BigCarl Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nick : BigCarl SID : 74098 z jakiej frakcji chcesz odejść : S.A Fire Department Ranga posiadane we frakcji: Strażaczek powód : Totalnie nie chce mi się wbijać normy na duty. Frakcja za czasów PSP była super i fajnie się grało po kilku miesiącach grania w owej frakcji przez i po lotach heh znudziło mi się to kompletnie więce nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Rozumiem że przez to mogę mieć bl frakcji ale mówi się trudno. Przepraszam za zawracanie czasu też przez to heh. 1 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boksstop Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Ok nara koles 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 elo nubie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 33 minuty temu, Diki22 napisał: elo nubie spokojnie niedługo ci dowale RP przez które może psycha siądzie heh nie no diki nie bój się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Naura gruby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi