Skocz do zawartości

Pochwała na Mentorek

NoobikPL123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Mentorek

Data i godzina zdarzenia: 23.10.21 o godzinie 18:30

Opis sytuacji: Wpadłem w poślizg i straciłem panowanie nad kierownicą w lodziarce. Z powodu, że owy pojazd jest duży przewróciłem się na bok bez możliwości obrócenie go z powodu blokady w postaci barierki. Jednakże dzielny Strażak Mentorek nie poddał się i ugasił dymiącą komorę silnikową pod zamkniętą maską. Zaraz po tym ostrożnie wyciągnął uszkodzoną szybę podważając nią i odłożył w bezpieczne miejsce. Uwolnił mnie przecinając zapięty pas. Przecinając kierownice oraz pedał gazu. Ostrożnie wyciągnął mnie z pojazdu i wraz z pomocą drugiego Strażaka (który był jednostką medyczną) przeniósł mnie w bezpieczne miejsce. Gdzie zajął się mną Strażak, który był jednostką medyczną (ale o tym później). Wówczas dzielny Strażak Mentorek przystąpił do zabezpieczenia pojazdu co zakończyło się sukcesem. Auto moje zabrała SARA. Był 1 poszkodowany, czyli ja.

Dowód:

mta-screen_2021-10-23_17-59-57.thumb.png.bc32f21305743c2ac15c9307d9b174ca.png

Coś od siebie: Starszy Aspirant Mentorek zasługuje na awans. Dziękuję i dowidzenia.

• Like 3
  • Haha 2

3 minuty temu, Mentorek napisał:

@xSpeedKiller Naprawdę prosisz się o spamera. Wypowiadasz się w działach, które nie są dla ciebie przeznaczone - chociaż gdyby te wiadomości były coś warte, lecz są one bezwartościowe. Nie wypowiadaj się tam, gdzie nikt cię o to nie prosi. 

Odpowiem ostatnią wiadomością tutaj. 

Czy wiadomość zarządu coś wniosła po moich słowach?  Nie lecz ośmieszyła się oraz pokazała godne zachowanie. A ty pokazujesz jacy jesteście wspaniali z drabiną. To tyle żegnam z działu PSP.

• Smutny 1

• Dragas zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.