Axose. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nick : Axose. SID : 81264 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Transport VIP (8) powód : brak chęci do frakcji po prawie 5 miesiącach na jednej randze i prawie 6 miesiącach we frakcji 😞 Jeżeli chodzi o oznaczenia to: - @knapix dzięki za wzięcie do frakcji oraz za wszystko co dla mnie zrobiłeś i za bycie kox szefem. - @Apellovskyy dzięki za te (prawie) 6 miesięcy i za wszystko co dla mnie zrobiłeś. - @GambiPlejer dzięki za cały ten czas i za wszystkie egzaminy. Były lepsze i gorsze momenty. - @JezyKK dzięki za wspólną akademię. Powodzenia w dalszej drodze we frakcji i teraz lecisz po główny zarząd. - @Yanke (mam nadzieję, że dobrze oznaczyłem) nie znaliśmy się jakoś dobrze, pamiętam, że po prostu byłeś od zawsze we frakcji. Trzymaj się! - @Bombao420 dzięki za wspólny czas we frakcji, za bycie dobrym członkiem zarządu (kiedy w nim byłeś) i można powiedzieć, że to dzięki tobie miałem chęć, aby do niej dołączyć. - @Dzimipo dzięki za cały ten czas, za wycenianie aut, za wszystkie wspólnie spędzone godziny na służbie. - @Aluu dzięki za wszystko. - @mathexu dziena za wszystko, a szczególnie za niezapomniane omegle. - @gicik dzięki za wspólną akademię, wszystkie razem spędzone godziny na służbie oraz wypady Sultanami! - @Adikkk dzięki za frakcję. - @joika;7 również dzięki za wszystko. - @KQBA tobie też dziękuję za zarząd i frakcję. Wszystkim z was dziękuję jeszcze raz za frakcję oraz za wspólnie spędzone godziny na TeamSpeaku, tych których nie oznaczyłem a powinienem przepraszam. Mam nadzieję, że nikogo nie zawiodłem a jeżeli tak to przepraszam. 1 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volterro Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 NARA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Szkoda, Trzymaj się ❤️ Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez knapix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Trzymaj się ❤️ , Wbijaj na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zegnaj kondziu. Również dzieki za wszystko !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Papa Agzoze! ❤️ Kolejna osoba z mojej rekru! Obiecuję że nie zawiodę w Zarządzie. Jesteś Koxem którego nie będzie dało się zapomieć! Czekamy na ciebie stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Stary lipa w ciul sadge w ciuli bul nie do opisania. Wbijaj na ome❤❤❤ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nawet nie wiesz jak smutno się robi... Trzymaj się 😧 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squer Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Trzymaj się!<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 nieno pojebalo Cie i to ostro :(( wróć do nas jak najszybciej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikkk Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 3maj się, powodzonka! 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 3maj sie byniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 TRZYMAJ SIE < 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Bywaj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Papa trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi