Jay_Joker Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Login: Jay_Joker. Nick: Jay_Joker. Sid: aktualnie 70k coś +/- nie pamietam sorki Powód Twojego odejścia: brak chęci do grania w mta i lekko mi sie odechciewało Kiedy odszedłeś z biznesu?: 8-9 miesiące temu Dowody: w archiwum na pewno jest gdzieś że się dostałem i raczej każdy mnie zna xd nie trzeba mnie przedstawiac pozdro joker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ale to bylo z 7 miesiecy max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 47 minut temu, XenonPL napisał: Ale to bylo z 7 miesiecy max To nie ma znaczenia bo nawet ja go pamiętam. Zaakceptowane. @Jay_Joker zgłoś się do mnie na team speak'u 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi