ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Nick : @Kqbix SID : 85508 z jakiego biznesu chcesz odejść :San News Ranga posiadane we frakcji: Redaktor Specjalista powód :Brak czasu na biznes, nie mam pomysłów na pisanie reportaży, sond ulicznych, wywiadów itp. Sam biznes jest bardzo fajny i jeśli ma ktoś dużą wyobraźnię itp to polecam bardzo. Każdemu dziękuje za spędzone chwile na tej radze, liderzy i v-liderzy jak i egzaminatorzy / szkoleniowcy. Wiem że długo nie pobyłem w tym biznesie ale jeszcze wrócę. ❤️ 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Bywaj, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi