Rawciu Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Wzór skargi na pracownika SARA: Nazwa tematu: Skarga na [nick pracownika] Twój nick: Rawciu Nick pracownika, na którego jest skarga: Glc Powód skargi: Zabrał mi auto jak stałem obok niego bo gadałem z ziomkiem (auto stało obok mechanika w miejscu gdzie nikomu nie przeszkadzało iwgl a po tym jak sie spytałem czy mi odda to powiedział że nie i chu* Data i godzina zdarzenia: 10:00 16.07.2021 Dowody: brak bo nic nie zdążyłem zrobić nawet nagrywania odpalić bo powiedział tylko że nie odda i odjechał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boksstop Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Sory za Wypowiedź Skoro nie masz dowodow to po co piszesz skargę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pefek Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 4 godziny temu, Rawciu napisał: auto stało obok mechanika w miejscu gdzie nikomu nie przeszkadzało sory za wypowiedz skoro nie stalo na parkingu to mial prawo zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawciu Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 ale ja stałem obok tego auta i gadałem z kumplem bylem dosłownie metr od niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyOP Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 46 minut temu, Rawciu napisał: ale ja stałem obok tego auta i gadałem z kumplem bylem dosłownie metr od niego Ale to nie ma znaczenia xd W aucie nikt nie siedział, a auto nie było nawet na parkingu, nauczcie się stawiać auta tam gdzie trzeba a nie potem płaczcie, że SARA wam auto zabiera Aha no i ta sory za wypowiedź xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawciu Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 no chłopie ale stałem obok tego auta gadałem z ziomem jak ten typ wziął to auto na pake to odrazu mu zwróciłem uwage że to moje żeby odstawił bo ja nim jade a ten że nie odstawi i pojechał kretyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 12 godzin temu, Rawciu napisał: no chłopie ale stałem obok tego auta gadałem z ziomem jak ten typ wziął to auto na pake to odrazu mu zwróciłem uwage że to moje żeby odstawił bo ja nim jade a ten że nie odstawi i pojechał kretyn Skąd mógł wiedzieć, że to Twoje, codziennie randomowe osoby podchodzą i mówią "oddawaj auto to moje!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Brak dowodów. Edytowane 17 Lipca 2021 przez suchapanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi