suchapanda Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: - sprawny mikrofon, - duża aktywność i czas na służbę, - minimum 14 lat, - dojrzałość emocjonalna, - komunikator Discord oraz ts3, - pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji, - dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse. - pozostawienie repki zwiększa szanse Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick: Imię: Wiek: SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Czy przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP (0-10): Znajomość Ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Coś o sobie (min. 4 zdania): Rekrutacja potrwa do Wtorku 08.06.2021r. do godziny 23:59. 27 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip731 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Filip731 Imię: Filip Wiek: 15 SID:55242 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1175h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Tygodniowo Raczej po 20-30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Byłem już kiedyś w SARA, ale wtedy miałem mało czasu na granie. Teraz mam już więcej czasu więc chciałbym spróbować. Wydaje mi się, że nadaje się do tego. Dobrze ogarniam rp, staram się być kulturalny i miły. Jestem bardzo aktywnym graczem, będę mógł spędzić całkiem sporo czasu na duty. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię FIlip. Mam 15 lat, mieszkam w mieście pod Warszawą. Interesuje się grami oraz piłką nożną. W czasie wolnym lubię jeździć na rowerze oraz spędzać czas z przyjaciółmi. Lubię też bardzo pomagać ludziom. Edytowane 3 Czerwca 2021 przez Filip731 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKM1337 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: KDKM1337 Imię: Kamil Wiek: 16 SID: 55555 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 567h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 4h do 6h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym dołączyć ponieważ w niej nie byłem i chętnie za sile oddział SARY. Już widziałem kilka osób z tej frakcji jak biorą auta, więc w miare wiem jak to działa. Lubię jeździć pojazdem ciężarowym. Po za tym chętnie nauczę się nowych komend. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć nazywam się Kamil, lubię jeździć na rowerze wyczynowo. Spotykam się na rowerowych zlotach w swoim mieście. Bardzo lubię grać w MTA na Multirpg. Ponieważ mam tam dużo znajomych. 🙂 Edytowane 4 Czerwca 2021 przez KDKM1337 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianYT Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nick adrianYT Imię: Adrian Wiek: 20 SID:80826 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 36h Czy przeczytałeś regulamin?:SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 10-10 Znajomość Ortografii (0-10): 10-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 24/7 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): po byłem na Sara ale inim serwerze y umiem wszisko y naprawdę chciałem zobacic jak jest tutaj y ci mi się by podobało byc tutaj na Sara Coś o sobie (min. 4 zdania): witam to ja Adrian mam 20 lat pracuje lubię grać w mta GTA 5 na inim serwerze wydałem 1000 zł y naprwede chciałem zobacic tutaj jak jest Sara sprubował działać tutaj po na inim serwerze było ch*jowo frakcja Sara ale widzę że tutaj by było dobzie jak coś to bym grał dużo tej frakcij y naprawdę chciałem być zastępca szefa po lubię tom trakcie . Dzienkuje y czekam na otpowiec odwasz Edytowane 5 Czerwca 2021 przez adrianYT 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick: xQBIK Imię: Kuba Wiek: 17(rocznikowo 18) SID: 95867 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 186h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20-30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym spróbować swoich sił w jakiejś frakcji i wydaje mi się, że SARA w tym momencie jest dla mnie odpowiednia. Bardzo lubię jeździć różnymi pojazdami. Jestem miły, komunikatywny oraz zawsze staram się zachować spokój w stresującej sytuacji. Jestem aktywnym graczem, na serwerze pojawiam się praktycznie codziennie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Kuba. Mam 17 lat. Mieszkam w Wielkopolsce, niedaleko Poznania. Chodzę do II liceum do klasy o profilu matematyczno-fizycznym. Jestem miłą i koleżeńską osobą. Interesuję się piłką nożną oraz grami komputerowymi. W czasie wolnym spotykam się ze znajomymi, gram na MultiRPG oraz słucham muzyki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5kfi1 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick: FiFek123 Imię: Filip Wiek: 14 SID: 73313 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 750 godzin Czy przeczytałeś regulamin?: Tak jak laweciarze auuuu Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 6 do 7 godzin dziennie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę że nadaję się na tą branżę już byłem w tej frakci . I już wiem jak tam się zachować i już wiem co i jak. Dobrze ogarniam rp, staram się być kulturalny i miły. Jestem bardzo aktywnym graczem, będę mógł spędzić całkiem sporo czasu na duty. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć mam na imię Filip. Interesuje się Piłką nożną i jazdą na rowerze . Jestem ucziwym i kulturalnym człowiekiem. Już chodziłem do tej branży jaką jest SARA . Bardzo lubję grać w serv MultiRPG i myśle że się dostane. ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalowski69 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: szakalowski69 Imię: Jarosław Wiek: 19 SID:96067 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 87 Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 0 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):28/7 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): nigdy nie byłem w żadnej frakcji, nie miałem możliwości dostania się aż do teraz .Chciałbym spróbować swoich sił w frakcji SARA. Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam mam na imię Jarosław . mam 19 lat , lubię uprawiać różne dyscypliny sportu . Bardzo polubiłem grę na serwerze MultiRPG . Jestem bardzo kulturalnym człowiekiem i mało przeklinam podczas grania na MultiRPG Edytowane 4 Czerwca 2021 przez szakalowski69 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awokadogaming Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick: awokadogaming Imię: Kacper Wiek: 14 SID: 4360 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 470 na ten moment Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20-27h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nigdy nie byłem w żadnej frakcji, A bardzo chciałbym spróbować swoich sil w sara Coś o sobie (min. 4 zdania): Mieszkam w woj. Świętokrzyskim niedaleko Krakowa. Mam na imię Kacper mam 14 lat, interesuję się różnymi dyscyplinami sportu oraz informatyką, lecz po skończeniu szkoły chciałbym iść na adwokata/prokuratora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidDzasper Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nick:DawidDzasper Imię:Alan Wiek:16 SID:87757 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak,posiadam sprawny mikrofon Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak, posiadam. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1014 Czy przeczytałeś regulamin?: tak , SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 10 znam na pamięć Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): zależy. od 13 do 25-30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): ponieważ byłem już w tej frakcji i wiem co i jak. Poświęcam dużo czasu na prace we frakcji. Wykonuję wszystko z dokładną starannością oraz szybko odnajduje się w nowym otoczeniu. Wiec myślę że nadaję się na tą posade. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Alan, mam 16 lat i pochodzę ze Śląska. Na co dzień uczęszczam do szkoły ponadpodstawowej. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym o brąz włosach chłopakiem. Na ogół jestem osobą spokojną, nie wybuchową. Wszelkie problemy staram się rozwiązać na spokojnie bez większych sporów. Jestem także osobą towarzyską i pełną kultury. Moje obowiązki wykonuje z dokładnością i daje zawsze z siebie 110%. Interesuje się koszykówką oraz grami komputerowymi takimi jak MTA. cs;go, minecraft itd. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez DawidDzasper 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontokoxa Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nick:GigaCJ Imię:Kacper Wiek:14 SID:85134 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Już kupiłem mikrofon 😄 Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:131 w czasie pisania podania Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):9 lecz nie uzywam polskich znakow w grze Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ja dlatego ze chcial bym byc w frakcji gdzie serwer jest bardzo pod tym wgledem rozwiniety zawsze staram sie wykonywac swoja prace staranie i zdbaloscia o szczegoly jesli dostane sie do frakcji bede staral sie wykonywac swoja prace tak jak najlepiej moge bylem kilka krotnie w frakcji sara na innych serwerach i moim zdaniem calkiem niezle sobie radzilem nigdy nie mialem incydentu zebym cos odwalal na nie korzysc serwera we frakcji licze na to ze zrobicie wyjatek z tym mikrofonem ale postaram sobie w tym tygodniu zalawic sprawny mikrofon Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam. jestem Kacper pochodze z woj pomorskiego interesuje sie motoryzacja czekam az skoncze 18 lat i zrobie sobie prawojazdy a zawod kotory chcial bym wykonywam w przyszlosci to elektro mechanik samochodowy wolny czas praktycznie spedzam na serwer dlatego ze jest to najlepszy serwer na platformie Multi Theft Auto bardzo przyjemnie mi sie tam gra a jeszcze przyjemniej bylo by jak by sie dostal do frakcji na coddzien lubie sobie tez pogrzebac przy komputerach jest to moja 2 pasja zaraz po motoryzaji ogolnie to jestem milym i sympatyczym chlopakiem obdarzam ludzi szacunkiem i zawsze staram zachowac sie odpowiednio do kazdej sytuacji pozdrawiam cieplo caly serwerk <333 Edytowane 4 Czerwca 2021 przez kontokoxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfgf Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nick:MEMEgomba Imię:filip Wiek:14 SID:96121 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:100h Czy przeczytałeś regulamin?:tak jak laweciarze auuu Znajomość RP (0-10):10 Znajomość Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10 20 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):a dlatego ze chcial bym byc w frakcji gdzie serwer jest bardzo pod tym wgledem rozwiniety zawsze staram sie wykonywac swoja prace staranie i zdbaloscia o szczegoly jesli dostane sie do frakcji bede staral sie wykonywac swoja prace tak jak najlepiej moge bylem kilka krotnie w frakcji sara na innych serwerach i moim zdaniem calkiem niezle sobie radzilem nigdy nie mialem incydentu zebym cos odwalal na nie korzysc serwera we frakcji licze na to ze zrobicie Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam. jestem filip pochodze z woj pomorskiego interesuje sie motoryzacja czekam az skoncze 15lat y chcial bym wykonywam w przyszlosci to elektro mechanik samochodowy wolny czas praktycznie spedzam na serwer dlatego ze jest to najlepszy serwer na platformie Multi Theft Auto bardzo przyjemnie mi sie tam gra a jeszcze przyjemniej bylo by jak by sie dostal do frakcji na coddzien lubie sobie tez pogrzebac przy komputerach jest to moja 2 pasja zaraz po motoryzaji ogolnie to jestem milym i sympatyczym chlopakiem obdarzam ludzi szacunkiem i zawsze staram zachowac sie odpowiednio do kazdej sytuacji pozdrawiam cieplo caly serwerk <333 Edytowane 3 Czerwca 2021 przez vfgf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiGangus Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nick: IgiGangus Imię: Igor Wiek: 16 SID: 10151 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Miałem 2000h lecz zostały mi usunięte i posiadam około 150h Czy przeczytałeś regulamin?: SARA to Rodzina Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Tygodniowo około 18/20h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Uważam że nadaje się na te stanowisko, ponieważ jestem osobą w pełni zaangażowaną w wykonywane czynności. Jako osoba komunikatywna i pogodna chce pomagać w oczyszczaniu pojazdów z mapy. Uważam się za osobę odpowiedzialną i sumienną, potrafię zorganizować sobie tak czas, aby nie zaniedbać żadnego zadania. Same rozwiązywanie kłótni nie jest dla mnie żadnym problemem a przyjemnością. Po prostu uwielbiam pomagać innym graczom. Poświęcam także dużo czasu w to co robię. Posiadam duże doświadczenie na takowym stanowisku sporo razy pełniłem funkcje w danej frakcji na małych lub większych serwerach MTA. Wiem, na czym polega takowa posada w frakcji i zdaje sobie także sprawę z obowiązków, które tą funkcje obejmują. Mam sporo wolnego czasu, który chętnie poświęcę na pomoc innym graczom. Posiadam cechy, które idealnie pasują na tą funkcje między innymi cierpliwość, wyrozumiałość, jak i własne zdanie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Na obecny czas chodzę do szkoły średniej i jestem na kierunku "Technik Mechanik". Jestem luźnym chłopakiem lubię wychodzić ze znajomymi, spędzać czas w grupie, czasem zagrać w różne gierki typu (cs:go lub lola). Wobec innych jestem bardzo wyrozumiały oraz szczery. Bardzo interesuje się piłką nożną, mechaniką samochodową oraz różnych maszyn i najważniejsze to muzyka czyli (rap/trap). Wracając do piłki nożnej aktualnie grałem w barwach jednego z topowych klubów jak na mój rocznik przez okrągłe 5 (pięć) lat. Obecnie gram w pobliskim klubie sportowym w mojej miejscowości. Podczas przebytego czasu w mta zdobyłem już podstawowe doświadczenie w .lua, oraz jstem mapperem na poziomie przykładowe prace można zauważyć na współpracy z multirpg bądź na niektórych discordach z tą tematyką 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimorzysko69 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Nick slimorzysko69 Imie Piotr Wiek 14 Sid 82857 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam oba. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: na aktualnym koncie ze 100, na moim koncie na ktorym kiedys gralem okolo 600, wiec mam doswiadczenie Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 8-10h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Uważam ze wybranie akurat mnie, bedzie dobrym wyborem ponieważ, mam duzo wolnego czasu, na sluzbie jestem wstanie spędzic po 9/10h dziennie, zalezy czy szkola czy nie. Chce pomagac w sprzątaniu miasta! Jestem osobą, ktora ma duzy dystans do siebie I nie obraża sie o ,,byle co’’ A co najwazniejsze umiem rozmawiac z ludzmi I potrafie dogadac sie z kazdym 😄 Wykonuje polecenia zarządu I nie sprawiam kłopotów jesli chodzi o moją prace ;D Posiadam równiez doswiadczenie jesli chodzi o prace w tej frakcji Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imie Piotr, interesuję się muzyką i sportami walki, Jestem miłym i kulturalnym człowieczkiem, często gram w gry komputerowe, szczególnie na multirpg, za kazdym razem, dąże do swojego celu, i nie poddaje sie w drodze do danego celu, Jestem czlowiekiem spokojnym, i takim który ma dystans i nie bierze wszystkiego do siebie. Jestem osobą, która jest sprawiedliwa, i potrafi podjąc własne zdanie, Na codzien chodze do szkoły podstawowej ( 8 klasa) w przyszłosci mam plan isc do szkoły muzycznej. Wiele mozna by tu pisac, wiec jesli trzeba bedzie wiecej powiem na rozmowie. Edytowane 4 Czerwca 2021 przez slimorzysko69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiTV Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Nick:MikiTV Imię:Paweł Wiek:14 SID:74612 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:163 Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):około 30 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ogarniam Rp bardzo dobrze (doświadczenie rp fivem wl on exile lub 77). Mam kolegę co jest w Sara i uczy mnie wszystkiego. Mam dużo czasu w którym nie mam co robić. Umiem odgrywać różne sytuacje nigdy nie wychodzę z roli. Można na mnie polegać i mi ufać. Mam duży dystans do siebie. Nigdy nie wyzywam (bez powodu ale i tak staram się zachować dojrzałość emocjonalną) Umiem wykonać zadania wyższych rang i zawsze ich muszę słuchać Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Paweł, mam 14 lat. Mieszkam w woj. Śląskim. Interesuje się graniem w gry, Jestem osobą spokojną i opanowaną ale łatwo mnie zdenerwować. Dużo gram. Jestem też sprawiedliwy co do innych osób. Chodzę do ósmej klasy po ósmej klasie planuje iść do technikum na programistę. Mogę powiedzieć więcej o sobie na jakieś rozmowie jak chcecie więcej coś o mnie Pozdrawiam, MikiTV Edytowane 8 Czerwca 2021 przez mikiTV poprawki wizualne i zmienienie godzin na wyższe bo już wbiłem więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V3non Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nick: V3non Imię: Czarek Wiek: 15 SID: 96969 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Ponad 50h Czy przeczytałeś regulamin?: SARA to rodzina Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Dziennie z godzine poltorej Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Poniewaz jestem osoba zaufana, nie odwalam jezeli we frakcji (moje kary serwerowe troche tego nie pokazuja). Posiadam rowniez doswiadczenie w SARZE poniewaz bylem kila razy we takiej frakcji, i nie bylo na mnie zadnych skarg. Potrafie sie przyznac do winy jezeli wiem ze cos zle zrobilem, potrafie rowniez przyjac kare jezeli wiem ze zle zrobilem i nie bede sie wykłócał ze tak nie bylo jezeli wiem ze tak bylo. Swoja droga, prace wykonuje sumiennie i prawidlowo. Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imie, Czarek mam 15 lat. Interesuje sie sportami walk, motoryzacja, grami. Jestem soba zaufana (moje kary serwerowe tego nie pokazuja), mam dobre poczucie humory nie ma tzw. "kija w d*pie" i nie obrażam sie o byle za przeproszeniem gowno, tak jak juz wspomnialem jestem osoba zaufana wiec nie bedzie tzw. odwalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nick:kyoto Imię:Mikołaj Wiek:14 SID:39175 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:640 ciągle rosną Czy przeczytałeś regulamin?: Tak| SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Zależnie od dnia ale napewno 4 godziny dziennie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Szybko się uczę myślę ze nadął bym się na to stanowisko na co dzień staram się być uprzejmą osobą w życiu realnym i na serwerze staram się nie stwarzać konfliktów ani nie odwalać chociaż zdarzy mi się to jak każdemu. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Mikołaj chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej mieszkam w województwie wielkopolskim w mieście interesuje się programowaniem oraz graniem w gry komputerowe w wolnym czasie lubię sobie pograć na serwerze oraz spotykać się z znajomymi jeśli chodzi o serwer byłem już w kilku innych frakcjach i chciałbym spróbować też w tej myślę też że jak na swój wiek jestem dojrzały emocjonalnie. Życzę powodzenia innym osobą oraz trzymam kciuki za samego siebie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieKuCzi Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nick:NieKuCzi Imię:Kuba Wiek:14 SID:89400 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:202 Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):6-7 godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania):chciałbym pomagać w odcholowywaniu źle zaparkowanych aut. interesuje się samochodami i jestem rudy więc zabieranie aut będzie dla mnie super ❤️ Coś o sobie (min. 4 zdania):jestem kuba. mam 14 lat. Interesuje się motoryzacją. Umiem mówić w 3 językach polski, angieliski i trochę hiszpański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErdO Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: ErdO Imię: Radosław Wiek: 18 dzień po wynikach 19 SID: 15669 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1100h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem już na serwie długi czas. Pisałem rekru ale się nie dostałem. Od samego początku mojej gry interesowałem się SARĄ bo jest to ciekawa i przyjemna robota. Jestem dojrzały, nie odwalam jak i jestem kulturalny. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć mam na imię Radosław. Interesuję się informatyką jak i muzyką, gram na gitarze, spiewam. Mam dużo wolnego czasu więc mogę spędzać na służbie czasami i po 10h dziennie. Szybko się uczę dlatego nauka jak i zdanie egzaminu nie będzie niczym trudnmy. Nie sprawiam kłopotów i nawet przy najgorszych sytuacjach potrafie mieć nerwy ze stali. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez ErdO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKSTER Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Miki_321 Imię: Mikołaj Wiek: 14 SID: 88951 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 145h Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10): 7 Znajomość Ortografii (0-10):7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-9 h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): na serwerze jestem od lutego i byłem tylko w safd i chciałbym dostać się do Sary Coś o sobie (min. 4 zdania): nazywam się mikołaj mam 14 lat mieszkam w Równem mała wieś na Podkarpaciu lubię grać w piłkę nożną i jedzici na rowerze w wolnej chwili lubię pograć sobie w ETS 2,fs19,CS go,mta,GTA v koledzy polecali mi Sare mówili że u Sary jest dobra atmosfera i mili ludzie Chciałbym spróbować co w mojej mocy. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez MIKI_321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalxd1232 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Rafal.PDW Imię: Rafał Wiek: 14 SID: 75775 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 144h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 6 Znajomość Ortografii (0-10): 7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 10 do 15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem już na serwerze dosyć długo. Interesowało mnie jak to być laweciarzem. Jestem mniej więcej kulturalny. Dużo siedzę na serwerze. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Rafał. Mam w tym roku 15 lat. Grałem w gry fs 19, ets 2, Gta 5. Szybko się uczę. Lubię pracować. Szybko się denerwuje to jest mój minus. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez rafalxd1232 Zmiana nicku na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Nick:lemon2468 Imię:jakub Wiek:14 SID:95690 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:45h Czy przeczytałeś regulamin?:tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):8 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):20-30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Ponieważ lubię zabierać innym xD a tak na serio, zawsze chciałem pracować jako frakcja a szczególnie jako laweta. Jeśli mnie przyjmiecie to nie pożałujecie , ponieważ jestem aktywny oraz umiem odgrywać rp. Siedzę dziennie dużo na serwerze. Mam szacunek to młodszych i starszych Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Jakub. Mam 14 lat za kilka mies(w tym roku).Szybko się uczę nowych rzeczy oraz lubię pracować z innymi. Interesuję się muzyką oraz skokami na rowerze. Pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2021 przez lemon2468 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koksupl457 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nick:koksupl457 Imię:Daniel Wiek:16 SID:97053 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:68 Czy przeczytałeś regulamin?: SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):7 Znajomość Ortografii (0-10):7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):10 godz max Dlaczego ty? (min. 4 zdania):fajna zabawa jeżdżeniem lawetą . Chciałem mieć jakomś prace normalną a nie dorywczą i praca laweciarza mi sie podoba ze wszystkich. Mam szacun do każdego tylko irytują mnie tacy ludzie którzy wjeżdżają i potem wyzywają Coś o sobie (min. 4 zdania):Hej mam na imie daniel kocham gry samochodowe i mam do siebie dystans 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArGuS Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: ArGuS Imię:Fabian Wiek: 14 SID: 86878 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 411 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/ 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Podoba mi się ta frakcja i tyle Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Fabian mam 14 lat i pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Moim hobby jest moto cross oraz mechanika pojazdowa. Lubię grać w gry takie jak cs:go metin 2 mta cs 1.6. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papajwiza26 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: Xenso Imię:Krystian Wiek:18 SID:47178 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 374 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 25 Godzin Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym dołączyć ponieważ nigdy nie byłem w sarze , chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji kilku moich znajomych było w tej frakcji , i opowiadali mi jak to wygląda . Jestem pewien że mógłbym się poświęcić tej frakcji w 2137% Jestem pewien że nie nie będzie ze mną problemów. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Krystian, Mam 18 lat, pochodzę z zachodniopomorskiego . Moim hobby jest miedzy innymi : granie w siatkówkę i granie na komputerze . Jestem raczej nie konfliktową osoba , szybko się uczę . Myślę że jestem odpowiednią osoba do tej frakcji. Z poważaniem Xensu ( papajwiza26) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu2500 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: MozzU2500 Imię: Damian Wiek: 15 SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 10-10 Znajomość Ortografii (0-10): 10-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): codziennie po około 6h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciał bym pomagać innym oraz odgrywać właśnie pracę w tej frakcji. Bardzo dobrze potrafię odgrywać RP. jestem spokojną oraz dojrzałą osobą. Coś o sobie (min. 4 zdania) : Cześć ja jestem Damian mam 15 lat . Chodzę do pierwszej klasy mechanicznej . Moje zainteresowania to mechanika pojazdów samochodowych oraz gra w gry przeróżnego typu. Lubię muzykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi