Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga

Konopek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : SAMC

Nick osoby oskarżonej : @Borsuczek

Powód : Zostałem wyrzucony z SAMC za to jak powiedział Borsuczek "Rozpierdolenie się" ( działanie na szkodę frakcji przez to że dostał prawko). Wbiłem na serwa i pojechałem na szpital. Wbiłem na ts z kolegą. I zobaczyłem na czacie że Wolf napisał "Zostaw go on pisze z biolki" biologii czy coś takiego. Napisał to do Bistka który przyszedł na szpital. I Racz3k zaczął pisać wulgaryzmy. Dostał mute i napisałem F na czacie. Po chwili patrzę na czat i Bistek napisał "A temu to prawko" (Bo borsuczek stał przy pojeździe zarządu) podszedłem do Bistka i się zapytałem czy to napewno on tym kierował. I nic nie odpisywał i nagle Borsuczek dostał prawko. Napisałem "XDD". Patrzę na dc SAMC i widzę że ktoś tam napisał "że ktoś się rozkurwił". Na ogłoszeniach akademi było że "szkolenie się nie odbędzie podziękujcie koledze". Poszło na mnie i że ja byłem niby 60 lecz nie ja napisałem rapsa. Czytam dc i nagle znikam z serwera. Pytam się borsuka czemu zostałem wyrzucony z dc odpowiedział że zostałem zbasowany. I zostałem wyrzucony na Sewerze z frakcji.

Dowody : Godzina zdarzenia ok. 16:05. Można też sprawdzić logi moje. https://imgur.com/a/nY7oSkN

Oczekiwania : Jakiś minus lub najlepiej lota 🙂

Edytowane przez Konopek
  • Like 2
  • Haha 10

Dla mnie to jest śmiesznie że nawet nie chodzi o mnie chodzi o wszystkich z samc splakales się że zostałeś wyrzucony z frakcji i grozisz teraz skargami dla każdego.

Jeszcze jedno mnie śmieszy że po naszej rozmowie kiedy zabrakło ci argumentów zaczeles wszystko zwalać na pewną osobę z samc.

A jeżeli ci aż tak zależy żeby być w przepięknej wspaniałej frakcj SAN ANDREAS MEDICAL CENTER zapraszamy na następną rekrutacje 🙂

• Like 2

45 minut temu, racz3k napisał:

Nie wiem co ma na celu twoja skarga w tym momencie, jak z administratorem Bistkiem wszystko zostało wyjaśnione od razu.

To niech zarząd sprawdzi czy napisałem reporta na ciebie czy twój kolega z frakcji

Godzinę temu, Borsuczek napisał:

Dla mnie to jest śmiesznie że nawet nie chodzi o mnie chodzi o wszystkich z samc splakales się że zostałeś wyrzucony z frakcji i grozisz teraz skargami dla każdego.

Jeszcze jedno mnie śmieszy że po naszej rozmowie kiedy zabrakło ci argumentów zaczeles wszystko zwalać na pewną osobę z samc.

Zostałem wyrzucony przez to że dostałeś prawko? 
Nie zabrakło mi argumentów tylko zacząłeś temat że napisałem rapsa na ciebie i przez co zostałem wyrzucony. Więc zacząłem mówić ci że to nie ja napisałem na ciebie rapsa tylko twój kolega którego broniłeś w rozmowie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.