Skocz do zawartości

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance Sierpień/Wrzesień

suchapanda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HeroskesJ60
Imię:  Gracjan
SID: 96442
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Jasne
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam to i to

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 263
Czy przeczytałeś regulamin?: 
jasne
Znajomość RP (0-10): 9

Znajomość Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): jestem no lifem wiec koło 40h, zalezy jak mi sie będzie chciało
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Bardzo dobrze znam Rp, z Fivema przyszłem tutaj na serwer. Jestem na innym serwerze także w sarze. Jestem miły,pomocny.

Jestem bardzo często aktywny na naszym serwerze. Znam kody radiowe jak i takie np s1 s2 s3 s4. Będe sporo poświęcać czasu na SARE.

Gram w mta od ponad roku, trochę doświadczenia posiadam.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Siemka jestem Gracjan. Mam 15 lat pochodzę z małego miasta położonego w Warmi i Mazurach. Interesuje się e-sportem jak i piłką nożną. Całe dnie siedzę na komputerze , od czasu do czasu robię nocki czyli gram całą noc. Jestem spokojny, miły i zabawny, jak i koleżeński. Zawsze można na mnie liczyć , zawsze kłaniam się pomocą. Myślę że wkroczę w progi SARY.           Pozdrawiam i Życzę miłego dnia!

W dniu 28.08.2021 o 00:00, suchapanda napisał:

Nick: danix50
Imię: Daniel
SID: 68640
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 600

Znajomość RP (0-10): 8/10

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):po 10-5h dzienie 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Zawsze chciałem być Sara.Bede dziennie siedział po 5-10h na tej pracy. I odgrywał RP jak będzie cza.Bede też pomagał w RP.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Czesc mam na imię Daniel.Mam 15 lat i moja pasia są rowery i także gry.Gram dziennie w gry po 15h zazwyczaj gram w mta po 10h.Lubie także pomagać staszym i młodszym osoba.

Nick:  Angieee
Imię: Patryk
SID: 97857
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 270h
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 2hminimum
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem aktywnym graczem z 300h doświadczeniem. Interesuje się PD jak i w grach komputerowych jak i IRL. Należałem do frakcji PD(pomoc drogowa) na starym serwerze. Lubię pomagać osobom, które maja jakiś problem.
Coś o sobie (min. 4 zdania):  Cześć mam na imię Patryk i pochodzę z małej wsi. Od zawsze interesowałem się motoryzacją oraz pracami/frakcjami z nią związaną. Sam mam swój motocykl (Simson s51 enduro) i  miałem z nim trochę problemów wiem jak działa PD. Mam nadzieje że dacie mi szanse :)

Nick: Wombat94

Imię: Kacper

SID: 100939

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście 

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: owszem

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 210h 

Znajomość RP (0-10): 8

Znajomość Ortografii (0-10): 8,5

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): kwestia pracy jak mi wypadnie ale myślę ze 20h optymalnie

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym porobić cos nowego (ile można siedzieć na mechaniku XD). Lubię robić porządki ze zle zaparkowanymi furami a jest tego dość sporo niekiedy .Dodatkowo interesuje mnie ta frakcja, ma dość ciekawe duty

Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem Kacper mam 27 lat. Na co dzień pracuje ,zajmuje się rodzina itp. Moje zainteresowania to motoryzacja ,komputery, gry. Jestem młodym ambitnym chłopakiem i chciałem spróbować cos nowego w rp.

Edytowane przez Wombat
niedoczytane ze tygodniowo myślałem ze dziennie
  • Like 2

Nick: Diablo321
Imię: Paweł
SID: 102650

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 48h
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myslę że się nadaję i pracowałem kiedyś na Sarze
Coś o sobie (min. 4 zdania): Hej jestem Paweł mam 13,5lat ide do klasy 8 lubię grac w piłkę grac w gry i bawic sie w berak chowanego

Nick: Theking01
Imię: Maciej
SID: 66377
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 180
Czy przeczytałeś regulamin?: nie ale przeczytam

Znajomość RP (0-10): 7

Znajomość Ortografii (0-10): 5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 4godziny 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):za bardzo nie wiem czemu ja ale będę aktywny nie odwalam jestem miły pomocny jak sie dostane nie będę już pracował na ie i nie będę się opier*** na kasynie dziękuje to wszystko nie mam pomysłu na więcej
Coś o sobie (min. 4 zdania): jestem Maciek mam 14 lat pochodzę z dolnego śląska z miasta opole lubię kebsa sobie zjeść i kfc  jestem trochę ulany i to wszystko 

• Like 1
  • Dzięki 1

Nick: -LZUK-Michcio1234
Imię: Michał
SID: 20316

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 164
Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): około 20 godzin
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Odkąd odkryłem multirpg zawsze chciałem zostać kimś z frakcij. Najbardziej właśnie spodobała mi się sara. Od zawsze chciałem jeżdzić lawetami na tym serwerze. Uczestniczyć w rp oraz czasem g1 to tyle ode mnie do zobaczenia na wynikach :).
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć, Jestem Michał mam 14 lat. Moją pasją jest pomoc drogowa mój tata nawet pracuje na pomocy drogowej. Ma on swoją własną firmę drogową posiada 4 duże holowniki oraz 2 patrolówki z wyciągarką oraz widelcem. No i to tyle w sumie z mojej pasij oraz czegoś o mnie mam nadzieje że mnie przyjmiecie do zobaczenia...

SARA to Rodzina....

Nick: NiemaKasy
Imię: Maciek
SID: 20262
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: ta
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: ta

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 40h
ta
Znajomość RP (0-10): 8.5

Znajomość Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 3-5h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): 
Ponieważ, bardzo interesuję się frakcja. A jeśli chodzi o serwery MTA. Jestem osobą sumienną, pomocną, potrafię dostosować się do wymagań  . Doskonale dogaduję się z innymi graczami oraz chętnie pomagam im w trudnych do rozwiązania dla nich sytuacjach. W sara byłem już dużo razy na różnych serwerach i liderem też byłem dużo raz.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć mam na imie Maciek,mam 17 lat.Pasjonuje sie motoryzacja i grami,na codzien jezdze na rowerze jak i na motorze. Lubię porozmawiać z osobami jak i z nimi pograć,szybko sie dogaduje,nie jestem osoba ktora szybko sie złości.

Nick: DYZOL
Imię: Wiktor
SID: 101522

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: około 20h ( cały czas rośnie ) 

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 4h-5h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myśle ze poradził bym sobie w tej frakcji . Na swoim serwerze który miałem kiedyś byłem w tej frakcji i całkiem nieźle dobrze mi szło. W realnym życiu należę do zespołu pomocy drogowej i wiem jak wyglada RP na lawetach i z tym bym sobie poradził . Dołączanie do tej frakcji dla mnie będzie najlepsza rzecz jaka mnie kiedyś spotkała 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Wiktor i mam 17 lat . Mieszkam w niewielkiej miejscowości. W MTA na różnych serwerach gram od 3 lat. Chodzę do szkoły na profilu logistycznym. 

Nick: CieSlakGG
Imię: Filip
SID: 96229

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 24 godziny 50 minut

Znajomość RP (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Około 2 godzin dziennie
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałbym spróbować się w czymś nowym, jestem aktywnym graczem, rowniez pracowitym oraz jestem miły dla innych i staram sie pomagać :DD
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam 16 lat. W rp siedze od ponad roku. W gta gram prawie 4 lata. Lubie pomagać innym.

Edytowane przez CieSlakGG

Nick: naref
Imię: Maciej
SID: 102641
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 130

Znajomość RP (0-10): 8-10

Znajomość Ortografii (0-10): 9-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 7/8godzin dziennie 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  jak wbiłem na ten serwer od razu  mi się spodobał .  zawsze chciałem dołączyć do jakiejś frakcji   jest teraz moment  żeby dołączyć do tej frakcji . spodobał mi się ten  serwer  . dlatego chce iść na jakąś  fajna frakcję . 
Coś o sobie (min. 4 zdania):  cześć jestem maciek .  jestem dosyć cichą osobą  szybko się denerwuję  .  gram w gry : minecraft , gta5 , fivem , mta , cs ,  farming11/15/17/19 . 
 POZDRAWIAM
download.thumb.jpg.9f8c60134f3d759e913dc6ad0c1a6c26.jpg

Nick : BaRteX0305

Imię : Bartek

SID : 100154

Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Jak najbardziej

Czy posiadasz komunikator? Discord oraz TS3? : Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze? : 120

Czy przeczytałeś regulamin? : Oczywiście

Znajomość RP (0/10) : 8/10

Znajomość Ortografii (0/10) : 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić tygodniowo? (realnie) około dwudziestu godzin w tygodniu

Dlaczego Ty? (min. 4 zdania) Jestem bardzo miłą i uprzejmą osobą która bardzo uwielbia sport moje zainteresowania to jeżdżenie na rowerze granie w piłkę lub bawienie się z kotami.Bardzo dużo gram w Mta od początku 2020

Ostatnio bardzo dużo gram na MultiRPG bo na innych serwerach nudzi mi się rozrywka ostatnio zaczęło mi się tu nudzić bo chciałem dołączyć do jakiejś frakcji widziałem że były nie które rekrutacje lecz wolałem być w gronie Sary.Choć wiem że jak nie dołączę do frakcji to będę cały czas walczyć aby do jakiejś dołączyć.J

Nick: .Azteca_Ksawi2115

Imię: Ksawery

SID: 87797

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tylko discorda 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 260

Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): jestem w stanie poświęcić 15 h na grę 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę, że ja mógłbym zostać pracownikiem SARA dlatego , że jestem opanowany emocjonalnie, znam zasady ortografii , bardzo chciałbym dostać się w szeregi SARA ponieważ bardzo ciekawi mnie ta praca. Świetnie radzę sobie na serwerze. Zawsze dogadam się z osobami które będę też pracować. Jestem osobą pracowita zawsze wykonuje swoją pracę najlepiej jak potrafię.

Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Ksawery mam 16 lat interesuje się różnymi sportami oraz motoryzacja, lubię grać w gry lubię poznawać nowe osoby. Jestem osobą pozytywną.

SARA TO RODZINA

Imię: Julia

SID: 88359

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 441h

Czy przeczytałeś regulamin?: Tak  SARA TO RODZINA

Znajomość Ortografii (0-10):9,5

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 12h tyg bo jeszcze jest administracja  😄

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Chciałabym dołączyć do owej frakcji z prostych przyczyn, pierwszą jest to, że jest mnóstwo porozrzucanych aut na mapie a przez to cierpią gracze i serwer chcę, aby serwer mutlirpg szedł w dobrą stronę i chcę się do tego przyczynić w frakcji SARA. Grałam już w GTA RP i tym samym znam dobrze świat RP, także nie będzie problemu z tym abym nauczyła się waszego. Na serwerze mogę spędzać dużą ilość czasu także na służbie  Jestem osobą, która nie zostawia powierzonych obowiązków z tyłu tylko wykonuje je od razu, również też z łatwością przyswajam nową wiedzę i nie mam z tym problemu, aby uczyć się nowych rzeczy..

Coś o sobie (min. 4) Mam na imię Julia mam 17 lat mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskie w mieście Włocławek. Uczęszczam aktualnie do trzeciej klasy Technikum Gastronomicznego. Wybrałam właśnie ten kierunek, ponieważ bardzo lubię spędzać czas w kuchni i przyrządzać potrawy. W wolnym czasie lubię również oglądać seriale oraz słuchać muzyki. Moim głównym zainteresowaniem jest to oczywiście gotowanie oraz uczęszczam na zajęcia z pływania z wiadomych przyczyn dawno tego nie robiłam, aczkolwiek jak zostanie wszystko przywrócone do normy to zapewne będę dalej uczęszczać. Lubię też spędzać czas przed komputer oraz grać w różne gry i dobrze się przy tym bawić. Potrafię bezproblemowo wykonać rzeczy, które są mi powierzone, nie lubię przekładać danych rzeczy na później, tylko jeżeli mam czas od razu je wykonuje

Edytowane przez Zelazna
  • Like 7

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Rekrutacja do Akademii San Andreas Road Assistance

Wymagania:

- sprawny mikrofon,

- duża aktywność i czas na służbę,

- minimum 14 lat,

- dojrzałość emocjonalna,

- komunikator Discord oraz ts3,

- pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji,

- DOKŁADNE zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse.

- pozostawienie repki zwiększa szanse 

Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

88598834_Logonowe.thumb.png.d7b4f4b1f4ebbd59c9fa96aed1a191c0.png

Wzór:

Nick: TheOliwir256
Imię: Oliwier
SID: 99579
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam sprawny mikrofon.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Mam sprawnego discorda. 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Godzin mam rozegranych dokładnie 139h ale wiadomo, że to się zmienia.
Czy przeczytałeś regulamin?:  przeczytałem calutki regulamin.

Znajomość RP (0-10): Wydaje mi się, że 8/10.

Znajomość Ortografii (0-10): To każdy powinien znać 10/10 ja właśnie na tyle znam ortografie.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Myśle, że będzie to mniej czasu ponieważ mam szkolę ale przypuszczam, że będzie to mniej więcej 600min tygodniowo conajmniej
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Zadane zostało pytanie "dlaczego ja"? Zacznę od tego, że od początku gry na tym serwerze ciekawiła mnie bardzo ta praca. Teraz gdy troszke więcej wiem, niż kiedyś przypuszczam, że jestem gotowy na tę pracę. Mam nadzieje, że moja rekrutacja zostanie przyjęta pomyślnie wkładam w to podanie o prace całe serce. 
Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć nazywam się Oliwier mam 14lat (rocznik 2007) będe szedł teraz do 8 klasy stresuje się egzaminami. Moimi pasjami są wędkarstwo, które najczęściej uprawiam z tatą, drugim zainteresowaniem jest granie w różne gry najczęściej jest to gta sa andreas. Bardzo się ucieszyłem gdy usłyszałem gdy SARA poszukuje nowych rekrutów pomyślałem, że tyo miejsce dla mnie, nie jestem wogóle wulgarny umiem zachować spokój. Mam nadzieje, że zostanie doi dobrze przyjęte i dostane wymarzoną pracę. Pozdrawiam 😉

SARA to Rodzina

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Nick: klawcio

Imię: szymon

SID: 72048

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: discord mam ale ts3 moge zrobić

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 290h

Czy przeczytałeś regulamin?: tak

Znajomość RP (0-10): 7/10

Znajomość Ortografii (0-10): 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): około 6h

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): bo lubie pomagać ludzią w czyszczeniu parkingów. Lubie zabierać auta z drogi które blokują ruch drogowy. Mojim mażeniem jest zostać SARA.i fajnie się pracuje

Coś o sobie (min. 4 zdania): mam na imię szymon. Mam 14 lat mieszkam w województwie dolnośląskim. Mam słabego lapka ale daje rade grać w mta.

Nick: KS4W3RY
Imię: ksawery
SID: 85676
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 88

Znajomość RP (0-10):  8/10

Znajomość Ortografii (0-10):  8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): nawet caly dzien jak bedzie trzeba 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): powniewaz lubie odgrywac rp  i fajne akcje.  Lubie pomagac innym. Nigdy  nje bylem w frakcji a chcialbym byc dlatego to pisze. Chce sie dostac do tej frakcji poniewaz jest to moja wymarzona praca
Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam mam na imie Ksawery i mam 14 . Pochodze z Torunia, interesuje sie samochodami. Lubie Wloska motoryzacje poniewaz jest przepiekna. Jestem nerdem i siedze ciagle przed kompem.

Nick: PISICELAS
Imię: Jakub
SID: 71995
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam. 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam. 

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 1106h
Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście. 

Znajomość RP (0-10): 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30 godzin a nawet więcej.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji i spróbować czegoś nowego a także spędzam bardzo dużo czasu na serwerze. Z graczami mam bardzo dobry kontakt oraz z każdym staram się nawiązywać przyjacielski kontakt. Jeżeli chodzi o znajomość RP to jest na wysokim poziomie. Jestem osobą która nie zostawia powierzonych obowiązków tylko od razu je wykonuje oraz nie mam problemów aby uczyć się nowych rzeczy.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Zaczniemy od podstaw mam na Imię Jakub mam 19 lat oraz pochodzę z woj. Dolnośląskiego . W życiu prywatnym zajmuje się motoryzacją oraz przedsiębiorstwem. Wolnym czasie lubię jeździć na rowerze a także zwiedzać oraz pograć w MTA . Interesuję się motoryzacją tak jak wspominałem już oraz przedsiębiorstwem. To teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą, szczerą, cierpliwą, zaangażowaną oraz potrafię zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona osób z którymi gram a także lubię poznawać nowych i ciekawych ludzi oraz szybko się uczę nowych rzeczy.

SARA TO RODZINA

Edytowane przez PISICELAS
  • Like 2

Nick: lubiebreka28
Imię: Jan
SID: 102542
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: raczej tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: około 50 do 100 godzin
Czy przeczytałeś regulamin?: nie ale już to robie

Znajomość RP (0-10): 8

Znajomość Ortografii (0-10): 5,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 50h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): ponieważ to było marzenie moje rzeby pracować w sara.
Coś o sobie (min. 4 zdania): mam na imię jan mam 11 lat i chciał bym pracować w sara ale niestety mam 11 lat

• Haha 2

Nick:  Jumpereczek1234
Imię:  Kamil
SID: 73950
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  806
Czy przeczytałeś regulamin?:  Tak
,,
Sara to rodzina" ❤️ 
Znajomość RP (0-10):  10/10

Znajomość Ortografii (0-10):  10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):  jak jest teraz szkoła to 20h co najmniej 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  Lubię kraść autka bo to chodzi w tej frakcji oraz Lubię Rp. Byłem w safd jako starszy strażak oraz w samcach ale w  samc nie zdałem egzaminu. Na tym serwerze bardzo lubię RP i duzo znam graczy praktycznie.

Coś o sobie (min. 4 zdania): siemanko ja jestem jumpereczek1234 pochodzę z wojewodzstwa małopolskiego. Lubię grać w piłkę siatkową oraz piłkę nożną. Lubię grać czasami cs go. Czasem tak amonga z kolezankami zagram. Lubię grać mta różne tryby ale nie jestem tam zadnej frakcji 🙂 Lubię  placki

SARA TO RODZINA!!!!!!!! ❤️ 

• Like 5

Nick: Jerzy 
Imię: Piotr
SID: 49445

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 768H
Czy przeczytałeś regulamin?:  Tak 

Znajomość RP (0-10): 9/10

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 9h mniej więcej 

Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę, że nadawałbym się do owej frakcji jak i jestem spokojna jak i ogarnięta osoba o zdrowym rozsądku. Lubię odgrywać RP, jak i  pojeździć po mapie, czy  nawiązywać nowe znajomości. Po dołączeniu do owej frakcji będę miał zajęcie jakiekolwiek na serwerze.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam. Mam na imię Piotr. Czytając moje podanie można się dowiedzieć, że mam ukończone 15 wiosen. Interesuje się wyczynowa jazda na rowerze jak i graniem w różnorodne gry. Mieszkam w niedużej miejscowości położonej w województwie Łódzkim. W wolnym czasie lubię pospać jak i mieć kontakt z rówieśnikami.

SARA TO RODZINA

Nick: Pchelek
Imię: Łukasz
SID: 78476

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: prawie 90
"SARA TO RODZINA"
Znajomość RP (0-10): 7,8/10

Znajomość Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): Tak plus/minus 12h zależy czy jest szkoła czy wolne.
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Ponieważ mam doświadczenie w SARA. Jestem ogarniętą osobą oraz nie odwalam. Prawie cały czas jestem aktywny i prawie zawsze na serwerze. Gra bez bycia w żadnej frakcji mi się już trochę znudziła.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Łukasz i mam 14 lat. Pochodzę z województwa Podkarpackiego. W MTA gram już tak około 6 lat z przerwami. Na tym serwerze gram gdzieś od Listopada z małymi przerwami.

Edytowane przez Pchelek

Nick: KazdaMnieKreci
Imię: Kacper
SID: 103489
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Tak

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?:  58 godzin , ale jestem aktywny codziennie , chyba że nie moge
Czy przeczytałeś regulamin?:  tak SARA TO RODZINA

Znajomość RP (0-10): 8/9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): tygodniowo nie mam pojęcia , ale dziennie myślę że 3/4 godziny ? teraz będzie szkoła więc trochę mniej 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania):  Jestem ciekawski tej frakcji , na każdej grze jeśli jest opcja być w pomocy drogowej to próbuje dołączyć . Myślę że ta frakcja jest najciekawsza z pozostałych frakcji na serwerze . Jestem w stanie dać z siebie wszystko w każdych chwilach . Zawsze wykonywać i słuchać rozkazów wyższych rang.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Jestem miły oraz kulturalny wobec innych frakcji / osób . Z chęcią podejmuje zadania , nie jestem leniem . Zawsze pomagam ludziom jeżeli mogę . I uwielbiam motoryzacje . 

Nick: ADRIXON
Imię: Adrian
SID: 89772

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 215h

Znajomość RP (0-10): 9/10

Znajomość Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 5-10h
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Dla tego że chciałbym się dostać do SARA. Bardzo dobrze wykonuję RP, jestem bardzo miły dla innych graczy. Szybko nawiązuje przyjaźnie z innymi osobami.
Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Adrian. Bardzo lubie grać w piłkę nożną oraz grać na komputerze głównie w MTA, lubię również spacerować oraz jeździć na rowerze. Lubie uprawiać sport. Jestem bardzo koleżeński, szybko nawiązuje znajomości. Mieszkam we francji chodzę do francuskiej szkoły.  Chodzę do klasy 3eme. 

Nick: Dycha12
Imię: borys 
SID: 104195
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tylko na dc 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tylko dc

Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 7h
Czy przeczytałeś regulamin?: oczywiście to podstawa bycia dobrym graczem 

Znajomość Ortografii (0-10): 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie):4h 
Dlaczego ty? (min. 4 zdania): ponieważ znam ta frakcje tak na 50%
Coś o sobie (min. 4 zdania): nazywam się Borys mam 18 lat pracuje na magazynie w wolnym czasie gram w mta 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.