K4.. Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Nick : _K4. SID : 17091 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA, San News (wiem ze w sn wita mnie bl'ka) Ranga posiadane we frakcji: SARA - Doświadczony Specjalista, SN - Aplikant powód : Wróciłem na serwer półtora miesiąca temu było fajnie na początku ale przez niektóre osoby i niektóre akcje odechciało mi się grać, rozgrywka stała mi się bez celowa i nie ukrywam że przechodzę na inny mniejszy serwer. Edytowane 30 Lipca 2021 przez K4.. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolunio_ Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 JGROSZKOW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4.. Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 JG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Naura JG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boksstop Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 JGROSZKOW POMÓŻ NAM BO STREFĘ ZAJEBUJĄ TY LIMKA SPIERDALASZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4.. Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 14 minut temu, xMolson_ napisał: JGROSZKOW POMÓŻ NAM BO STREFĘ ZAJEBUJĄ TY LIMKA SPIERDALASZ baze sprzedawałem chcesz zobaczyć moje kotki w piwnicy? 1 godzinę temu, BigCarl napisał: Naura JG eo eryk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_MF Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 JG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 szkoda, trzymaj się… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @K4.. siemanko wbijaj na ts od czasu czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4.. Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 3 godziny temu, _Bist3K_ napisał: @K4.. siemanko wbijaj na ts od czasu czasu. bede 3 godziny temu, imgores napisał: szkoda, trzymaj się… joooł 4 godziny temu, Diablo_MF napisał: JG zawsze i wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93. Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi