Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam, z wielkim bólem piszę to odejście lecz, tak, odchodzę z Serwera! Może kiedyś wrócę, na chwilę obecną odchodzę z Serwera (może wrócę Jutro 🙂) Może teraz wytłumaczę w ogóle dlaczego odchodzę: Odchodzę z serwera z przyczyn prywatnych oraz przez to że nudzi mi się powoli MTA oraz idę grać w Klocuszki 🙂 Chciałbym oznaczyć parę miłych osób które pomogły mi we wszystkim: @Inder00 - Dzięki za serwer i fajne wyzywanie ludzi w Ruscie. ❤️ @Perzu - Za szybkie odpowiadania na wiadomości PW @idk - Super właściciel @xBartek. - Gz Właścicela @turbii - Road to ROOT @All4Tech - Road to ROOT @Damian123 - Road to ROOT @Crow - Road to Adm @Francik - Dzięki za szanse na VLIDERZE @Claud - Dzięki za szanse w PSP @Mietek756 - Prowadź frakcje SARA dobrze 🙂 @Bobo - dzięki za pożyczoną kasę jak mam coś ci oddać (PW) @darkrider - powodzenia z prowadzeniem Frakcji wraz z @Francik @Molak94 - Road to Kapitan @Txz - musimy pogadać! @$GGWAR$ - nie odwalaj na frakcjach 🙂 @Mirage- naj(Odwalacz)Na serwie Chciałbym podziękować: @Adixon112 @SoL13 @Invaco @Registus @lucio @ciapaty Osoby które mnie najbardziej wkurzyły na serwerze (Bez obrazy to moja opinia ) : @$GGWAR$ @Mirage JUTRO ZROBIE G1 O MOJE SAMOCHODY ORAZ PIENIĄDZE OSÓB KTÓRYCH NIE OZNACZYŁEM (PRZEPRASZAM) Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Jeste_Z_Polski 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Szkoda że odchodzisz...Bydzie cie brakować😥😥 Trzymaj się🚒 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Pozdro 👋 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 18 minut temu, ElwuDzi napisał: Masz mnie podać ip serwera w klockach na pw masz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 8 minut temu, Invaco napisał: [*] Nie umieram 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Jeste_Z_Polski napisał: Nie umieram 🙂 Umierasz na serwerze wiec rip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Przed chwilą, Invaco napisał: Umierasz na serwerze wiec rip Napisałem że może wrócę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Jeste_Z_Polski napisał: Napisałem że może wrócę! Tia, jutro o 20 wrócisz bo jednak kurła klocki nie takie fajne Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Invaco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Invaco napisał: Tia, jutro o 20 wrócisz bo jednak kurła klocki nie takie fajne Nie no klocki są git a po drugie jesczę jutro o 20 chce zrobić G1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, UppityBlossom55 napisał: A i mnie zapomniałeś xD :v Cześć v liderze pozdrawiam Kubuś Wiem że zapomniałem ale już nie dopisuje więcej 🙂 Pozdrawiam Kubuś i służ w PSP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbik Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Papatki Polacxku kochany❤️Zostaw mi fb na wiadomosci zebym mial do Ciebie kontakt Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Qbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ta jasne dej mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 11 minut temu, Jeste_Z_Polski napisał: Nie no klocki są git a po drugie jesczę jutro o 20 chce zrobić G1 Dej troche hajsu bo i tak G1 nie wygram XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 10 minut temu, Invaco napisał: Dej troche hajsu bo i tak G1 nie wygram XD Może wygrasz zrobe bez Podmianek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 16 minut temu, Qbik napisał: Papatki Polacxku kochany❤️Zostaw mi fb na wiadomosci zebym mial do Ciebie kontakt SPK juz zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Jeste_Z_Polski napisał: Może wygrasz zrobe bez Podmianek 🙂 A ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trippie Redd Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 @Crow road to gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Trippie Redd napisał: @Crow road to gracz @Crow Road to Admins ! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trippie Redd Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Jeste_Z_Polski napisał: @Crow Road to Admins ! 🙂 Jak będzie się zachowywał jak dziecko któremu myśli ze wszystko wolno to road to gracz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 19 minut temu, Trippie Redd napisał: Jak będzie się zachowywał jak dziecko któremu myśli ze wszystko wolno to road to gracz. Jak nie chcesz żeby był Supporterem to Skarge pisz ! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invaco Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 27 minut temu, Trippie Redd napisał: @Crow road to gracz Dokładnie 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No, żegnaj polski Ty cj XD . A tak btw, o czym chciałeś pogadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Bede tesknił za kłotniami z tobą xD https://imgur.com/a/gMGYrtg Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Mirage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi