Skocz do zawartości

Skarga na -LZUK-Michcio1234 [SARA]

dajrekcik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: dajrekcik
Serial: 50D9B89835E3E7F7B113E42C1F78D252
Nick gracza na którego jest skarga: -LZUK-Michcio1234
Dokładny opis sytuacji: -LZUK-Michcio1234 wjechał na teren bazy oraz holował samochód lawetą.
Dowody w postaci ss'ów (ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): unknown.thumb.png.98c4496d913ce593e8544b5f5a287e58.png
Dokładna Data i czas zdarzenia: 15:42 17.09.2021
Oczekiwania: Zdegradowanie/zawieszenie tego członka SARA! Jest to niewzorowe zachowanie według mnie, w dodatku wyzywał od 60 gdy wezwałem admina, skracał drogę oraz mnie taranował będąc na duty.

Dobra tutaj jestem ja niewiedzący o tym że tu jest baza gdy admin mi pokazał grzecznie odstawiłem auto oraz odjechalem a ty dajrekcik zachowales sie jak cham i prostak bo jechales zamna i mnie sledziles oraz uprzykrzales mi zycie mowiąc mi po 500 razy ze lece na forum 🙂

Bistek to potwierdzi ze gdy pokazal mi baze auto zostało odstawione a ja odjechalem

A ty jechales caly czas zamna i mnie sledziles patrząc co robie

żeby tylko cos na mnie napisac i zebym dostał minusa albo lote 😄

8 minut temu, Michcio1234 napisał:

Dobra tutaj jestem ja niewiedzący o tym że tu jest baza gdy admin mi pokazał grzecznie odstawiłem auto oraz odjechalem a ty dajrekcik zachowales sie jak cham i prostak bo jechales zamna i mnie sledziles oraz uprzykrzales mi zycie mowiąc mi po 500 razy ze lece na forum 🙂

Bistek to potwierdzi ze gdy pokazal mi baze auto zostało odstawione a ja odjechalem

A ty jechales caly czas zamna i mnie sledziles patrząc co robie

żeby tylko cos na mnie napisac i zebym dostał minusa albo lote 😄

Dlaczego skracałeś oraz mnie taranowałeś? Jechałem za tobą przez chwile, ponieważ wyzywałeś mnie od 60. Kiedy admin się tepnął: przestałem. Powinnes również wiedzieć gdzie znajdują się bazy a gdzie nie po paru miesiącach pobytu w SARA.

Edytowane przez dajrekcik
dodanie ostatniego zdania

12 minut temu, kaliszka napisał:

Po 1 na screenie widać, że pracownik jest w trakcie RP, więc samochód trafił do przechowywalni pojazdów 🙂 Fakt nie można holować z bazy, więc Pracownik dostanie ostrzeżenie

A po 2, dlaczego nie wstawisz dowodów na pracownika? Mówię tu o ,,skracaniu, wyzywaniu”?

Cześć kaliszka, nie mam dowodów na skracanie, wyzywanie lecz postaram sie ogarnąć bo jechałem z kolegą i on robił pare screenów i ja robiłem pare screenow. Prosiłbym o nie zamykanie tematu, kiedy odnajde screeny to je tutaj wyślę. Pozdrawiam

@dajrekcik Nie ma problemu, źle trochę zrozumiałam wszystkie wypowiedzi, wiec zerknij na moją wiadomość wyżej, ponieważ ją edytowałam. Jak narazie skarga jest do odrzucenia, tak jak mówię są dowody, jednak nie ma dowód na czyn dokonany tzn. odstawienie go na przechowywalnie - i tutaj jestem pewna w 100% że pracownik odstawił te auto na miejsce. 

Jeśli chodzi o taran itd podeślij jak znajdziesz - tylko by to nie trwało tydzień. 

Pozdrawiam 

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.