dajrekcik Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nick: dajrekcik Serial: 50D9B89835E3E7F7B113E42C1F78D252 Nick gracza na którego jest skarga: OmgLOLwtfEdzi0.PDW (Osoba z frakcji SARA) Dokładny opis sytuacji: Stoje sobie na w samochodzie jako kierowca obok parkingu policyjnego. Przypadkowo uderzyłem leciutko nie robiąc żadnych szkod w lawete. Nie miałem jak przeprosić, ponieważ jestem wyciszony, więc mrugnąłem światłami. Typek po tym mnie wziął na lawete (dalej byłem w samochodzie jako kierowca) i wjechal ze mna do pola na parking policyjny. Samochod został zawieszony na parkingu policyjnym a ja nie mam 10kk. Również prosze o zdegradowanie pana OmgLOLwtfEdzi0.PDW. W dodatku głupio się śmiał oraz mówił, że to za to ze go taranowałem, a jak już wspominałem wcześniej: lekko go drasnąłem nie robiąc żadnych szkód. Jego samochód nie miał zaciągnietego ręcznego. Dowody w postaci ss'ów (ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): Dokładna Data i czas zdarzenia: 19:03 14.09.2021 Oczekiwania: Zdegradowanie pana OmgLOLwtfEdzi0.PDW oraz zwrot pieniędzy na wyciągnięcie samochodu z parkingu policyjnego. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek2K Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Brak dowodów=odrzuceniem skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dajrekcik Opublikowano 14 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 49 minut temu, Maniek96 napisał: Brak dowodów=odrzuceniem skargi Powiem Ci, że zrobiłem 3 screeny lecz nie znam ich lokalizacji. Jakbyś mógł pomóc dc: dajrekcik#1111 z lokalizacja tych screenow to je tu wstawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Brak dowodów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi