Zgredek123 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Muszę odejść z serwera, wiem nikt nie pytał xD dzieki za spędzone 300h @NoDDy*dzięki mordo za pomoc z odnowieniem majątku @Dzimipo dzięki dzimpiacz za wspólne granie<3 @DychaAkaZłomekSkySky jesteś przekozakiem nie zmieniaj się, dzieki za wspólne wyzywanie Izy xD @Jaroska420 dzięki za muty, prawka od ciebie niektóre były bez sensu ale kc nie zmieniaj się lecisz po admina @SkautonYT gdyby nie ty to nie grałbym na tym serwerze dzięki mordeczko @Kosin. Dzięki za porwanie (nie dam ci tych 500mln XD) jesteś za***isty nie zmieniaj się Przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłem, jeszcze wrócę i poodwalam:o. Trzymajcie się jesteście najlepsi xD. @Izaa93 kurde bym zapomniał dzięki za lodzika<3 xD Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Zgredek123 Zapomniałem Izy dopisać 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredek123 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dobra nie mam w co grać xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volterro Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 5 godzin temu, Zgredek123 napisał: Dobra nie mam w co grać xD XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi