ARZi Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Frakcja do której należysz :SARA Nick :ARZi Powód : Dlatego że napisałem podanie do SAFD podczas gdy byłem we frakcji SARA . Pod rekrutacją nie było napisane kiedy zostanie ona zamknięta więc spytałem się strażaka o nicku X_CoUsMos_X , kiedy będą wyniki i on odpowiedział że w niedziele czyli 2021-08-15 (@janusz_HD był przy tym ) , więc pomyślałem że napisze w piątek (dzisiaj) . Gdy wbiłem na serwer po jakimś czasie zobaczyłem na czacie że są już wyniki . Wszedłem na forum i zobaczyłem że jestem na liście ( po chwili już mnie nie było ) wtedy już wiedziałem że jestem na Black liście . Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL-GFK Coś od siebie :Chciałbym przeprosić za moje czyny ,mogłem spytać się kogoś innego .Chce mieć czyste konto bez black listy . Chciałbym jeszcze za jakiś czas wrócić do Frakcji i pograć z wami . Będę mega zadowolony jeżeli zaakceptujecie moją apelacje . 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Przecież jeszcze Ciebie nawet ni wpisałam na Black listę to jak się od niej odwołujesz? Niestety jestem na wakacjach i utrudnienia lekkie mam. Odwołaj się dopiero jak, się na niej znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi