Herooosek Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nick : LupixiuToKox SID : 4552 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Pracownik powód : Chcę spróbować, w jakiejś innej frakcji, ponieważ z tej się już wypaliłem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Szybko cos xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herooosek Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @ 13 minut temu, Batonik_ napisał: Szybko cos xddd szczerze myślałem że w SARA znowu chciało mi się grać ale no coś nie pykło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herooosek Opublikowano 1 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 @Smallspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek2K Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Witamy bl jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi