ADXPL Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Nick :ADXPL SID :65797 z jakiej frakcji chcesz odejść :San News Ranga posiadane we frakcji:Redaktor powód :Nie mam chęci do pracowania w san news z tego powodu iż poprostu nudzi mi się a przymusowo nie ma sensu pracować gdy to mi nie sprawia frajdy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 na razie trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADXPL Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 @TurboWojtek Dzk za możliwość bycia w san news było za***iście ale troche nudy i gracze co wyzywają od najgorszych i psują wywiady artykuły. Pozdro z fartem może kiedyś wrócę z mlekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop60. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 2 minuty temu, kosiin napisał: XD no i masz zaraz spamera bo napisales XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi