Nerko Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nick: kapix0n Imię: Kacper Wiek: 14 lat SID: 89837 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 188h Czy przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 6-7h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę że bardzo się przydam do tej frakcji bo bardzo nie lubię zaśmiecone mapy i będę odpowiedni. Coś o sobie (min. 4 zdania): Siemka mam na imię Kacper lubię grać w gry, interesuje się motoryzacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwierro Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: oliwierro Imię: Oliwier Wiek: 14 SID: 89949 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 220h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 9/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 6h-12h Dlaczego ty? (min. 4 zdania):dlatego że bardzo chciałbym się dostać do frakcji SARA i chciałbym żeby nasze miasto w multirpg było w porządku i żeby żadne pojazdy nie przeszkadzały na drodze Coś o sobie (min. 4 zdania): Witam wszystkich mam na imię Oliwier mam 14 lat interesuję się wieloma sportami takimi jak tenis stołowy,piłka nożna,jazda na rowerze oraz gra w piłkę nożną . Mieszkam we francji w wysokich alpach i chodze do francuskiego collegu jestem też miłą osobą oraz lubiącą fotografowanie zjawisk przyrodniczych interesuje się bardzo motoryzacją. Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez oliwierro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrus Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nick: wawrus Imię: Adam Wiek: 14 SID: 95105 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 180 Czy przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP (0-10): 9,5 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): do 15h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): bo po prostu bym się dobrze czuł w tej frakcji bardzo chciałbym się dostać i myślę że dobrze się sprawdzę 😉 Coś o sobie (min. 4 zdania): jestem Adam mam 14 lat pochodzę z woj mazowieckiego moją pasją jest jazda na rowerze i granie w gry komputerowe typu MTA,CS a najbardziej to gram w mta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymixxx Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nick: szymixx Imię: Szymon Wiek: 17 SID: 31584 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 694H Czy przeczytałeś regulamin?: oczywiście Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 3h dziennie ponieważ szkoła Dlaczego ty? (min. 4 zdania): myślę że sprawdził bym się w roli Pomocnika drogowego a także chciałbym spróbować czegoś nowego na MultiRPG nie jestem agresywną osobą szybko staram się zaklimatyzować i staram się nie robić nikomu problemów Coś o sobie (min. 4 zdania): lubię odgrywać RP i chcę spróbować jako SARA chciałbym spróbować ponieważ ciekawi mnie praca laweciaża powodzenia innym jeszcze jedno bardzo ważne SARA TO RODZINA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agen Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: agen Imię: kamil Wiek: 19 SID: 102167 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 49h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 9.5 /10 Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 3 - 5 h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Od zawsze chciałem spróbować swoich sił w szeregach SARA . Uważam że ogarniam RP i dobrze odgrywam akcje. Coś o sobie (min. 4 zdania): mam na imie kamil mam 19 lat i pracuje jako stolarz i interesuje sie motocrossem i jeżdze na bmx pozdro Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez agen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarriedEye36 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nick:-GSF-MarriedEye36 Imię: Michał Wiek: 17 SID: 86928 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Niestety nie Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 319h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): bardzo dużo po 3-4h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): nigdy nie pracowałem w Sara ale chciał bym spróbować swoich sił bardzo lubię grać na multirpg jestem dobrym graczem lubię wprowadzać miłą atmosferę Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Michał i lubię grać ogólnie w GTA I na mta lubię samochody a tak że ciekawi mnie praca Sary dlatego chciałbym dojść w wasze szeregi i spróbować swoich umiejętności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardziel Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Nick: twardziel Imię: Szymon Wiek: 20 lat SID: 99310 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: Posiadam 143 godziny przegrane na serwerze. Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, zapoznanie się z regulaminem to podstawa. SARA TO RODZINA Znajomość RP (0-10): 10/10 Znajomość Ortografii (0-10): 9,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10-20 godzin możliwe, że czasami więcej. Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem osobą pracowitą i zaangażowaną w swoje obowiązki. Świetnie sobie radze na serwerze. Najbardziej dla mnie liczy się współpraca wśród moich kolegów z Sary, myślę że jestem dobrym wyborem do Sary. Zawsze potrafię utrzymać poziom rozmowy, jestem kulturalny i potrafię dać komuś dokończyć zdanie i się nie wtrącać. Coś o sobie (min. 4 zdania): Mam na imię Szymon, i mieszkam w mieście Kołobrzeg, w województwie zachodnio-pomorskim. Moją pasją jest gotowanie, jak to przypadło z rodziny, każdy pracuje w branży gastronomicznej. Pracuje w hotelu, który ma 4 gwiazdki oraz 2 czapki za smak, jakoś produktu i desing całokształtu hotelu. Od 18'tego roku życia pracuje na miejscu zimna kuchnia a'la carte, komponuje różnorodne głównie przystawki oraz desery, produkt mamy najwyższej jakości. W przyszłości chciałbym otworzyć własną restaurację. Edytowane 1 Września 2021 przez twardziel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek1727374757 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Nick: Olcia7520 Imię: Albert Wiek: 19 SID: 100824 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam oba Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 93H lecz dalej rośnie i do tego to moje 2 konto gdysz po zmianie nicku usunęło mi się kompletnie i administracja stwierdziła że mam założyć nowe na tamtym miałem gdzieś ponad 400h Czy przeczytałeś regulamin?: tak gdyż uważam że regulamin jest najważniejszy przeczytałem go z 10 razy i jeszcze w myślach sobie najważniejsze zeczy powtarzam "SARA To Rodzina" (nie działa mi pomarańczowy kolor) Znajomość RP (0-10): 10/10 gdyż uważam że regulamin jest najważniejszy przeczytałem go z 10 razy i jeszcze w myślach sobie najważniejsze zeczy powtarzam Znajomość Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 10H ale jeśli to nie wystarcza mogę poświęcić więcej gdyż poprostu wszystko da się uzgodnić Dlaczego ty? (min. 4 zdania): chciał bym wnieść coś na serwer i pomagać wam. Do tego chciał bym się sprawdzić i zobaczyć czy dam sobie radę z tak wymagającym zadanie. Lubię pomagać ludziom i wprowadzać ład i porządek na serwerze do tego bardzo mnie wkurza jak widzę porzucony pojazd na jezdni lub w miejscu przejazdu. Bardzo chciał bym się dostać do tej pracy i wprowadzić coś na serwer. Coś o sobie (min. 4 zdania): Hejka jestem Albert mam 19 lat w tym roku jest pierwszy rok moich studiów mieszkam w województwie mazowieckim i studia nie będę przeszkadzały mi w tym bym dalej grał na serwerze będę robił to tak jak zawsze po szkole odrazu szlem na jakieś 40 min na komputer pograć na serwerze potem odrabiałem lekcje gdy skończyłem znowu grałem gdy poczułem głud szlem zjeść porozmawiać z rodziną itd. Po czym siadałem przed komputer i grałem aż nie zachciało mi się spać. Multirpg jest moim ulubionym serwerem i na dodatek pierwszym gram tylko na nim. Najważniejsze przysłowie dla mnie to SARA TO RODZINA. Chciał bym powiedzieć jeszcze ze to co mówią osoby na wyższym stopniu biorę to do serca i zawsze tego przestrzegam. Jestem osobą spokojną nigdy nie szukam draki a gdy widzę że ktoś prubuje się ze mną kłucić albo kto kolwiek się kłuci szybko prubuje rozluźnić atmosferę. Coś ode nie: dziękuję suchapanda za danie nam wszystkim szansy i życze wszystkim uczestnikom powodzenia gdyż chciał bym żeby każdy kto napisał tu coś żeby się dostał lecz zdaje sobie sprawę z tego że to jest nie możliwe. Pozdrawiam wszystkich.:) Edytowane 1 Września 2021 przez Mietek1727374757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek2137 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Nick: dawidek2137 Imię: Dawid Wiek: 17 SID: 39951 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 60 godzin lecz ciągle w szybkim tempie lecą w górę 🙂 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak , "SARA TO RODZINA" Znajomość RP (0-10): 8/10 Znajomość Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 7-8 godzin tygodniowo Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Jestem aktywny , jestem osobą kulturalną , oraz jestem odpowiedzialną osobą , lubię pomagać innym gracza Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć , jestem Dawid mam 17 lat i lubię grać w gry komputerowe . Ostatnio bardzo dużo czasu poświęcam aby grać na tym serwerze , dlatego też chciałem się dostać do jakiejś frakcji . Jestem osobą stanowczą ale i pomocną . W wolnych chwilach czas spędzam zazwyczaj ze znajomymi . Edytowane 1 Września 2021 przez dawidek2137 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabek2137 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Nick: sabek2137 Imię: Kamil Wiek: 13+ SID: 100777 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 191h Czy przeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP (0-10): 8 Znajomość Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): 30h Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Marzę jezdzic sarą Coś o sobie (min. 4 zdania): 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5kfi1 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Nick: FiFek123 Imię: Filip Wiek: 13 SID: 73313 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile posiadasz przegranych godzin na serwerze?: 991h Czy przeczytałeś regulamin?: tak jak laweciarze auuuu Znajomość RP (0-10): 9 Znajomość Ortografii (0-10): 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę tygodniowo? (realnie): od 2 do 3 godzin dziennie Dlaczego ty? (min. 4 zdania): Myślę że nadaję sie na tą frakcję. Ponieważ byłem już kilka razy w SARA i znam się tam co robić i czego nie . Oraz jestem miły , pracowitą. Coś o sobie (min. 4 zdania): Cześć jestem filip mieszkam w małej wsi . moją passją jeste Rower , Hulajnoga , piłka nożna oraz quad. gram w gry takje jak MTA , FORZE HORIZON 4 , FiFe 21, CS:GO . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi