boksstop Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Narka 👋 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Szkoda że o mnie nie wspomniałeś mieliśmy dobre relacje ale tak bywa trzymaj się Monsterku 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 2 godziny temu, TurboWojtek napisał: Szkoda że o mnie nie wspomniałeś mieliśmy dobre relacje ale tak bywa trzymaj się Monsterku Pamiętam oczywiście, dużo było osób a nie spamiętam wszystkich niestety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 W dniu 8.09.2021 o 18:57, Monsterr. napisał: Hej, sporo mnie tutaj nie było! Chciałbym oficjalnie ogłosić swoje odejście z serwisu, były to świetne 3 lata spędzone na grze tutaj ale wszystko ma swój czas, wspomnę tutaj osoby które najbardziej zapadły mi w pamięci i zawsze będę miał o nich dobre słowo: @Smallspy. Dzięki Tobie się znalazłem w administracji i zawsze byłaś dla mnie inspiracją. @PajaPel Niezapomniane cheaterstwo w cs. @Tredox Go Zarząd typie 😎 @Cinek Legendarny Knagulec, wspólne sapd-y @Wr77zeR. Mały ale wariat @Inder00 Dzięki za ROOTA i serwis, gdyby nie było multi życie było by nudne @Apellovskyy Na początku byłeś gej ale potem spoko się grało 😎 @JezyKK Dobry koleś @Tobiasz69 Super typ @Arguś.exe Najlepszy gościu, mamy wspólne zdania na niektóre tematy i to się ceni, takich ludzi multi potrzebuje @Wercia (chyba dobrze oznaczyłem) Super pani, wspólne sapdy, dobrze się gadało, mam nadzieję że nas zaprosisz na kwadrat! @Dewen. Szef totalny, życzę sukcesu w administracji. @Axose. Spoko gra w cs @enski Jesteś gitem również życzę sukcesów w administracji @TheGonsior Dzieciar, ale spoko jesteś, noobie @wigary Kolejny szef @XISTER Pijak ale szef I wszyscy gracze którym miałem przyjemność pomagać, nie zmieniajcie się i dążcie do wymarzonego celu, ciao. ACHA?! A o laweciarzu to zapomniałeś 😞 Trzymaj się i wygyrwaj te zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 7 godzin temu, knapix napisał: ACHA?! A o laweciarzu to zapomniałeś 😞 Trzymaj się i wygyrwaj te zawody Oczywiście Ty też się zaliczasz do tej listy. Jak ja mogłem zapomnieć o LAWEJCJARZU i za razem super koleżki to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Nara brzytfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venuz Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 PA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk22 Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Trzymaj się wariacik Kochamy cię Twarda bania @Monsterr. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) REMEEEEEEEK ja sie juz stesknilem wracaj! 😞 kiedy w cska gramy? ps. ale ze sie ze mna nie pozegnales? 😞 @Monsterr. Edytowane 16 Września 2021 przez Michu2407 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 W dniu 16.09.2021 o 18:32, Michu2407 napisał: REMEEEEEEEK ja sie juz stesknilem wracaj! 😞 kiedy w cska gramy? ps. ale ze sie ze mna nie pozegnales? 😞 @Monsterr. Jeszcze się usłyszymy, spokojnie 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 18 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Pamiętam jak jeszcze przez pewien czas byliśmy razem na supporcie… Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Aha a zemną nie grało się spoko w csa tak ? Nie no trzymaj się Monsterku <3, miałeś fajne kaczuchy 🦆🦆🦆 Trochę późno ale teraz zobaczyłem XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi