BigCarl Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Nick :BigCarl SID :74098 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Budowlany powód : Brak chęci na wbijanie normy i jeżdżenie lawetą cały czas w kółko trochę to mnie znudziło. SARA TO RODZINA kiedyś wrócę do was @#WILKU thx za szanse w SARZE @RicK._ thx za egz kontakt bedzie chyba 😕 heh @TurboJoker.Pdw kontakcik bedzie 3maj się byniu @Jaroska420 też psyche mam XD Ogólnie pozdrawiam całą SARE trzymajcie się ❤️ 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 No nie no.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Teraz, RicK._ napisał: No nie no.... no cóż tak bywa kiedyś wróce napewno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 nara 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Trzymaj się 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekas Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Trzymaj się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 debil, idiota, kretyn, szok i niedowierzanie, co ja właśnie ujrzałem, japierdole, co jest grane? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 16 godzin temu, paniemietku napisał: debil, idiota, kretyn, szok i niedowierzanie, co ja właśnie ujrzałem, japierdole, co jest grane? można i tak wiedziałem że hejt dostane za to :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi