Mentorek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Nick oskarżonego: xSpeedKiller THC_MM miki_321 Pro5505 Data i godzina zdarzenia: 10.08.2021 Opis sytuacji: Razem z kolegą z patrolu @Malpka, otrzymaliśmy zgłoszenie o wypadku - razem z innym funkcjonariuszem SAPD , alarmowo pojechaliśmy na niego. Gdy wyciągnęli poszkodowanych z pojazdu, strażak @MIKI_321 przystąpił do pierwszej pomocy, gdy poszkodowany na badanie urazowe odpisał "rana na brzuchu" etc. przecięcie - strażak odpisał "nie mamy tego w materiałach". Gdy frakcja SAPD, przystąpiła do pierwszej pomocy od nowa, szanowna frakcja SAFD postanowiła odjechać. Dowód: https://imgur.com/a/TBgiIxG Coś od siebie: Przystąpienie do egzaminu powtórkowego, dla kadeta nic bo się dopiero uczy - jeżeli będzie przyglądał się pracy nie doświadczonych strażaków daleko nie zajdzie, 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro5505 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) no fajnie tylko ja pojechałem z Strażakiem rangami jako towarzysz by uczyć się do akcji jestem podchorążym więc nie wiem co ja mam wspólnego z tą skargą a z tego ci widziałem SAPD przejeło akcje Ratowniczą . Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Pro5505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thcv54 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 ja nawet nie byłem na wypadku tylko na patrolu to czemu na mnie skarga a na chwile zajechałem to ja nic nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Przystąpiłem do RP zająłem się autem i poszkodowanymi wyciągałem jednego poszkodowanego z auta i dałem mikiemu później natomiast zająłem się drugim poszkodowanym poszkodowany miał złamaną rękę (złamanie otwarte) zrobiłem poszkodowanemu pierwszą pomoc. SAPD przyjęli od mikiego drugiego poszkodowanego ja schowałem sprzęt i odjechałem bo skończyłem RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Jako frakcja SAFD, na RP zostajecie do końca - z tego co widziałem nie sprawdziliście wycieków ( Chyba, że nie zauważyłem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1. Od kiedy SAPD przejmuje działania ratownicze? 2. SAFD jako i w grze tak i na serwerze powinno mieć przeszkolenie KPP tj. Wszystkie urazy, rytmy serca [...] Długo by wymieniać. 3. Poproszeni zostaliście o zostawienie Torby. Wielce obrazeni zabraliscie caly sprzet i odjechaliscie. No nie milo. Nie zywie do was urazy jako do frakcji, ale to co sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie. NIE pozdrawiam. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Kapuś kapuś... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro5505 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 ja tam się nie chcę czepiać ale skoro skarga jest też z moim nickiem ja byłem na Patrolu z THC mam rangę podchorąży i nie mogę nic robić w akcjach rp ale widziałem jak Policja strzelała do aut z karabinów nie wiem czy to ma coś do akcji RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Mentorek napisał: Jako frakcja SAFD, na RP zostajecie do końca - z tego co widziałem nie sprawdziliście wycieków ( Chyba, że nie zauważyłem ). Gdy Miki zajął się poszkodowanym zapytałem o wycieki i nie było wycieków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Vesspe napisał: Kapuś kapuś... Kto pytał? Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Mentorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Nikt nie musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, konfidentztuga napisał: co ty pier**lisz ksenon pl jak oni kurwa mateirlaow nie maja nawet pelnychXd. Ty A no Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Wykryto 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 41 minut temu, lemon2468 napisał: Wykryto 60 Po co się wypowiadasz noname? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 kiedyś stara ekipa była w psp a teraz skargi piszą szkoda te stare czasy fajne były 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93. Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 27 minut temu, Mentorek napisał: Po co się wypowiadasz noname? byq nikomu nie zabronisz wypowiadania 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 14 minut temu, Wycieraka napisał: byq nikomu nie zabronisz wypowiadania 😄 Nie jesteś zupełnie związany z skarga, niech już lepiej nikt się nie wypowiada i czekamy na rozpatrzenie tej skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi