Skocz do zawartości

Skarga na SAFD

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: xSpeedKiller THC_MM miki_321 Pro5505

Data i godzina zdarzenia: 10.08.2021

Opis sytuacji: Razem z kolegą z patrolu @Malpka, otrzymaliśmy zgłoszenie o wypadku - razem z innym funkcjonariuszem SAPD , alarmowo pojechaliśmy na niego. Gdy wyciągnęli poszkodowanych z pojazdu, strażak @MIKI_321 przystąpił do pierwszej pomocy, gdy poszkodowany na badanie urazowe odpisał "rana na brzuchu" etc. przecięcie - strażak odpisał "nie mamy tego w materiałach". Gdy frakcja SAPD, przystąpiła do pierwszej pomocy od nowa, szanowna frakcja SAFD postanowiła odjechać.

Dowód: https://imgur.com/a/TBgiIxG

Coś od siebie: Przystąpienie do egzaminu powtórkowego, dla kadeta nic bo się dopiero uczy - jeżeli będzie przyglądał się pracy nie doświadczonych strażaków daleko nie zajdzie,

• Like 2
  • Haha 1

no fajnie tylko ja pojechałem z Strażakiem  rangami jako towarzysz by uczyć się do akcji jestem podchorążym  więc nie wiem co ja mam wspólnego z tą skargą a z tego ci widziałem SAPD przejeło akcje Ratowniczą .

Edytowane przez Pro5505

Przystąpiłem do RP zająłem się autem i poszkodowanymi wyciągałem jednego poszkodowanego z auta i dałem mikiemu później natomiast zająłem się drugim poszkodowanym poszkodowany miał złamaną rękę (złamanie otwarte) zrobiłem poszkodowanemu pierwszą pomoc. SAPD przyjęli od mikiego drugiego poszkodowanego ja schowałem sprzęt i odjechałem bo skończyłem RP. 

1. Od kiedy SAPD przejmuje działania ratownicze?

2. SAFD jako i w grze tak i na serwerze powinno mieć przeszkolenie KPP tj. Wszystkie urazy, rytmy serca [...] Długo by wymieniać.

3. Poproszeni zostaliście o zostawienie Torby. Wielce obrazeni zabraliscie caly sprzet i odjechaliscie. No nie milo.

Nie zywie do was urazy jako do frakcji, ale to co sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie. NIE pozdrawiam. 😉

• Like 1

• XoreK zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.