Wojtizard Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Nick : Wojtizard SID : 66523 z jakiej frakcji chcesz odejść : Sara Ranga posiadane we frakcji: Kierownik powód : szkoła > gra komputerowa Dziękuje bardzo za przyjęcie mnie do tej frakcji. @#WILKU za romowy i pomoc we frakcji, kiedy dopiero zaczynałem. @suchapanda za wiare we mnie i usadowienie mnie na mojej randze na której skończyłem ❤️. @kaliszka za brak posiadania bólu dupci i za śmieszne sytuacje. @RicK_ za straszenie mnie minusami za byle co przez co ustawił mnie do pionu. @USA_BOY za wspólne jazdy zarządówami i pilnowanie podopiecznych. @Simon. również dzięki za wszystko. Oczywiście dziękuje również osobą, które mi pomagały i wspierały mnie w tym dziękuje za bardzo miłe szejść miesięcy w tej frakcji ❤️ dziękuje bardzo i życzę powodzenia każdemu. 3 1 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj się Wojtek🤒 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 1 Września 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Trzymaj się Wojtizard Edytowane 1 Września 2021 przez Matazpl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XISTER Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 trzymaj się mordko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj się wojtuś. Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garuss Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj sie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 papapapap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicK_ Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Trzymaj sie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 szkoda… trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) sadge Edytowane 1 Września 2021 przez JezyKK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi