lasekk17 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Twój nick na serwerze: [LF]lasekk Nick pracownika frakcji: maniura2137 Opis sytuacji: Wyjechałem na motorku z bazy na autostrade jade sobie spokojnie patrze w tył a tam jedzie maniura wjeżdża we mnie i potem sie pruje do mnie że jechałem pod prąd chociaż tak nie było bo wyjechałęm z bazy Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): nie mam dowodów bo odrazu odjechała a nie nagrywałem Coś od siebie: no słabo że tak zrobił i potem do mnie sie pruł 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boksstop Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) (sory za wypowiedź) Po co piszesz skargę bez dowodow Xddd Do odrzucenia Edytowane 25 Maja 2021 przez xMoli_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniura2137 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Po 1. jechałeś różowym mercedesem amg Po 2. jechałeś pod prąd Po 3. jechałem z klientem Ale że nie masz dowodów to skarga jest do odrzucenia. Edytowane 25 Maja 2021 przez maniura2137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Brak dowodów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi