybliżona data odejścia: 8.09.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Bo mi się nudzi w życiu posiadana ranga przed odejściem: EMT III Dowód na bycie we frakcji: Zaszont mnie pamięta. Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigPapa Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Nick: DawidTHX SID: 60148 Przybliżona data odejścia: 1 rok Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: spodobało mi się. posiadana ranga przed odejściem: 9 Dowód na bycie we frakcji: Borsuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Teraz, BigPapa napisał: Nick: DawidTHX SID: 60148 Przybliżona data odejścia: 1 rok Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: spodobało mi się. posiadana ranga przed odejściem: 9 Dowód na bycie we frakcji: Borsuk Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: Grudzien 2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Trzeba pomóc starym przyjaciołom posiadana ranga przed odejściem: Resident Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamieta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 18 minut temu, Sowa45 napisał: Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: Grudzien 2021 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Trzeba pomóc starym przyjaciołom posiadana ranga przed odejściem: Resident Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamieta Akceptuje, EMR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukas20x Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Nick: xlukas20x SID: 68122 Przybliżona data odejścia: XX.02.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chcę powrócić do płynnej gry na serwerze i najlepszej frakcji zakochałem się w tej grze na nowo. posiadana ranga przed odejściem: Młodszy Sierżant Ratownictwa. (Paramedic X) Dowód na bycie we frakcji: mam ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niewidzialny157 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Nick: Niewidzialny157 SID: 68105 Przybliżona data odejścia: XX.02.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chęć powrotu do stałej gry. I powrót do najlepszej frakcji, reaktywacja super servera;) posiadana ranga przed odejściem: Młodszy Sierżant (Paramedic xx) Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 21 minut temu, xlukas20x napisał: Nick: xlukas20x SID: 68122 Przybliżona data odejścia: XX.02.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chcę powrócić do płynnej gry na serwerze i najlepszej frakcji zakochałem się w tej grze na nowo. posiadana ranga przed odejściem: Młodszy Sierżant Ratownictwa. (Paramedic X) Dowód na bycie we frakcji: mam ss Mineło zbyt dużo czasu Odrzucam. 21 minut temu, Niewidzialny157 napisał: Nick: Niewidzialny157 SID: 68105 Przybliżona data odejścia: XX.02.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chęć powrotu do stałej gry. I powrót do najlepszej frakcji, reaktywacja super servera;) posiadana ranga przed odejściem: Młodszy Sierżant (Paramedic xx) Dowód na bycie we frakcji: Mineło zbyt dużo czasu Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
internet Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) Nick: Vasti SID: 91542 Przybliżona data odejścia: 09.03.2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: wracam jednak na serwer a z frakcją wiążą mi się bardzo miłe wspomnienia posiadana ranga przed odejściem: EMR I Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 16 Marca 2023 przez Vasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 15 godzin temu, Vasti napisał: Nick: Vasti SID: 91542 Przybliżona data odejścia: 09.03.2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: wracam jednak na serwer a z frakcją wiążą mi się bardzo miłe wspomnienia posiadana ranga przed odejściem: EMR I Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje, zgłoś się do mnie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 20 Marca 2023 przez klonek12391 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 4 minuty temu, klonek12391 napisał: Nick: klonek12391 SID: 74079 Przybliżona data odejścia: 31.01.2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: znalazłem więcej czasu na grę. posiadana ranga przed odejściem: Lider (Hospital Menager) Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje, zgłoś się na discordzie. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiszlugi Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Nick:Lukiszlugi SID:93969 Przybliżona data odejścia: — 06.11.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi tej pięknej atmosfery , no i oczywiscie pieniedzy fajnie sie robi patrole itp. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic I Dowód na bycie we frakcji: Ktoś napewno mnie pamięta jeszcze Małpka był liderem i w nastepny dzien jest nagle klonek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 17 godzin temu, Lukiszlugi napisał: Nick:Lukiszlugi SID:93969 Przybliżona data odejścia: — 06.11.2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi tej pięknej atmosfery , no i oczywiscie pieniedzy fajnie sie robi patrole itp. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic I Dowód na bycie we frakcji: Ktoś napewno mnie pamięta jeszcze Małpka był liderem i w nastepny dzien jest nagle klonek Akceptuje, EMR 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zryxen Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick:zmienny.pdw SID:108112 Przybliżona data odejścia: przed 2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:bo było mi w niej najlepiej posiadana ranga przed odejściem:emr2 Dowód na bycie we frakcji: pisałem odejście Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez zryxen 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 19:36, zryxen napisał: Nick:zmienny.pdw SID:108112 Przybliżona data odejścia: przed 2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:bo było mi w niej najlepiej posiadana ranga przed odejściem:emr2 Dowód na bycie we frakcji: pisałem odejście BL GKF. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexHQ Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Nick: VexHQ SID: 115800 Przybliżona data odejścia: 29 marca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: cóż, wrócić chcę ponieważ udało mi się ogarnąć kompa i chciałbym dalej pełnić służbę posiadana ranga przed odejściem: Paramedic I Dowód na bycie we frakcji: да! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Akceptuję na rangę EMR II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi