kok4ink4 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Nick:kok4ink4 SID:107748 Przybliżona data odejścia:15.04.23 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:fajnie się grało i chciałabym wrócić do pomocy w frakcji posiadana ranga przed odejściem:pierwszą Dowód na bycie we frakcji:pamiętacie mnie napewno Nick:kok4ink4 SID:107748 Przybliżona data odejścia:15.04.23 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji:fajnie się grało i chciałabym wrócić do pomocy w frakcji posiadana ranga przed odejściem:pierwszą Dowód na bycie we frakcji:pamiętacie mnie napewno 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Akceptuję, na rangę EMR I 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Nick: Rudi420 SID: 106709 Przybliżona data odejścia: około pół roku temu. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Chciałbym wrócić do frakcji SAMC z powodów małej jej aktywności a ja sam mógłbym wyjeżdżać do zgłoszeń jak dawniej. posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Są zdjęcia w galerii i tak samo Riko_FR pamięta nasze wspólne patrole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Akceptuje, w celu ustalenia rangi proszę o kontakt na dsc. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddek Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Nick: Teddek SID: 2403 Przybliżona data odejścia: Myślę ,że dwa latu temu ,napewno frakcją rządził wtedy Sanoxbert. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: W zasadzie mam więcej czasu i moje chęci do gry wróciły ,dobrze było by zaczać na starym stanowisku. posiadana ranga przed odejściem: Starszy Ratownik choć na zdjeciu widnieje ratownik ale nowszego zdj nie mam. Dowód na bycie we frakcji: Myśle ,że jestem gdzieś w zapiskach ludzi którzy byli w frakcji. Mam tu zdjecię jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 21 godzin temu, Teddek napisał: Nick: Teddek SID: 2403 Przybliżona data odejścia: Myślę ,że dwa latu temu ,napewno frakcją rządził wtedy Sanoxbert. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: W zasadzie mam więcej czasu i moje chęci do gry wróciły ,dobrze było by zaczać na starym stanowisku. posiadana ranga przed odejściem: Starszy Ratownik choć na zdjeciu widnieje ratownik ale nowszego zdj nie mam. Dowód na bycie we frakcji: Myśle ,że jestem gdzieś w zapiskach ludzi którzy byli w frakcji. Mam tu zdjecię jakieś Zbyt długi czas, powrót możliwy przez rekrutacje. 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyy_ Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Nick: Grubyy_ SID:118911 Przybliżona data odejścia: nie pamietam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: widze ze upada i chce pomoc posiadana ranga przed odejściem: EMR II Dowód na bycie we frakcji: Zarząd Pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 1 minutę temu, OskarKumpel napisał: Nick: Grubyy_ SID:118911 Przybliżona data odejścia: nie pamietam Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: widze ze upada i chce pomoc posiadana ranga przed odejściem: EMR II Dowód na bycie we frakcji: Zarząd Pamieta Akceptuje, w celu ustalenia rangi proszę o kontakt na dsc. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 14 godzin temu, barteg2428 napisał: Nick: wcaleniebartek SID: 112633 Przybliżona data odejścia: z 3msc Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: siemanko wracam bo umieracie a wiem że nie dostanę się już więc piszę to tak o posiadana ranga przed odejściem: profesor od medycyna estetyczna1 Dowód na bycie we frakcji: każdy mnie pamięta i jakies wiadomości na ogłoszenia BL BEZ MOŻLIWOŚĆI APELACJI 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Akceptuje, AMT1 10 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
internet Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) . Edytowane 31 Grudnia 2025 przez internet . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 11 minut temu, Vasti napisał: Nick: Vasti SID: 91542 Przybliżona data odejścia: 12 kwietnia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: A dobre czasy z chęcią wróce posiadana ranga przed odejściem: EMR II Dowód na bycie we frakcji: Zapraszam na EMR I w wolnej chwili ts 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick:Nowc SID:41562 Przybliżona data odejścia:4 mies temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: poniewaz nie mam co robic a bym chcial popracowac w frakcji posiadana ranga przed odejściem: Starszy sierżant Ratownictwa Dowód na bycie we frakcji: Powinien riko mnie pamietac Edytowane 28 Października 2024 przez Gawronek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Akceptuje, EMR II w wolnej chwili zapraszam ts 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ndiil1 Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Nick: k3ndiil SID:63361 Przybliżona data odejścia: 25.06.2023 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Ponieważ nadal pomagać innym tak jak kiedyś posiadana ranga przed odejściem: Emr II Dowód na bycie we frakcji: Niektórzy mnie pamiętają ale dam jeszcze linkahttps://multirpg.pl/profile/11399-k3ndiil1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Nick: Rudi420 SID: 106709 Przybliżona data odejścia: około 4 miesiące temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: a tak o z nudów i zbytnio nie mam co robić więc wbije sobie na służbę w samc posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: zdjecia w galerii z reszta ender pamieta ze bylem w tamtym okresie jak byl w sapd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 2 godziny temu, Rudi420 napisał: Nick: Rudi420 SID: 106709 Przybliżona data odejścia: około 4 miesiące temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: a tak o z nudów i zbytnio nie mam co robić więc wbije sobie na służbę w samc posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: zdjecia w galerii z reszta ender pamieta ze bylem w tamtym okresie jak byl w sapd Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Emergency Medical Responder I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiszlugi Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Nick: Lukiszlugi SID:93969 Przybliżona data odejścia: 6,11,2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: polubiłem tą zabawe i atmosfere posiadana ranga przed odejściem: paramedic I Dowód na bycie we frakcji: klonek liderem był xd wiem ze to zaden dowod ale uwierzcie mi ze byem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 5 minut temu, Lukiszlugi napisał: Nick: Lukiszlugi SID:93969 Przybliżona data odejścia: 6,11,2022 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: polubiłem tą zabawe i atmosfere posiadana ranga przed odejściem: paramedic I Dowód na bycie we frakcji: klonek liderem był xd wiem ze to zaden dowod ale uwierzcie mi ze byem Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Niewystarczające dowody, powrót jedynie możliwy poprzez rekrutację, zapraszamy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoDDy* Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Nick: NoDDy* SID: 38206 Przybliżona data odejścia: lipiec Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: otóż teraz mam owiele więcej czasu oraz chęci do grania oraz zmiana lidera posiadana ranga przed odejściem: Proffesor of Medicine I Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 9 minut temu, NoDDy* napisał: Nick: NoDDy* SID: 38206 Przybliżona data odejścia: lipiec Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: otóż teraz mam owiele więcej czasu oraz chęci do grania oraz zmiana lidera posiadana ranga przed odejściem: Proffesor of Medicine I Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Advanced Emergency Medical Technician I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexHQ Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Nick: VexHQ SID: 115800 Przybliżona data odejścia: pol roku temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: stęskniłem się+zmiana lidera posiadana ranga przed odejściem: patamedic II Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 7 minut temu, VexHQ napisał: Nick: VexHQ SID: 115800 Przybliżona data odejścia: pol roku temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: stęskniłem się+zmiana lidera posiadana ranga przed odejściem: patamedic II Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Emergency Medical Responder I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: Lipiec poprzedniego roku? (nie jestem pewien) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się posiadana ranga przed odejściem: Hospital Deputy Menager Dowód na bycie we frakcji: Ludzie pamietają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 44 minuty temu, Sowa45 napisał: Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: Lipiec poprzedniego roku? (nie jestem pewien) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się posiadana ranga przed odejściem: Hospital Deputy Menager Dowód na bycie we frakcji: Ludzie pamietają Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Resident, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi