ARZi Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Frakcja do której należysz : teraz żadna Nick :ARZi Powód : @ARZi zostaje wpisany na czarną listę Głównej Komisji Frakcyjnej z powodu robienia hotelów, z frakcji i oszukiwaniem w podaniu. Typ kary ( zawieszenia etc.) :BL Coś od siebie :Nie wyszło mi w jednej frakcji do chciałem , sprawdzić się w innej . Nie wiem w jaki sposób oszukałem w podaniu ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 1 godzinę temu, ARZi napisał: Nie wiem w jaki sposób oszukałem w podaniu ? Nie stawia się znaków interpunkcyjnych po spacji. Odpowiadając na twoje pytanie - https://imgur.com/a/aniazfJ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARZi Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Okej Dowcip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi