Xyrusek Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Nick: Xyrusek SID: 1193 Z jakiej frakcji chcesz odejść: SAPD Ranga posiadana we frakcji: Police Officer I Powód: Szeroko ujęty brak czasu - 4h na sprawy prywatne oraz służbę po powrocie do domu, to za mało 😞 Salut policjanty 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 zawiodłam się, mam nadzieję, że kontakt zostanie:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Dziękuje za za wszystko co zrobiłeś dla frakcji, jestem Ci naprawdę wdzięczny. Będę tęsknić Xyrusek, wróć do nas kiedyś 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Trzymaj się xyrusek, dzięki za wcześniejszą pomoc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Witam, Proffesor of Medicine I - Xenonek. Xyrusek - chciałbym Ci podziękować za te wszystkie wspólne "pościgi", świetną zabawę oraz pogadanki które czasem trwały nawet po 3 godziny. Jesteś super osobą, i mam nadzieje, że kontakt pozostanie. To wszystko odemnie - Do zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Trzymaj się Xyrusek... :c 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 posluchajmy jeszcze raz razem josefa bratana prosze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi