Adikkk Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Nick : Adikkk SID : 55317 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Kierowca VIP powód : A więc tak, z góry chciałbym przeprosić zarząd TSA ponieważ nie spełniłem się tym razem. Niestety brak czasu nie pozwolił mi na dalsze przygody z frakcją… Od ostatniego czasu dużo mam na głowie, a szczególnie sprawy prywatne, szkoła oraz służba administracyjna na której chciałbym się skupić. Dziękuje wszystkim za świetnie spędzone chwile razem, na pewno będę je pozytywnie wspominać. @knapix @Apellovskyy @GambiPlejer Tak naprawdę dzięki wam to się zaczęło, dzięki za wsparcie i motywacje w różnych chwilach. @JezyKK @Dzimipo @Bombao420 To dzięki wam chłopaki często miałem poprawiony humor. @gicik @Handlunio @joika;7 @Yanke$ Dzięki za wspólną służbę. —————————————- Jeśli kogoś nie wymieniłem to przepraszam, chciałbym wam wszystkim życzyć dużo sukcesów oraz wytrwałości! 3majcie się cieplutko 😎 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 3maj się! 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzimipo Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Trzymaj się :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Szkoda myślę, że kiedyś jeszcze do nas wrócisz! Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Kurde Naura : } 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Naprawdę boli jak to się czyta, wierzę w to że jeszcze kiedyś wrócisz bo jesteś super Adi ❤️ Papa Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Trzymaj się tam pa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Wróć kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 emcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 szkoda trzymaj sie 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi