TRVASH Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) A więc żegnam. Multi troche mi się przejadlo a upadajaca gospodarka odebrala chęci do dalszej gry. Oficjalnie odchodze z multi, a w związku z tym rozdałem majatek w formie przelewów. Chciałem podziękować wszystkim, których poznałem: @kyoto - meloniaż jesteś @Mietek_89 - fajnego masz perka @Ziober - jutro gadamy dc @Dawid_Jasper_yt - nie zmieniaj sie @GePru - trzymaj hermesa zdala od rgb @papcio - wisisz mi 30kk za parking policyjny. @Garuss - robisz mi loda za te 4kkk @Koleszka72 - palenie zabija @Kornelia - wytne ci nerki za rgb w perku @BonusDDL - toksik jesteś @Tosteruwa - trzymaj sie amigo @Kosin. - nie jestem odwalaczem, pozdro @venuz - zapocony drifter @KowaL. - nie sprzedam ci Journeya @Wr77zeR. - napraw se mikro ulana dzido @N0duXx - monster = prawko @WielkiGangster - gangsterem być Ogólnie to na 100% nie oznaczyłem kilka osób, ale nie pamiętam ich nicków. W każdym razie dziena za miłe chwile spędzone na serwie. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez TRVASH 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garuss Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Nic nie robie bo mnie zamkną za pedofilie. Naura brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRVASH Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Na dc adres dalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 dziengi tszymaj sje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 trzymaj sie z fartem ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleszka72 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Kiedyś nauczę Cię kręcić blanty zawodowo :3 Trzymaj się mebli żeby Cię nie je..li Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRVASH Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 @BonusDDL trvash#4467 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 trzymaj się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi