NoobikPL123 Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Nick pracownika: @Mentorek Data i godzina zdarzenia: 23.10.21 o godzinie 18:30 Opis sytuacji: Wpadłem w poślizg i straciłem panowanie nad kierownicą w lodziarce. Z powodu, że owy pojazd jest duży przewróciłem się na bok bez możliwości obrócenie go z powodu blokady w postaci barierki. Jednakże dzielny Strażak Mentorek nie poddał się i ugasił dymiącą komorę silnikową pod zamkniętą maską. Zaraz po tym ostrożnie wyciągnął uszkodzoną szybę podważając nią i odłożył w bezpieczne miejsce. Uwolnił mnie przecinając zapięty pas. Przecinając kierownice oraz pedał gazu. Ostrożnie wyciągnął mnie z pojazdu i wraz z pomocą drugiego Strażaka (który był jednostką medyczną) przeniósł mnie w bezpieczne miejsce. Gdzie zajął się mną Strażak, który był jednostką medyczną (ale o tym później). Wówczas dzielny Strażak Mentorek przystąpił do zabezpieczenia pojazdu co zakończyło się sukcesem. Auto moje zabrała SARA. Był 1 poszkodowany, czyli ja. Dowód: Coś od siebie: Starszy Aspirant Mentorek zasługuje na awans. Dziękuję i dowidzenia. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Serio tobie się chcę pisać pochwały na PSP? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Witam serdecznie, bardzo dziękuję za pochwałę - mam nadzieję, że zobaczymy się na kolejnym RP! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 6 minut temu, Drabinson napisał: na tym twoim profilowym to ty z twoim starym Wciśnij hamulec bo z tobą coś nie tak. Pokazujesz swój poziom wychowanie oraz godnie reprezentujesz PSP. Zazdrościsz czy co? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 @xSpeedKiller Naprawdę prosisz się o spamera. Wypowiadasz się w działach, które nie są dla ciebie przeznaczone - chociaż gdyby te wiadomości były coś warte, lecz są one bezwartościowe. Nie wypowiadaj się tam, gdzie nikt cię o to nie prosi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 3 minuty temu, Mentorek napisał: @xSpeedKiller Naprawdę prosisz się o spamera. Wypowiadasz się w działach, które nie są dla ciebie przeznaczone - chociaż gdyby te wiadomości były coś warte, lecz są one bezwartościowe. Nie wypowiadaj się tam, gdzie nikt cię o to nie prosi. Odpowiem ostatnią wiadomością tutaj. Czy wiadomość zarządu coś wniosła po moich słowach? Nie lecz ośmieszyła się oraz pokazała godne zachowanie. A ty pokazujesz jacy jesteście wspaniali z drabiną. To tyle żegnam z działu PSP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Strażak zostanie odpowiednio nagrodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi