MichuTM Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: MichuTM Imię: Michał Wiek: 17 za niedlugo 18 🙂 SID: 93296 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 361godzin Czy przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem Znajomość RP (0-10): Myślę że tak 7,8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Mniej więcej z 20/25h tygodniowo a może i więcej Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym spróbować swoich sił w San Andreas Road Assistance. Myślę ze nadam się i będziecie ze mnie dumni. Również nie byłem nigdy w SARZE i ciągnie mnie do tego żeby spróbować. Dajcie szanse a napewno nie pożałujecie <33. Coś o sobie (min. 4 zdania): No to mam na imię Michał, mam 17lat jeszcze troszkę i wreszcie 18. Jestem kulturalna jak i miłą osobą. Potrafię zachować powagę w każdej sytuacji. Interesuję sie motoryzacja i grami na pc jak i na konsole. Jestem aktywną osobą jak i w mta tak i w realu. Często wychodzę na dwór pograć z znajomymi w noge czy tam kosza :D. Odemnie to tyle Miłego dnia/nocy 😄 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
🇷🇺👑LORD GAMES👑🇷🇺 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick:lordu Imię:Kacper Wiek:15 SID:82941 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:600 g Czy przeczytałeś regulamin?:tak (SARA TO RODZINA) Znajomość RP (0-10):8 Znajomość Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):20 g Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Uważam iż, nadaje się do tej frakcji ponieważ, od samego dzieciństwa interesowałem się holownikami i ogólnie samochodami. Dla frakcji poświecił bym dużo czasu ponieważ SARA TO RODZINA i poza tym lubię spędzać czas z ludźmi i dobrze się przy tym bawiąc. Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Kacper, mieszkam w woj. Lubelskim, interesuje się mechaniką, grami i sportem. W wolnym czasie gram w MTA na serwerze MultiRPG oraz Cs Go. Uważam że, powinienem się znaleźć w frakcji SARA i życzę osobie która, to przeczyta miłego dnia i mam nadzieję że sprawdzę się w szeregach frakcji i za niedługo widzimy się na spotkaniu. Pozdrawiam bardzo serdecznie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iphonepie Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: iphonepie Imię: Adrian Wiek: 20 SID: 97692 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: gram 3ci dzień i mam już 30h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): Wysoka, oceniłbym 9/10. Grałem na największych serwerach RP w Polsce. Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 4-5h dziennie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlaczego? Wydaję mi się że jestem kompetentny na to stanowisko. Swoją zaciekłością do walki postawiłem organizacje 2 dni i z dnia na dzień owocuje to po 10 osób+ do organizacji, gdzie spędziłem stricte 3 dni z jednym spaniem przez 5h żeby osiągnąć mój cel, a to nie jeden z moich atutów. Myślę że na naszej współpracy wszyscy wyjdą na dobre Coś o sobie (min. 4 zdania): Mieszkam sam, pracuję ok. 9 h dziennie resztę mogę poświęcić na rozgrywkę, sen nie jest taki ważny hehe. Jestem wychowanym chłopakiem który chociaż ma dystans to też hamulec by móc zachowywać się negatywnie wobec inny osób. Pozdrawiam Cieplutko, Adrian. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Sniki__1 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: __Sniki__1 Imię: Nikodem Wiek: 14 SID: 96929 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 50h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 7 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nie jestem w stanie napisać, ale będę całymi dniami Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym przetestować czy się nadam. Pierwszy raz będę w sarze, myślę że się nadam Coś o sobie (min. 4 zdania):Mam na imię Nikodem, Mam 14 lat, jestem z zachodnio-pomorskiego. Interesuje się grami, jazdą na rowerze. Jestem miły, myślę że się nadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samu_svko Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Sader. Imię: Samuel Wiek: 15 SID: 42499 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie :// Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 105h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 8.5/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9.5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): w dni szkolne gdzieś 3/4h a w weekendy nawet i cały dzień lub noc Dlaczego ty? (min. 4 zdania): myślę że powinienem się dostać ponieważ nie byłem jeszcze w żadnej frakcji a gram już dosyć sporo lubię zabawy RP itd i dalej nie umiem niestety Coś o sobie (min. 4 zdania): mam na imię Samuel i mam 15 lat chodzę sobie do 8 klasy lubię grać w gry i jestem typem takiego nieśmiesznego smieszka który potrafi rozbawić tylko i wyłącznie osoby z tym samym poczuciem humoru co ja i nie wiem lubię spędzać czas grając w gry i interesuje się też motoryzacja ogólnie to jestem spokojnym człowiekiem i z równowagi potrafi mnie wyprowadzić mało rzeczy i no mam nadzieję że się dostanę 🙂 Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Zombis_2115 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomarancza_1610 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: pomarancza_1610 Imię: Kacper Wiek: 16 SID: 97304 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: około 50 godzin, lecz grałem bardzo dużo na innych serwerach Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9, jeśli chodzi o RP to mam spore doświadczenie, ponieważ grałem na wielu serwerach RP Znajomość Ortografii (0-10): 9, z ortografią nie mam problemów Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): dziennie nawet 2 lub 3 godziny na służbie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ myślę, że jestem miłą oraz uprzejmą osobą. Nie wdaje się w awantury, gdy gdzieś zawinie staram się odkupić winy. Zawsze wykonuje swoją prace tak jak należy. Oraz staram się jak najdłużej być na służbie. Bardzo lubię pomagać ludziom w różnych sytuacjach i przede wszystkim bezpiecznie poruszam się po drodze. Gdy dostaje zgłoszenie o jakimś wypadku i potrzebie odholowania auta staram się natychmiastowo przybyć na miejsce. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Kacper. Interesuję się grami, lecz przy tym nie zapominam o aktywności fizycznej, bardzo lubię grać w piłkę nożną. Jestem z Wielkopolski. Uwielbiam wszystkie części GTA ale to GTA SA jest według mnie tą najlepszą, dlatego to właśnie w nią gram najwięcej. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez pomarancza_1610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIGGER Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 SARA TO RODZINA Nick: Divi Imię: Julian Wiek: 14 SID: 86812 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 207h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość Ortografii (0-10): 9,5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 45h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Bo chciał bym poznać nową dla mnie frakcje , i chciał bym spróbować co w moich siłach starać się na tej frakcji jednak to moja ulubiona , poświecę 45h tej frakcji , 🙂 Coś o sobie (min. 4 zdania): eo jestem Julian mam 14lat mieskam w woj. łódzkim interesuje sie autami , mechaniką i tirami . tez grami jak np forza horizon 4. euro truck . dzieki i pozdrawiam SARA TO RODZINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefotak Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: szefotak Imię: Maksymilian Wiek: 17 SID: 55034 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Pewnie Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 309.95 godz. Czy przeczytałeś regulamin?: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nigdy nie byłem w tej frakcji i chciałbym się sprawdzić. A Dlaczego ja bo jestem w porządku i nie będzie z moją osobą żadnych problemów. Coś o sobie (min. 4 zdania): Pochodzę z województwa Mazowieckiego. Chodzę do drugiej klasy technikum o kierunku mechatronicznym. Jestem pozytywną bezproblemową osobą. I gram w gry i jeszcze gram se w balla. To wszysto Pozdrawiam. 🤙😎🤙 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratofarius Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick: Stratofarius Imię: Amazon Wiek: 14 SID: 68611 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 130+ godz Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 10 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 5-10 godz moge pograc dziennie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ w SARA byłem juz kilka razy, chciałbym spróbować swoich sił. Mam doświadczenie w różnych frakcjach. Byłem kiedyś we wielu frakcjach i radziłem sobie. SARA TO RODZINA. Myślę ze dostane się w szeregi SARA Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Amazon mam 14 lat mieszkam w Warszawie, posiadam wysokie rp. Jestem spokojną osobą. Szybko się uczę, odnajduje się w nowym środowisku. Jestem uczciwą osobą. Interesuje się informatyką. Gram np. w lola, csa, gta, mta itp. Lubię grać w gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demsu21 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick:Demsu21 Imię:Eryk Wiek:17 SID:21812 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:187 Czy przeczytałeś regulamin?: SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 13h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Według mnie praca frakcyjna jest ciekawsza od zarabiania w pracach dorywczych. Mogę pracować a przy tym się dobrze bawić. Myślę że wniosę miłą atmosferę do frakcji. Jestem aktywnym graczem. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Eryk, mam 17 lat, lubię grać w piłkę nożną i gry komputerowe. Chodzę do 2 klasy technikum. Mieszkam w województwie Podkarpackim. Lubię spędzać czas ze znajomymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meliska Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick: Meliska Imię: Bartosz Wiek:15 SID:97326 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:40 Czy przeczytałeś regulamin?:SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):12 Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Lubię grać w gry komputerowe. Praca jako laweciarz wydaje mi się ciekawa. Pragnę nawiązywać nowe kontakty dzięki tej frakcji, Jestem aktywną osobą na serwerze. Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Bartek, mam 15 lat. Pochodzę z województwa Dolnośląskiego. Moje hobby to gra na gitarze. Jestem osobą spokojną i rzadko sprawiam problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Skowron Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick:Jacek Skowron Imię:Franek Wiek:14 skończone 10.12.2020 SID:97820 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:jak najbardziej Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:posiadam tylko discorda Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:narazie 5 ale grałem kiedyś Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10):9 Znajomość Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):2-3 godz Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Uważam że mam mocne nerwy i jestem w stanie każdemu pomóc. Coś o sobie (min. 4 zdania):Jestem Franek mam 14 lat lubię grać na gitarze i grać na multirpg BYŁO BY MI MIŁO GDYBYM SIĘ DOSTAŁ. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1323 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: rafi1323 Imię: Bartłomiej Wiek: 15 SID: 73848 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 166h Czy przeczytałeś regulamin?: tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 21h-22h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Jeszcze nigdy nie byłem w SARA i chciałbym zasilić tę frakcje Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć mam na imię Bartłomiej .W wolnym czasie uwielbiam uprawiać sport oraz granie w gry (najczęściej mta) Jestem osobą która bardzo szybko się uczy oraz nie jestem konfliktową osobą .Myślę że jestem odpowiednim kandydatem do tej frakcji Edytowane 7 Czerwca 2021 przez rafi1323 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Mat. Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick: L00N Imię: Paweł Wiek: 16 SID:43024 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: prawie 300h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 7,5/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): z 3/4 h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dlaczego ja? Sam nie wiem chciałbym się sprawdzić w tej oto frakcji. Spędzam dużo czasu przed komputerem i nie mam już co robić. Wróciłem do MultiRPG i chciałbym zacząć akurat od SARY. Moi znajomi bardzo polecali mi tą frakcje przez co próbuje swoich sił. Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Paweł mma 16 lat i pochodzę z Kujawsko-pomorskiego, interesuje się koszykówką oraz graniem w gierki komputerowe. Jestem miłą i sympatyczną osobą która nie wdaje się w niepotrzebne konflikty. Szybko zapamiętuje swoje błędy i staram się ich nie powtarzać. Pozdrawiam L00N :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus5240 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick:rudsek Imię:Sebastian Wiek:14 SID:96311 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam tylko Discord Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 50 Czy przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość ortografii (0-10) : 8 ILe czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo ? (Realniej): 30 godzin Dlaczego ty? (Min 4 zdania ) : Ponieważ jestem miły w stosunku do innych osób. Oraz lubię grać rp. Lubię też pomagać innym. I ogulnie lubię jeździć lawetą Cos o sobie (min 4 zdania ): Mam na imię Sebastian. Mam 14 lat, mieszkam na wsi. Lubię grać w mta jest to jedyna gra w ktura gram na komputerze. Lubię grać w piłkę nożną i tenis stołowy. Wolny czas spędzam z przyjaciółmi. Lubię pomagać innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio12333 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick:kamcio12333 Imię:Kamil Wiek:14 SID:84131 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:30 godz ale bym spędził dłurzej ale mialem rozwalony komp Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10):tak 5/10 Znajomość Ortografii (0-10):no 3/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):tak z 10 12 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):nie wiem akurat dlaczego ja tak mi się to mażyło od dawna. Coś o sobie (min. 4 zdania):Witam nazywam się Kamil i mam 14 lat interesuję się motoryzacją i lubię naprawiać najbardziej motory ale gdy zobaczyłem że jest rekrutacja do sara to zrobie podanie bo lubie takie coś lubię cholować autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzambiarzJulian Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Nick: SzambiarzJulian Imię: Mam na imię Hubert. Wiek: Mam 16 lat. SID: Mój numer SID to: 90002 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam sprawny mikrofon. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam oba te komunikatory. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Mam przegrane 18 godzin. Oprócz tego mam przegrane około 100 godzin na innym serwerze RPG. Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem regulamin serwera. Znajomość RP (0-10): Swoją znajomość RP oceniam na 8/10. Znajomość Ortografii (0-10): Swoją ortografię oceniam na: 9,5/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Mógłbym grać na służbie około 23 godzin. (Zazwyczaj gram dziennie 4 godziny na serwerze, co czynni około 28 godzin tygodniowo. Więc 5 godzin na serwerze przeznaczyłbym na rozwój swojej kariery na serwerze jako cywil.) Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym pracować w San Andreas Road Assistance, ponieważ ciekawi mnie taka możliwość pracy na serwerze. Jestem człowiekiem uczciwym, cierpliwym i wypełniam zawierzone mi obowiązki. Można mi zaufać. Staram się pomóc innym bezinteresownie, jeżeli mają w czymś problem. Myślę, że SARA jest idealnym miejscem dla mnie. Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Hubert i mieszkam w Małopolsce. Chodzę do Technikum na kierunek: Technik Pojazdów Samochodowych. Wybrałem taki kierunek, ponieważ od dziecka interesuję się motoryzacją. Oprócz tego robię hobbistycznie tzw. "Car Spotting". Grałem też na innych serwerach RP, gdzie mam dużo godzin (serwery RP w grze Unturned i na FiveM, oraz inne serwery w MTA [nie pisze jakie by nie robić konkurencji]). Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunku, SzambiarzJulian SARA to rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogalDDL Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Nick: RogalDDL Imię: Mateusz Wiek: 18 lat SID: 38680 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jak najbardziej Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 260h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak, SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę, że mógłbym się nadawać na owe stanowisku we frakcji San Andreas Road Assistance, ponieważ mam ogromne doświadczenie w odgrywaniu akcji RolePlay oraz byłem we frakcji Police Department na innym serwerze więc wiem na czym stoję. Podczas rozgrywki często widuję porzucone pojazdy na ulicy utrudniające grę dla mnie oraz innych graczy, dlatego chciałbym spróbować swoich sił w SARA i pomóc oczyścić mapę z takowych pojazdów. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Mateusz, w październiku skończyłem 18 lat i chodzę do trzeciej klasy branżowej szkoły pierwszego stopnia na kierunku budowlanka. Pochodzę z małej miejscowości Bielsk Podlaski, która mieści się we wschodniej części województwa Podlaskiego. Po skończeniu szkoły mam zamiar spróbować swoich sił w zakładzie pracy zajmującym się budową domów modułowych. Jestem osobą spokojną, życzliwą oraz pomocną, lubię bardzo prace w grupie i szybko nawiązuję nowe znajomości. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Rychu_Kjerownik Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Nick: Pan_Rychu_Kjerownik Imię: Filip Wiek: mam 16 lat SID: 97607 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam sprawny mikrofon. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam oba komunikatory. Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Mam 26 godzin na tym serwerze oraz ponad 150 godzin na innych serwerach RPG. Czy przeczytałeś regulamin?: SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): Swoją znajomość RP oceniam na 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): Znajomość ortografii oceniam na 8,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Mógłbym poświęcić około 22 godzin dziennie. Gram codziennie około 3-4 godziny więc daje to około 26-28 godzin tygodniowo, zostawiłem 6 godzin, ponieważ resztę czasu chciałbym przeznaczyć na rozwój swojej kariery jak cywil. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym dołączyć ponieważ nigdy nie byłem we frakcji jaką jest SARA. Od zawsze interesowałem się motoryzacją, a lawety to rzecz, którą uwielbiam. Paru moich przyjaciół było w SARA i opowiadali że to fajna praca. Jestem cierpliwą osobą więc też chciałbym spróbować swoich sił. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Filip mam 16 lat, pochodzę z województwa Małopolskiego. Moim hobby jest Granie w gry oraz mechanika Samochodowa. Uwielbiam odgrywać rp, grać w fps'y oraz gry rpg. Interesuję się także Historią (Głównie z czasów 2 oraz 1 wojny światowej). Z poważaniem Pan Rychu 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enziokox96 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Nick:enzio96 Imię:Piotrek Wiek:14 SID:96605 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:64h Czy przeczytałeś regulamin?:Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10):4 Znajomość Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):27/28 Dlaczego ty? (min. 4 zdania):Zawsze chciałem pracować w frakcji jako laweciarz, Jestem dosyć miły w stosunku do graczy, codziennie dużo godzin spędzam na serwerze. Coś o sobie (min. 4 zdania):Cześć nazywam się Piotrek, mam 14lat, moim hobby jest granie w różne gry Np.Mta lub forza, lubię także jeździć na Bmx'ie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limeq1337 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: limeq1337 Imię: Kamil Wiek:20 SID: 37910 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator TS3 oraz Discord: Tak Ilość godzin na serwerze: ~241h Czy przeczytałeś regulamin: Tak SARA TO RODZINA Znajomość RP(0-10):7/10 Znajomość Ortografii(0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo?(realnie):10-15h Dlaczego ty ?:Uwielbiam grać na serwerze MultiRPG. Chciałbym spróbować swoich sił we frakcji. Technikum już skończyłem więc posiadam dużo czasu wolnego co pozwoli mi na poświęcenie swojego czasu na działanie na rzecz serwera. Mam z tego ogromną satysfakcję gdy robię coś dobrego.Dodatkowo chciałbym móc pograć z moim znajomym w tej frakcji - Garuss'em to on polecił mi spróbować swoich sił tutaj 😄 Coś o sobie: Skończyłem technikum informatyczne, planuję iść na studia również w tym kierunku. W wolnym czasie zajmuje się również grafiką i programowaniem. Interesuje się również muzyką i samochodami. Jestem uczciwym i ambitnym człowiekiem dlatego też uważam że zasługuje na szansę. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez limeq1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi