Mati2115 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Frakcja do której należysz : - Nick : Mati2115 Powód : Brak aktywności po powrocie. Typ kary ( zawieszenia etc.) : BL SAPD Coś od siebie : No cóż mogę powiedzieć zawiodłem. Mimo powrotu nie wchodziłem na służbę ani nic kompletnie 0 jakiego kolwiek znaku życia. Wszytko spowodowane było kompletnym brakiem chęci do czego kolwiek. Po przemyśleniu na chłodno wszystkiego wiem ze to było głupie. Mam nadzieję że dostanę 2 szanse na naprawienie błędów. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZI Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Mati dobry chłopak dajcie mu szansę 🥺🥺 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Twoje zachowanie nie należało do najlepszych, aczkolwiek minęło już trochę czasu, więc myślę iż owy wniosek zostanie zaakceptowany. @Smallspy. Edytowane 10 Października 2021 przez Arguś.exe 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi