Adikkk Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) Nick : Adikkk SID : 55317 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Kierowca VIP powód : No i nadszedł też czas na mnie... Z jakiego powodu odchodzę ? Brak czasu dla frakcji. Ostatni czas mało jestem aktywny w życiu frakcji TSA, więc postanowiłem że odejdę. Brak czasu, szkoła, znajomi to mi przeszkadza w udzielaniu się aktywnie na TSA. Z przykrością odchodzę, nigdy nie poznałem tak wspaniałych osób na serwerze, frakcji. Byłem tutaj już długi okres czasu i teraz z bólem serduszka muszę niestety odpuścić... Piszę to i aż mi się łezka w oku kręci, dzięki że ze mną wytrzymaliście ! ❤️ Być może kiedyś wrócę silniejszy ! Dziękuję wam wszystkim za : @knapix za to że byłeś za***istym szefem ! ❤️ @Apellovskyy za wspólną grę, ważne wskazówki i mobilizację ❤️ @GambiPlejer za dużo śmiesznych sytuacji oraz pierwszego minusa ❤️ @Bombao420 za to że pomagałeś mi od samego początku, za motywację, dzięki tobie stawiałem coraz większe kroki w przód ❤️ @jezyk31pl za wspólne pykanie w komputer, rozwijaj się stary ! ❤️ @Dzimipo za świetne poczucie humoru, dzięki stary ! Wbijaj VIP'a ! ❤️ @Aluu za wspólną gierkę ! ❤️ @gicik za podpierdzielanie zgłoszeń ❤️ @Volterro za wspólną grę ! ❤️ @Tredox za wspólną gierkę ! ❤️ @N0duXx za wspólną gierkę ! ❤️ @XISTER za wspólne granko ! ❤️ @KQBA za wspólne interesy i nie tylko ! ❤️ @Tobiasz69 za to że kiedyś się mega dużo grało ! ❤️ @Handlunio za wsparcie na początku ! ❤️ @xSNAJPI za rozmowy na TS'ie, dzięki Dziadek ! ❤️ @bagietmajster za motywację ! ❤️ @.Slonik. za wspólną gierkę ! ❤️ Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam, życzę dalszych sukcesów chłopaki! Dzięki wielkie ! ❤️ Edytowane 18 Maja 2021 przez Adikkk 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volterro Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 :papasadge: trzymaj sie stary ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 nie no że ty :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3maj sie Adik 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Trzymsaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Kurde, aż smutno się to czyta bo jednak duży okres czasu byłeś u nas, wspólna służba, wspólny csik i inne.. Powodzonka stary;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 trzymaj sie wariacik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Slonik. Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Trzymaj się stary 😢 obyś kiedyś wrócił💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Trzymaj się mordzia Sadge bardzo :(( Musisz kiedyś wrócić czekamy ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axose. Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Trzymaj się tam😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nie sądziłem że o mnie wspomnisz, trzymaj się stary pilnuj brata żeby nie odwalał 😢😢 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 z fartem mordzia trzymaj sie❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) adikkk odjebało od kasy? kasuj to Edytowane 18 Maja 2021 przez Bombao420 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi