Rajmanekv2 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Odchodzę z serwa może kiedyś wrócę 😃 Chciałbym wyróżnić osoby z którymi dzieliłem rozgrywkę. @Ogier - największy cejot na serwie żebyś tam nadal odwalał i handlował bo to ci dobrze wychodzi kc ❤️ @Young_Mojzesz - dzięki mojzeszunia za wspólną grę może kiedyś mi sprzedaż tego infka( wiesz jakiego 😃) i obyś częściej wbijał na serwer xd @SebcioDostawczak - ryju powodzenia w biznesie więcej transakcji wiesz z kim xd obyś tam się nie dawal i żebyś se micro naprawił wreszcie xd @Perzu- gratki dla ciebie jako właściciela nie zmieniaj się bo tacy ludzie jak ty idealnie nadają się na takie stanowisko. @GaceKK.- powodzenia w handelkach tymi furami gra z tobą to czysta przyjemność @DanTe - ryju powodzenia tam w interesach obyś dbał o tego sułtana którego mi zwinales xd Jeśli kogoś pominąłem to dobry ale jeszcze raz oświadczam że odchodzę ale nie wykluczam powrotu 😃 Trzymajta się i życzę miłej gry. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 3 maj się mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 No, siema... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogier Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Pal gumę flecie, nigdy cię nie lubiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid3k Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi