michaltrak Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Sprzedam bazę poproszę o oferty poniżej. Wybiorę najlepszą w przyszłą środę powodzenia 🙂 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nic nie zbierasz. Nie wiem jakim cudem jest Twoja 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ona była opłacona na parę lat zbugowalo sie XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaltrak Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 @Smallspy. O ktrórej będziesz na serverze ? chcę pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 3 minuty temu, michaltrak napisał: @Smallspy. O ktrórej będziesz na serverze ? chcę pogadać. Wchodzę właśnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaltrak Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Baza została oddana w ręce Smallspy w ręcę organizacji. Dzięi small za nagrodę pocieszenia. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi