DiVinee Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) BartiX: Frakcja do której należy oskarżony : SAPD Nick osoby oskarżonej: @Arguś.exe Powód: Brak kompetencji do prowadzenia frakcji, złe reprezentowanie jej, odwalanie, działanie na szkodę innej frakcji Dowody: tyle powodów a wszystko na 2 nagraniach, szkoda gadać, nagranie numer 1: https://streamable.com/wflqxs nagranie numer 2: https://streamable.com/1rn1m0 Oczekiwania: No nie widzę innej opcji jak zmiana cyrku (lidera) Xd + zdjęcie BL Blackdreamowi za te nagrania, bo jak już napisałem 4 razy, GKF prosił o wstawienie ich tutaj, a punkt 15 z regulaminu mnie mało co obchodzi. PS. Proszę o wypowiedź tylko oskarżonego, nie potrzebujemy tu adwokatów tak jak na ts. [pomyślicie że DiVinee jest moim, ale po prostu mam spamera i no Xd] Edytowane 15 Września 2021 przez DiVinee 5 3 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 25 minut temu, DiVinee napisał: PS. Proszę o wypowiedź tylko oskarżonego, nie potrzebujemy tu adwokatów tak jak na ts. Zacznijmy od tego, jakich adwokatów? Zapraszałem cię kilkukrotnie na team speaka w celu wyjaśnienia owej sprawy, lecz jedyną twoją odpowiedzą było "Xddd". Przechodząc do całej skargi, jeśli chodzi o pierwsze nagranie co takiego złego ono przedstawia? Podleciałem helikopterem za nisko? XD Jeśli chodzi o drugie nagranie, co takiego ono przedstawia? Rozbicie się helikopterem oraz słowa wypowiedziane w celach humorystycznych? 😧 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: Przechodząc do całej skargi, jeśli chodzi o pierwsze nagranie co takiego złego ono przedstawia? Podleciałem helikopterem za nisko? XD BartiX: Na pierwszym nagraniu widać jak wraz z liderem samc podlatujecie do frakcji TSA, i chcecie zabrać knapixa na nosze. Jest to po prostu zabawa noszami w której bierzesz udział, z wielką chęcią ponieważ nie skończyło się to na kanpixie. 8 minut temu, Arguś.exe napisał: Jeśli chodzi o drugie nagranie, co takiego ono przedstawia? Rozbicie się helikopterem oraz słowa wypowiedziane w celach humorystycznych? "Patrzcie teraz jak polecą" nie wiem kogo to niby miało rozbawić, mówiąc to na dodatek wleciałeś specjalnie w frakcje tsa. Po upływie około 10 sek mówisz "wrzucamy ich wszystkich do wody?" Na prawdę? Każdy wie że chodziło ci o frakcję TSA, ponieważ o nich była mowa w tamtej chwili. Ponownie nie wiem kogo chciałeś tym rozbawić - nikt się nie zaśmiał oprócz ciebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 6 minut temu, DiVinee napisał: "Patrzcie teraz jak polecą" nie wiem kogo to niby miało rozbawić, mówiąc to na dodatek wleciałeś specjalnie w frakcje tsa. Po upływie około 10 sek mówisz "wrzucamy ich wszystkich do wody?" Na prawdę? Każdy wie że chodziło ci o frakcję TSA, ponieważ o nich była mowa w tamtej chwili. Ponownie nie wiem kogo chciałeś tym rozbawić - nikt się nie zaśmiał oprócz ciebie. @knapix @Apellovskyy @JezyKK mogę prosić o wypowiedź, czy zostaliście wywiezieni poza mapę oraz wyrzuceni do oceanu? 9 minut temu, DiVinee napisał: Na pierwszym nagraniu widać jak wraz z liderem samc podlatujecie do frakcji TSA, i chcecie zabrać knapixa na nosze. Jest to po prostu zabawa noszami w której bierzesz udział, z wielką chęcią ponieważ nie skończyło się to na kanpixie. Słowa takie z naszych ust poleciały, bądź z tym powiązane ale czy zrobiliśmy to? Nie wydaje mi się 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Chciałbym powiedzieć że ten moment akurat dobrze pamiętam, nie było momentu w którym ktokolwiek z frakcji SAPD oraz innych frakcji, wrzuciłby nas do wody. Cały czas byliśmy obecni na Evencie Frakcyjnym, jako Zarząd Frakcji musieliśmy pilnować naszych pracowników. Krótko mówiąc nikt z naszej frakcji nie został zabrany na środek oceanu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 16 minut temu, Arguś.exe napisał: Słowa takie z naszych ust poleciały, bądź z tym powiązane ale czy zrobiliśmy to? Nie wydaje mi się 🙂 BartiX: A mi się wydaje że tak 🙂 nawet nie wydaje bo jestem tego pewny 🙂. 17 minut temu, Arguś.exe napisał: knapix @Apellovskyy @JezyKK mogę prosić o wypowiedź, czy zostaliście wywiezieni poza mapę oraz wyrzuceni do oceanu? Oczekuje na dowody na niewinność a nie na słowa twoich kolegów. Moje dowody wskazują że miałeś złe intencje co do frakcji tsa, czekam jak już wspomniałem na dowody, nie na słowa. 10 minut temu, JezyKK napisał: Chciałbym powiedzieć że ten moment akurat dobrze pamiętam, nie było momentu w którym ktokolwiek z frakcji SAPD oraz innych frakcji, wrzuciłby nas do wody. Cały czas byliśmy obecni na Evencie Frakcyjnym, jako Zarząd Frakcji musieliśmy pilnować naszych pracowników. Krótko mówiąc nikt z naszej frakcji nie został zabrany na środek oceanu. Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 3 minuty temu, DiVinee napisał: Oczekuje na dowody na niewinność a nie na słowa twoich kolegów. Moje dowody wskazują że miałeś złe intencje co do frakcji tsa, czekam jak już wspomniałem na dowody, nie na słowa. W jaki sposób mają Ci udowodnić coś, co nie miało miejsca XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 17 minut temu, Arguś.exe napisał: W jaki sposób mają Ci udowodnić coś, co nie miało miejsca XDD BartiX: Nie mają, tylko ty masz tf. Widzisz, nie ma jak tego udowodnić, dlatego czasem trzeba uważać co się mówi i przy kim 🙂. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Elo tu brat, @Arguś.exe informuje że BartiX poszedł spać więc w razie jakiejś odpowiedzi trzeba czekać do jutra, miłej nocki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 6 godzin temu, DiVinee napisał: BartiX: Nie mają, tylko ty masz tf. Widzisz, nie ma jak tego udowodnić, dlatego czasem trzeba uważać co się mówi i przy kim 🙂. Okej, w takim razie mam Ci udowodnić coś, co nie miało miejsca? Hmm, jak mam to zrobić XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 8 godzin temu, JezyKK napisał: Chciałbym powiedzieć że ten moment akurat dobrze pamiętam, nie było momentu w którym ktokolwiek z frakcji SAPD oraz innych frakcji, wrzuciłby nas do wody. Cały czas byliśmy obecni na Evencie Frakcyjnym, jako Zarząd Frakcji musieliśmy pilnować naszych pracowników. Krótko mówiąc nikt z naszej frakcji nie został zabrany na środek oceanu. Nie wrzucił, ale dostałam nagrania gdzie słychać, że Argo chciał to zrobić. Tak samo po co strzelali tak o? Dla mnie tamten dzień był śmieszny. Każdy praktycznie oprócz dwóch frakcji zachowywali się jak zwierzątka, a wydawało mi się, że trzeba pokazać klasę - wiec no. 8 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Interesująca ta cała sytuacja, wypowiedziane słowa które nie przemieniły się w czyny, zrobiłem to? Nie wydaje mi się. Drugą kwestią jest to, że każdy może mówić wiele rzeczy i nie koniecznie są one prawdą, każdy dobrze o tym wie. Co innego gdybym wydał (uwaga ciężkie słowo do pojęcia dla niektórych) polecenie zrzucenia owych osób, ale do tego nie doszło, nie mówiłem nawet w "oficjalny" sposób. Śmieszny jest w tej chwili również dla mnie ten dowód, skoro poza wleceniem w pojazdy frakcji TSA i słowami rzuconymi na wiatr nic więcej on nie przedstawia. Słowa kierowane tylko i wyłącznie do Bartixa: Zyskałeś zaufanie moje jak i wielu osób z frakcji, niejednokrotnie rozmawialiśmy dobrze się bawiąc oraz współpracując. Nagle zaczęło się twoje odchodzenie, tu próba czegoś nowego na innym serwerze, następnie powrót, następne odejście poprzez niepasujący Ci zarząd, albo jego zachowania. Po twoim ostatnim odejściu zostałeś wpisany na Blacklistę frakcji, napisałeś apelację która została odrzucona - następnie drugą, lecz już zaakceptowaną. Nagle coś Ci zaczęło nie pasować, zacząłeś perfidnie wpychać swój nos w sprawy frakcyjne nawet nie wiedząc jak wszystko wygląda wewnątrz, zaczynając od twoich prowokacyjnych wypowiedzi w GKF'ie po wytkanie mi błędy na innym discordzie. Zacząłeś wręcz być zawzięty na mnie, jakby mnie wiadomo co takiego zrobił, zacząłeś obrabiać mi d*pę za plecami, a gdy zapraszałem cię niejednokrotnie na team speak'a w celu wyjaśnienia sprawy, zlewałeś to bądź odpisywałeś swoje słynne "Xddd". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 8 minut temu, Arguś.exe napisał: zapraszałem cię niejednokrotnie na team speak'a w celu wyjaśnienia sprawy, zlewałeś to bądź odpisywałeś swoje słynne "Xddd". BartiX: Jakbym chciał sobie z sztynksem porozmawiać, to bym do niego napisał. Pozdrawiam kumatych "Xddd". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 18 minut temu, Arguś.exe napisał: Co innego gdybym wydał (uwaga ciężkie słowo do pojęcia dla niektórych) polecenie zrzucenia owych osób, ale do tego nie doszło BartiX: Nie rozumiem, dlaczego ciężkie słowo. Może nie wydałeś polecenia zrzucenia tsa do wody, ale wydałeś polecenie aby ich wysadzić, niestety do tego już doszło 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 26 minut temu, DiVinee napisał: zrzucenia tsa do wody, ale wydałeś polecenie aby ich wysadzić, niestety do tego już doszło 🙂. Owszem, i z tego co pamiętam to chodziło o wysadzenie z raindanc'a, to coś złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 2 minuty temu, Arguś.exe napisał: Owszem, i z tego co pamiętam to chodziło o wysadzenie z raindanc'a, to coś złego? BartiX: Chodziło o wysadzenia rakietnicą tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) 23 minuty temu, DiVinee napisał: BartiX: Chodziło o wysadzenia rakietnicą tf Wydałem polecenie? XDD Nie było cię wtedy na ts'ie, nie wiesz co mówiłem. Nie miałem nawet prawa nakazać mu czegoś takiego XD! Edytowane 16 Września 2021 przez Arguś.exe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) 14 minut temu, Arguś.exe napisał: Wydałem polecenie? XDD Nie było cię wtedy na ts'ie, nie wiesz co mówiłeś. Nie miałem nawet prawa nakazać mu czegoś takiego XD! BartiX: Jeśli nie wydałeś polecenia to przepraszam, ale co to jest: https://streamable.com/7tetg2 ? Słychać tam "no to w TSA wypie*dalamy", po czym mówisz "czekaj wsiądę na G". Na dodatek, kłamałeś w skardze, że niby "nic o tym nie wiesz" Dorzucam jeszcze ss'a, jakbyś postanowił usunąć/ukryć swoją wypowiedź Edytowane 16 Września 2021 przez DiVinee 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Godzinę temu, Arguś.exe napisał: Zacząłeś wręcz być zawzięty na mnie, jakby mnie wiadomo co takiego zrobił, zacząłeś obrabiać mi d*pę za plecami, a gdy zapraszałem cię niejednokrotnie na team speak'a w celu wyjaśnienia sprawy, zlewałeś to bądź odpisywałeś swoje słynne "Xddd". BartiX: Zapraszałeś mnie na ts i jedyna odpowiedzią jaką usłyszałeś było "jak będę w domu", kilka dni po tym byłem na kanale ts z kszysiem i dewenem. Po jakimś czasie wszedłeś i nie odezwałeś się do mnie ani słowem więc nie rozumiem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 6 godzin temu, Smallspy. napisał: Nie wrzucił, ale dostałam nagrania gdzie słychać, że Argo chciał to zrobić. Tak samo po co strzelali tak o? Dla mnie tamten dzień był śmieszny. Każdy praktycznie oprócz dwóch frakcji zachowywali się jak zwierzątka, a wydawało mi się, że trzeba pokazać klasę - wiec no. Przepraszam za wypowiedź, lecz chciałbym zauważyć jedną uwagę - w przypadku skargi na SARA wypowiedziałaś się tam, że na ss'ach widać drabiny [z których ponoć wyskakiwali] lecz uwzględniłaś, że dopóki nie otrzymasz nagrania gdzie czyn został dokonany nie jest to w żaden sposób dowód - chciałbym jedynie napomnieć, że sytuacja jest identyczna, niby są dowody - lecz gdzie jest dokonany czyn? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) 5 minut temu, Sztynksu napisał: Przepraszam za wypowiedź, lecz chciałbym zauważyć jedną uwagę BartiX: Była mowa o tym, tutaj: 15 godzin temu, DiVinee napisał: PS. Proszę o wypowiedź tylko oskarżonego, nie potrzebujemy tu adwokatów tak jak na ts. Gdyby argo chciał, sam by na pewno nawiązał do tej sytuacja, nie pozdrawiam. Edytowane 16 Września 2021 przez DiVinee 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 1 minutę temu, DiVinee napisał: BartiX: Bały mowa o tym, tutaj: Gdyby argo chciał, sam by na pewno nawiązał do tej sytuacja, nie pozdrawiam. Skarga jest związana z liderem, będąc na vliderze, tym bardziej gdy tam byłem mam prawo jak najbardziej do wypowiedzi, nie tym razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Teraz, Sztynksu napisał: Skarga jest związana z liderem, będąc na vliderze, tym bardziej gdy tam byłem mam prawo jak najbardziej do wypowiedzi, nie tym razem. BartiX: Kolega ma problem, kolega kolegi sie wypowie ok? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 12 minut temu, Sztynksu napisał: Przepraszam za wypowiedź, lecz chciałbym zauważyć jedną uwagę - w przypadku skargi na SARA wypowiedziałaś się tam, że na ss'ach widać drabiny [z których ponoć wyskakiwali] lecz uwzględniłaś, że dopóki nie otrzymasz nagrania gdzie czyn został dokonany nie jest to w żaden sposób dowód - chciałbym jedynie napomnieć, że sytuacja jest identyczna, niby są dowody - lecz gdzie jest dokonany czyn? Ponieważ wczoraj pisałam z argo i nie chciał by został udostępniony jego głos, gdzie ukazane zostały niektóre sytuacje. Nie został wykonany czyn, ale za to... Strzelanie w autobus frakcji TSA sprawiło jakąś przyjemność frakcji SAPD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Teraz, Smallspy. napisał: Ponieważ wczoraj pisałam z argo i nie chciał by został udostępniony jego głos, więc dalej coś nie tak? Mogę bez problemu oddać tu każde nagranie. Strzelanie w autobus frakcji TSA sprawiło jakąś przyjemność frakcji SAPD? Ja tylko zaprzeczyłem jednemu istotnemu faktowi, skarga nie jest na mnie więc nie będę się zagłębiać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi