Rawciu Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Nick: Rawciu Nick gracza na którego jest skarga: klapeczek1000 Dokładny opis sytuacji: Byłem na mechaniku LV obok było postawione auto zaparkowane tak jak zawsze tam parkuje, chłop wziął to auto i zawiózł na PP. Dowody w postaci ss'ów (ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): Brak Dokładna Data i czas zdarzenia: 14.07.2021 około godziny 15:30/16:00 Oczekiwania: Ostrzeżenie dla gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojas Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Witam jako iż skarga dotyczy się mnie to odcholowałem Ci pojazd gdy stał porzucony i blokował mechanika , również nie ma ss nie masz tego jak udowodnic oraz nie widać ss .Pozdrawiam Edytowane 14 Lipca 2021 przez klapeczek1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Po pierwsze brak dowodów, po drugie przy mechaniku nie ma parkingu tylko na stacji. Edytowane 14 Lipca 2021 przez suchapanda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi