Skocz do zawartości

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance Sierpień/Wrzesień

suchapanda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance

Wymagania:

- sprawny mikrofon,

- duża aktywność i czas na służbę,

- minimum 14 lat,

- dojrzałość emocjonalna,

- komunikator Discord oraz ts3,

- pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji,

- DOKŁADNE zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse.

- pozostawienie repki zwiększa szanse 

Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

88598834_Logonowe.thumb.png.d7b4f4b1f4ebbd59c9fa96aed1a191c0.png

Wzór:

Nick: 
Imię: 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 
Czy przeczytałeś regulamin?: 

Znajomość RP (0-10): 

Znajomość Ortografii (0-10): 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): 
Coś o sobie (min. 4 zdania): 

Rekrutacja potrwa do środy 01.09.2021r. do godziny 20:00.

Edytowane przez suchapanda
  • Like 22

Nick:  Drabinson
Imię:  Janek
SID:  26955
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Jak najbardziej.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Tak mam oba te komunikatory z których korzystam codziennie.

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  Na tą chwilę mam około 840 godzin na serwerze.
Czy przeczytałeś regulamin?:  Od deski do deski przeczytane, ponieważ regulamin to podstawa. 
SARA TO RODZINA
Znajomość RP (0-10):  10/10

Znajomość Ortografii (0-10):  9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):  Nadchodzi rok szkolny, ale myślę że podwojona norma na pewno będzie wyrobiona.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  Jestem osobą pracowitą i zaangażowaną w swoje obowiązki. Zawsze jeżeli coś muszę zrobić, to wykonam to jak najlepiej i jak najszybciej. Potrafię dobrze wytłumaczyć daną rzecz, tak aby osoba która jest pod moją opieką, mogłaby wszystko w spokoju zrozumieć. Chcę również spróbować swoich sił w innej frakcji, po ponad ośmiu miesiącach w frakcji SAFD i po zdobyciu zarządu frakcji, pomyślałem o czymś nowym, dlatego wybieram frakcję SARA. 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Siema! Mam na imię Janek mam 16 lat ( rocznik 05 ), mieszkam w małej wsi pod Wodzisławiem Śląskim. Chodzę do liceum ogólnokształcącego w którym teraz pójdę do drugiej klasy po uzyskaniu promocji. Na co dzień pracuje w gospodarstwie rolnym z którym łączę moją przyszłość jako pracę i hobby. Oprócz mojej pracy, interesuję się innymi zajęciami takimi jak: Astronomia, Dirt oraz baseball w który gram już dobre 5 lat. Na MultiRPG gram od września 2019 roku i od tamtego czasu nieprzerwanie gram i poznaje nowych ludzi z którymi zawiązuje kontakty.

Edytowane przez Drabinson
  • Like 14
  • Haha 6
  • Smutny 1

Nick: Luqy__
Imię: Natan
SID: 102923
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 70h
Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP (0-10): 8/10

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 42 godziny
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ lubię ten zawód odnalazłbym się w tym zawodzie. Świetnie sobie radze na serwerze. Jestem często aktywny na serwerze jestem doświadczony. Jestem pracowity i nikogo nie zawiodę :).

Coś o sobie (min. 4 zdania): 

Dzień dobry mam 13 lat jestem spokojny, miły, kulturalny, szczery, chętny często jestem aktywny na serwerze. Interesuje się motoryzacją, grami i rowerami. Czasami coś nabroję ale to rzadko lubię pracować z ludźmi, dogaduje się  z innymi. Nie robię nic na siłę często gram na serwerze.

Edytowane przez Luqy__
  • Like 3
  • Haha 1

Nick: OmgLOLwtfEdzi0.PDW 

Imię: Dominik 

SID: 82704 

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  jasne szefie 

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  noajak 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  670-/+

Czy przeczytałeś regulamin?: 

Znajomość RP (0-10):  jasne // SARA TO RODZINA\\

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):  tygodniowo skoro tydzień ma 168h to myślę że z 40h bo jestem no life nie wiem co to słońce 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  z góry proszę o potraktowanie tego jako powrót bo już byłem w Sara ale niestety z mego idiotycznego błędu trafiłem na black liste na której już nie jestem. Ogólnie w SARA świetnie sobie radziłem i bardzo ale to bardzo jak WERSOW by chciała się odpędzić od wardęgi  to chce wrócić do Sary dam z siebie 110%. Jest to super frakcja poznałem dzięki tej frakcji na TS3 bardzo dużo wspaniałych osób między innymi @Monster2kxd. Myślę że się nadaje do tej frakcji bardzo dobrze mi wychodziło to zajęcie jak byłem jeszcze w SARA i bardzo chcę powrócić. Tak jak już mówiłem jest to sóper frakcją z wspaniałym zażądem i wspaniałymi członkami. To tyle pozdrawiam 

Coś o sobie (min. 4 zdania):  Część! Nazywam się Dominik mam 15 lat. Mieszkam na Podlasiu w małej miejscowości pod sówałkami. Moją pasją są sporty extremalne między innymi szachy nie no motoryzacja kocham zapach spalonego kapcia ohhhhh ale dosyć tych czułości "co za dużo to nie zdrowo". bardzo lubię zwiżęta sam mam 2 pieski i 2 homiczki. Mam mało znajomych niestety num tak bywa hihi aaa mam was żartowałem już myśleliscie ze mam mało haha. Jestem osobą kultularną oraz mam w ciul duże jak czoło disa poczucie humoru. bardzo lubię grać w gry sprawia mi to przyjemność, w ponure deszczowe dni bardzo lubię sobie poczytać książkę albo oglądnąć jakiś serial na yt albo cda bo na netflix mnie niestac. Papa

Edytowane przez Edzi0.PDW
.
  • Like 3
  • Haha 5

Nick: Widzisz_mnie
Imię: Oskar
SID: 74436
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 637h
Czy przeczytałeś regulamin?: TAK "SARA TO RODZINA"

Znajomość Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): z z 20-25h moze wiecej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę że jestem fajnym kandydatem ponieważ już byłem w tej frakcji i jak to się mówi wiem z czym to się je. Chciał bym pomagać innym gdy ktoś im zostawi auto na np. bazie,domku i nie mają jak tego zabrać. Chciał bym być w tej frakcji ponieważ wiem że to jest bardzo fajna jak i ciekawa frakcja i wiem że są w niej fajni ludzie i chciał bym poznać kogoś fajnego w tej frakcji.
Coś o sobie (min. 4 zdania):  Witam. Mam na imię Oskar mam 14 lat i mieszkam w małej w wsi o nazwie Nowy Mikielnik obok miasta zwanego Kętrzyn. Interesuję się motoryzacją,jazdą na rowerze oraz programowanie. W wolnym czasie lubię pograć na serwerze MultiRPG poza MTA lubię pograć także w CS GO, League of legends, Valorant czy Fishing planet.

POZDRO.

Edytowane przez gruszka
Pomyliłem się.
  • Like 4
  • Haha 2

Nick: Hasiorraf
Imię: Robert
SID: 
6ACE330B016C65886E7FA55D7AAC9152
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Oczywiście 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 267 
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak dwa razy

Znajomość RP (0-10): 10

Znajomość Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myśle ze dobrze odgrywam sie lubie komunikowac sie z graczami nie mam wrogow na serwerze oraz bardzo chcialbym zostać w frakcji sara chcialbym pomagać innym graczom chciałbym byc we frakcji poniewaz jest bardzo fajna i sprawia zapewnie wiele radości dużo gram w mta wiec zapewnie bede bardzo duzo na duty jestem osoba pracowitom i wsumie to tyle mam nadzieje ze mnie przyjmiecie haha.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Robert mam 16 lat pochodze z województwa Małopolskiego moim hobby jest motoryzacja oraz rybactwo bardzo lubie chodzic na rybki wieczorkami w spokoju kiedy nikt mi nie jęczy nad uchem haha. Kocham tez motoryzacji interesuje sie tym juz od dziecka. W wolnej chwili gram w rożne gierki jak oczywiscie MTA cs go farming simulator i minecraft.

Sara to rodzina. 

POZDRAWIAM  

image.thumb.jpeg.3dd9d42df1b8b78741d346a3bc53fa30.jpeg

Edytowane przez Hasiorraf
  • Haha 1

Nick: Adriano DiMario
Imię: Adrian
SID: 59528
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: ponad 300 godzin 

Znajomość RP (0-10): 7,5

Znajomość Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): dziennie 3 lub 8 godzin/y
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Często gdy jadę widzę porzucone auta czasami w nie wjadę i rozwalam auto przez co muszę naprawiać auto co 5 minut wiec wszedł mi taki pomysł do głowy aby napisać podanie do frakcji SARA
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Adrian interesuje się piłka nożna koszykówka często jeżdżę  rowerem co sprawia mi dużo frajdy, ogladam
 tez dużo kanałów o sporcie nie cierpię chodzić do szkoły 🙂

• Like 1
  • Haha 1

Nick: funfini

Imię: Arek

SID: 94459

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:71 

Czy przeczytałeś regulamin?:jasne 

Znajomość RP (0-10): 9

Znajomość Ortografii (0-10): 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nie jestem w stanie określić ale jak najwięcej 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): bo byłem w tej frakcji już nie raz na innych serwerach ,mam dobre doświadczenie i zapoznanie z tą frakcja ,bo chciał bym spróbować u was ,i umiem pracować w grupie 

Coś o sobie (min. 4 zdania): jestem Arek mam 16 lat pochodzę z Małopolski interesuje się piłką nożną i motoryzacja w wolnym czasie lubię se pograć 🙂

• Haha 1

Nick: GSF-naref
Imię:  maciek
SID: 102641
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:   ts3 nie ale mg pobrac 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  130godzin
Czy przeczytałeś regulamin?:  tak 

Znajomość RP (0-10):  6-10

Znajomość Ortografii (0-10):  8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):  20 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  nie mam zadnej pracy oprocz ludek sellania   i  kiedys chcialem tez byc w tej frakcji ale  nie bylo rekru 
Coś o sobie (min. 4 zdania):  jestem  nawet spoko osoba    , jestes toxic   jak mnie ktos  zdenerwuje to go zwyzywam , czesto mam zabrane prawko  

• Like 1

• Zarząd

Nick: MaTa
Imię: Maciej
SID: 56622
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 400
Czy przeczytałeś regulamin?: TAK

Znajomość RP (0-10): 6/10

Znajomość Ortografii (0-10): 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 20 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem graczem aktywnym, nie byłem w tej frakcji jeszcze ale postaram dać z siebie wszystko, być zaangażowany a przy tym nie łamać regulaminu. Chciałbym być w frakcji ponieważ jest bardzo fajna, dużo gram w mta wiec postaram się być bardzo dużo na duty jestem osoba pracowitom i sumienną myślę że jestem dobrym wyborem do Sary
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Maciek mieszkam w województwie Lubelskim. mam 17 lat lubię grac w różne gry typu mta, cs, farminga. . Mam 184 cm wzrostu chodzę do 3 klasy szkoły średniej. Lubię poznawać nowe osoby oraz zawierać nowe przyjaźnie. Podporządkowuje się wyższej randze i Zarządowi. Największą frajdą jest kontakt z graczem.

• Like 5
  • Haha 1

Nick: Mintol

Imię: Hubert

SID: 99278

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam oba

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 20h

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP (0-10): 10/10

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Potrafię poświęcić dużo ponieważ gram razem z kolegami i często zarywamy nocki. Mam teraz więcej czasu więc mogę na spokojnie spędzać kilka godzin dziennie.

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Może i mam bardzo mało godzin na tym serwerze, ale doświadczenie z tej pracy mam z innych serwerów, nie wymienie ze względu na szacunek do tego serweru, bo bardzo mi przypasował. Potrafię zadbać o porządek, porządnie wykonuję pracę i chciałbym spróbować swoich sił ponownie jako SARA. Co prawda nie mam dużo przegranych godzin, ale chciałbym udowodnić że potrafię. A z taką pracą moja obecność na serwerze będzie jeszcze większa. Polubiłem ten serwer i chciałbym spróbować jako pracownik SARA na tym serwerze. 

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Hubert, mieszkam w małej wsi w województwie mazowieckim.Chodzę do 2 klasy technikum na profil Elektryczny. Moje zainteresowania to sport między innymi pływanie. Interesuję się także motoryzacją, jestem uczciwy, wesoły i potrafię zadbać o porządek. jestem gadatliwy i umiem dotrzymać towarzystwa. Uprzejmie też ogłaszam, że problemy ze mną to rzadka sprawa, ponieważ jestem oazą spokoju. co do dalszych zainteresowań uwielbiam przejażdżki po lasach np. enduro lub poprostu leśne przechadzki, Tak jak mówiłem miałem okazję być już pracownikiem SARA i chciałbym ponownie nim być, ponieważ uwielbiam tą prace.

Edytowane przez Mintol
  • Like 2

Nick:  kacper2902
Imię:  kacper
SID:  100818
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  84
Czy przeczytałeś regulamin?:  tak "
SARA to Rodzina

Znajomość Ortografii (0-10):  9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):  8 godzin.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  Uważam , że jestem idealnym kandydatem na te stanowisko ponieważ posiadam duże doświadczenie w sasrze. Posiadam wysoką kulturę osobistą i bez problemu dogaduje się z każdą osobą , niezależnie od jego wieku i zachowania. Jestem osobą spokojną i niekonfliktową, nie przywalam się młodszym jak i starszym tylko ich dobrze wysłuchuje. Najbardziej dla mnie liczy się współpraca wśród moich kolegów z Sary  , posiadam wysoki poziom kultury i umiejętności. Wiem że będę godnie reprezentował te stanowisko. Posiadam dużo wolnego czasu który moge poświęcić na tę frakcje. Nie mam żadnego problemu żeby dogadać się z wyższą rangą ode mnie.
Coś o sobie (min. 4 zdania):  jestem kacper z górnego śląska, interesuje się budową wiaduktów dróg różnego rodzaju i rolnictwem. bardzo lubię wieczorami wyjść z kolegami na boisko  pograć w piłkę czy do żabki po hot-doga. uwielbiam wycieczki rowerowe i zwierzęta.

POZDRAWIAM 🙂

Edytowane przez kapsel 22
  • Like 2
  • Haha 1

Nick: Ajgorek
Imię: Igor
SID: 101950

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 46
Czy przeczytałeś regulamin?: tak "
SARA To Rodzina"

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 7 do 20 godzin może nawet więcej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ chciałbym spróbować coś innego, myślę że będę się dobrze sprawował. Umiem utrzymać pewien poziom kultury słownej jak i pisemnej, potrafię się stosować do postawionych mi zasad. Potrafię również sprostać dużej ilości zadań, tak jak wspomniałem chcę czegoś nowego oprócz prac ogólnych. Ponieważ jestem człowiekiem któremu się nudzą zwykłe rzeczy wolę rzeczy które są cięższe do zdobycia. Myślę że jestem dobrym kandydatem, potrafię wysłuchać osób młodszych jak i starszych. Jestem bardzo tolerancyjny, ponieważ trzymam się tego że gry są dla wszystkich, dla mnie nie było by dobrej rozgrywki jak by nie było młodszych lub starszych. Ze mną nie będzie problemów potrafię się przystosować do każdego. Zawsze potrafię utrzymać poziom rozmowy, jestem kulturalny i potrafię dać komuś dokończyć zdanie i się nie wtrącać.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Igor, bardzo lubię gry oraz grać w koszykówkę. Jestem także ekstrawertykiem więc nawet jak chce grać czekam na swojego przyjaciela, jeśli chcę wyjść na miasto czekam aż ktoś napisze lub mnie zaprosi. Nienawidzę nudy więc próbuje odnaleźć coś innowacyjnego. Lubię jazdę na rowerze miejską jak i offroad. Jeżdżę na hulajnodze, ćwiczę różne triki lecz nie wychodzą mi zbyt dobrze. Lubię także motoryzację i marzę aby mieć kiedyś Porshe 911 carrera. Zawsze jestem rozmowny i otwarty, zawsze gdy coś mnie dręczy próbuję o tym porozmawiać z najbliższą mi osobą. Jestem bardzo intrygującą osobą i mam dobrą samoocenę ponieważ znam swoją wartość.
POZDRAWIAM😉

Edytowane przez Ajgorek
  • Like 2

Nick: frytek123
Imię: Dominik
SID: 101350
Czy posiadasz sprawny mikrofon?  Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3? Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze? 56
Czy przeczytałeś regulamin? Tak
 "SARA TO RODZINA"
Znajomość Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 8-20 godzin

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Gram dużo na serwerze i nudzą się te prace typu import/export, więc chciałbym spróbować się w nowej pracy. Jeśli się dostane będę jeszcze częściej grać na serwerze. Umie stosować się do zasad mi danych i utrzymać kulturę. Nie chodzi mi o zarabianie pieniędzy tylko o dobrą zabawę. Chciałbym bardzo się dostać i pracować w tej pracy.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Nazywam się Dominik mam 14 lat pochodzę i mieszkam na górnym śląsku, lubię grać w gry komputerowe typu Mta. Gram też w piłkę w klubie sportowym, jeżdze często na rowerze (ze znajomymi). Gram też w inne sporty np. siatkówka, koszykówka lub piłka ręczna.
Wyjdę często na orlik z kolegami i pogram w piłkę. 
                                                                                                                                                                                     POZDRAWIAM 🙂

Edytowane przez frytek123
  • Like 2
  • Haha 1

Nick:  murzynator3000
Imię: Denzel

SID: 91673
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba komunikatory

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 65h
Czy przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem uważnie regulamin

Znajomość RP (0-10): Myślę że to będzie coś między 7 a 8

Znajomość Ortografii (0-10): Tutaj na spokojnie dałbym sobie 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Licząc szkołę i inne obowiązki to tygodniowo bym poświęcał na służbę około 12h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Zawsze grałem jako "normalny" gracz, nie byłem w żadnej frakcji i chciałbym spróbować czegoś nowego. Myślę że dobrze będę wykonywał swoje obowiązki i sumiennie pracował. Dlatego chciałbym dostać szansę na coś nowego :D.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jak już wyżej napisałem mam na imię Denzel, pochodzę z Stanów Zjednoczonych, a dokładnie ze stanu Nevada. Od 5 lat mieszkam w Polsce. Uczęszczam do 4 klasy technikum, moimi zainteresowaniami są samochody, a dokładniej mechanika samochodowa. Jestem uczciwy, pracowity oraz sumienny. W wolnych chwilach działam na rynku kryptowalut. No i to tyle na mój temat mogę powiedzieć, chciałbym życzyć wszystkim powodzenia w rekrutacji. Pozdrawiam 😉 

• Haha 1

Nick:  PanTomasz
Imię: Tomasz 
SID: 68840

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 607h

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): tak od 5 do 10 godzin 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą aktywną na serwerze. Nie mam problemu z dogadywaniem się z innymi graczami. Jeśli chodzi o RP jestem na bardzo wysokim poziomie. Nie mam problemu do poleceń wydanych od wyższych rang.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam nazywam się Tomasz, mam 16 lat. Interesuję się motoryzacją jak i grami. Jestem aktywnym graczem oraz posiadam już duże doświadczenie jeśli chodzi o jakiekolwiek RP. Nie jestem osobą konfliktową zawsze staram się wyjaśnić wszystko na spokojnie. Codziennie jestem aktywny na serwerze, chociaż po godzinie ale jestem.

• Like 1

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance

88598834_Logonowe.thumb.png.d7b4f4b1f4ebbd59c9fa96aed1a191c0.png

Nick: Jack_Dilod
Imię: Maciek
SID: 98276
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 97godz
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP (0-10): 9,5/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Wieczory od 18 do 22 ale teraz szkoła więc pewnie trochę mniej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo lubię kontakt z innymi ludźmi oraz jestem chętny do pracy
Coś o sobie (min. 4 zdania): Interesuje się ciężarówkami, w realu zajmuję się gospodarstwem rolnym z rodzicami. Chodzę do technikum ekonomicznego i lubie żartować

Edytowane przez Jack_Dilod
Nie podałem ilości przegranych godzin

Nick: Zak.pdw

Imię:  Dawid

SID: 101172

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 95

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 6 godzin

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę, że ja mógłbym zostać pracownikiem SARA dlatego , że jestem opanowany emocjonalnie, znam zasady ortografii , bardzo chciałbym dostać się w szeregi SARA. Bardzo lubię odgrywać RP. Często odgrywam RP . Umiem dogadać się z innymi graczami.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Dawid . Mam 13 lat oraz interesuje się motoryzacją. Bardzo lubię grać na serwerze MultiRPG i lubię komunikować się z różnymi ludźmi. Dogaduje się że wszystkimi i w każdej sytuacji.

Nick: KoKoMonsterr
Imię: Damian
SID: 61732
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 92 godziny, ciągle ta liczba rośnie ze względu na moją codzienną aktywność na serwerze
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście że tak
Znajomość RP (0-10): 8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):Ze względu na szkołę, która rozpoczyna się za parę dni 10-20 godzin tygodniowo.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem graczem z wieloletnim stażem w MTA i grałem na dużej ilości serwerów, ogarniam RP oraz potrafię się zachować. Potrafię słuchać poleceń innych oraz jestem spokojnym i niekonfliktowym człowiekiem oraz graczem. Na innych bardzo popularnych swego czasu serwerach byłem we frakcjach nie raz, najczęściej w TSA.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Damian, mam 16 lat oraz pochodzę  z dolnego śląska. Jestem w technikum na kierunku elektronicznym. Interesuje się rowerami oraz zjazdem na nich, moje aktualne oczko w głowie to Specialized Stumpjumper Fsr Comp. Jestem kulturalny oraz towarzyski.

Nick: SUCHY-_-
Imię: Norbert
SID: 89759
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  102 godziny
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): w wakacje/weekendy 7/9 godz
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ jestem dosyć miły, w prawdziwym życiu chciałbym jeździć lawetą na różne zdarzenia. Nie lekceważę zadań które muszę zrobić i robię je z największą precyzją. Gram w MTA już z 3 lata i grałem na wielu Serwerach RPG. Potrafię słuchać otrzymanych poleceń.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Norbert mam 14 lat. Pochodzę z województwa Warmińsko-Mazurskiego. Interesuję się grafiką oraz piłką nożną. Jestem osobą pozytywną .

Nick: rokuss
Imię: Sebastian
SID: 62000
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 130
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): plus, minus 20 godzin, niezależnie czy jest szkoła, weekend, czy też środek tygodnia, i tak gram po nocach więc nadrabiam zmarnowany czas w szkole na granie (nie chodzi mi o to że tylko po nocach, w dzień także).
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Odkąd wszedłem na serwer, myślałem aby dołączyć kiedyś do jakiejś frakcji. Sara widzi mi się najbardziej, Jestem aktywny i praktycznie codziennie na serwerze, są jednak czasem dni w których mnie nie ma, zazwyczaj przez jakiś wyjazd. Wy otrzymacie aktywnego pracownika SARA, a ja jakiś zarobek, i zabawę. Po osiągnięciu celu na który dużo pracowałem (deluxo :p) zaczęło mi się nudzić, nie mam już co robić, prócz siedzenia i zarabiania na jednej pracy, która mi się nudzi i jest monotonna. Gdy dołączę do SARA, będę miał nowe zajęcie, coś na co będę mógł poświęcać sporo czasu, coś przez co nie będę się nudził... no i coś przez co zarobię 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Sebastian, i mieszkam w małej wsi, w województwie warmińsko-mazurskim. Jestem nerdem i jedyne co robię to siedzę przed komputerem. Raczej nie mam innych zainteresowań, prócz ciągłego siedzenia przy komputerze, grania, czy też oglądania YouTube przy paczce chipsów. Chociaż ostatnio zacząłem jeździć na rowerze, może i po kebaba, ale jednak.

SARA TO RODZINA

Edytowane przez rokuś
  • Like 2

Nick: KoliKolki1337
Imię: Mariusz
SID: 70625
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  ponad 200
Czy przeczytałeś regulamin?:  Tak

Znajomość RP (0-10):  9/10

Znajomość Ortografii (0-10):  8.9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):  5, 6h dziennie
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bo jestem spokojną osobą nie ma ze mną problemów, nie odwalam na serwerze no i myślę żbym się nadał do frakcji SARA
Coś o sobie (min. 4 zdania): Siemka jestem Mariusz mam 15 i pochodzę z małego miasteczka, interesuję się motoryzacją jak i grami komputerowymi, spędzam dużo czasu na dworzu. Jestem spokojnym chłopakiem, jeżeli będzie trzeba coś zrobić to zrobię to. Dzięki za rozpatrzenie apelki i miłego 😄

Edytowane przez KoliKolki1337
  • Like 1

Nick: Major_spz 

Imię: Adam 

SID:93821

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak 

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: jak najbardziej 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:451 i cały czas rosną

Czy przeczytałeś regulamin?: tak, regulamin to podstawa Sara To Rodzina 

Znajomość RP (0-10): 9/10 ponieważ byłem już w safd to nie to samo no ale zawsze coś 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nawet cały tydzień bez spania

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): bo nigdy nie byłem w takiej frakcji to moje marzenie

Coś o sobie (min. 4 zdania): mam na imię Adam mam 15 lat mieszkam w województwie opolskim gram w piłkę w wolnym czasie wychodzę na podwórko z kolegami często gram w MTA na serwerze Multirpg 

pobrane (2).png

Edytowane przez Major_spz

Nick: Czosnek221
Imię: Bartosz
SID: 43355
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: owszem posiadam sprawny mikrofon
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba komunikatory 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: godzin na serwerze posiadam 410
Czy przeczytałeś regulamin?: tak przeczytałem regulamin "
SARA TO RODZINA"
Znajomość RP (0-10): 5

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): realnie nie jestem w stanie określić ile zależy od dnia ale myślę że z 40 lub wiecej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Nie musze być to ja ale chciałbym spróbować nowych doświadczeń jakby sie udało dołączyć to starał bym sie wykonywac pracę jak najlepiej bym potrafił Według mnie frakcja SARA na tym serwerze wydaje się dla mnie najlepsza Jestem na tyle opanowany że nadaje się do tej pracy 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem Bartosz mam 18 lat kształcę się jeszcze na kierunku elektryka. interesuję się strażą pożarną do której należę. Bardzo lubię spędzać czas w gronie przyjaciół. Liczę na pozytywne rozpatrzenie rekrutacji 

Nick: Janpapaj3
Imię: Bartek
SID: 76369
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  tak 
SARA to Rodzina
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discord głównie ale mam też ts

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 52
Czy przeczytałeś regulamin?:  tak

Znajomość RP (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 9-10 h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): ponieważ jestem długo na serwerze i nie mam co robić
Coś o sobie (min. 4 zdania):  Cześć jestem Bartek mam 14 lat i chciałbym mieć prace na serwerze

Edytowane przez Janpapaj3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.