stofro Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Twój nick: AVIK Nick pracownika, na którego jest skarga: Sebek2137 Powód skargi: Chłop ma "rp" zaznaczone obok nicku dodatkowo jest we frakcji i nie odgrywa rp i jeszcze mnie złapał na autostradzie i zostawił mi auto na pp. Liczę na lote dla chłopa i niech się tym zainteresuje przy okazji jakiś admin który da mu bana bo z tego co mi wiadomo jak masz zaznaczone "rp" przy nicku to twoim obowiązkiem jest je odgrywać a jeśli się tego nie przestrzega to grozi ban. Pozdrawiam cieplutko. Data i godzina zdarzenia: 2021-11-02 18:55 Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: https://imgur.com/a/GnzweYb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enski Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Co do znaczka ,,RP" mogę się zgodzić, resztę skargi zostawiam głównemu zarządowi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 a kto to sebek bo nie znam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaliszka Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi